Сторінки

суботу, 31 березня 2012 р.

Легалізація громадської організації шляхом повідомлення- захист проти свавілля влади.


інформація від Р.М. Білоцерківської (про легалізацію громадської організації шляхом повідомлення - 11 хв.30 сек)

  

 На каналі ТБі 29 березня 2012 року.






понеділок, 26 березня 2012 р.

Українська правда про майбутні брудні технології на виборах.

Партія регіонів готується до брудних виборів

Мустафа Найєм, УП _ Понеділок, 26 березня 2012, 14:53
Версія для друкуКоментарі36
Війна за голоси виборців на майбутніх парламентських виборах уже почалась. Опозиціядемонстративно об’єднується, нагнітаючи ситуацію в країні і намагаючись мобілізувати своїх прихильників. Влада включила традиційну машину підкупу своїми соціальними ініціативами. Втім, все це - лише вершина айсбергу.

суботу, 24 березня 2012 р.

Конституція Пилипа Орлика











 ТЕКСТ НА ЛАТИНІ

Це російський переклад для царя, Конституції Пилипа Орлика.











































Це перша сторінка Конституції Пилипа Орлика староукраїнською мовою, писаний власною рукою гетьмана.




































.

 






Це остання сторінка Конституції, писана староукраїнською мовою, чомусь нам не подають повний передрук, явно щось приховуючи..









 Далі подається текст, певен, що це переклад не з руського тексту, якого в природі
 не існувало, писаного рукою Пилипа Орлика, тому що. навіщо договір між двома державами
 Швецією та Гетьманщиною проти московського царя, писати ще на третій мові російській?
Що цікаво, недавно Росія передала нам оригінал писаний гетьманом староукраїнською мовою,
 вле досі окрім 1 та останньої сторінки, його ніде не показують...Він виявився вбивчим до міфу
 про Малоросію?

Перша Конституція України
гетьмана Пилипа Орлика
(1710 р.)
Пакти і Конституція прав і вольностей Війська Запорозького

    I

          Текст Конституції

четвер, 22 березня 2012 р.

Патріотизм та націоналізм - чи є він?


    Пропоную до уваги  статтю, що віддає символіку України у повне розпорядження діючої влади та відмовляє від них патріотів, пропонуючи натомість лише один символ - червоно-чорний прапор боротьби.


Безглуздість державного «поцріотизму»

«Не треба захищати цю державу!Це від держави треба захищатися!»

Юрій Михальчишин
Бісить, що деякі націоналісти ще досі не можуть позбутися цієї дебільної звички, закладеної всілякими “націоналістами” ще з 90-х. Я маю на увазі “державний патріотизм”. Цим самим вони роблять величезну послугу бюрократам-окупантам. Створити образ україномовного толерантного націонал-ліберала, який буде любити свою державу та у потрібний час (війна з Росією) заступитись за неї.  Розмахування державним прапором та завивання гімна (бу-га-га, як смішно звучить, не знаю навіть наголос на який склад в цьому випадку треба ставити?) – то не є націоналізм. Держава – це чиновники, армія, МВС, СБУ, президент та інші люди, на яких чекає сумна доля. :)

"Украіна - вперьод!" нова формація чи черговий розвід від ПР.

   Скажу свої враження і нічого більше.
    Подивився вчора. як  Королевська , з металевим голосом виголошувала свою промову. Це ж скільки треба тренуватись акторській майстерності? Перевтілення Королевської з лагідної кішечки на хижу вовчицю 
   Так і не зрозумів як та сила стала називатись. Украіна-вперьод! або Україна-вперед! або Партія Натальі Королевской Украіна-вперьод! Як, як її запишуть у документах на переіменування? 
   З промови Натальї Королевської стало зрозуміло одне, що ця партія зроблена для того, щоб відібрати голоси від опозиції на користь Партії Регіонів, після цього сумнівів не залишилось. Саме тому і немає її агітації на батькіщині у Луганську та на вотчині ПР Донецьку. Вона працює на залишках, головне, це звісно розраховують на східні і центральні регіони, заморочити людям голови риторикою войовничою...Та на Заході, трошки відірвуть.
   Це буде велика конкуренція для партії Кличка УДАР, він сподівався один на цьому виїхати, а тепер буде ділитись з Королевською.
  Вчора , окрім побудови "нової країни", вона наголошувала про побудову "сильної", клонування замість "партії тігіпка" відбулось.
    Якщо БЮТ, Свобода та ФЗ домовляться з іншими партіями опозиції про підтримку, то зможуть набрати більше від ПР(для цього БЮТ треба знизити свої зазіхання на кількість своїх ставлеників у округах, надавши ці місця по своїй квоті у мажоритарці для інших партій, не можна захапати все і сподіватись на підтримку усього загалу).         Якщо не домомвляться ПР набере 300, Обухів то продемонстрував... 
   Тож подумайте чи варто підтримувати ПР у її розвалі єдності опозиції, підтримуючи паралельні "опозиції"? 
Одне те, що у партії Королевської розмовляють російською, промовляє само за себе- це не українська партія. які б вислови вони не застосовували, як би гнівно не клеймили ПР. вони їх помічники у нищенні України, А ті, що втрапили до партії з громадської організації "Вперед", що допомагала і представляла інтереси підприєців, втрапивши у партію Королевської, вже стали помічниками ПР у нищенні підприємців...Корисна робота громадської організації "Вперед" буде нищитись партією...
   Доводиться вибирати між Україною і ПР.
   Сумно це визнавати, але це є факт...Політика і економіки нищать друг друга у цьому симбіозі. 


понеділок, 19 березня 2012 р.

Червоні картки владі показала у Дніпропетровщині молодь опозиційних сил.Фотозвіт.


 Молодь опозиційних сил Дніпропетровщини показала червоні картки владі за невиконані обіцянки і за багато чого ще. Тими обіцянками на додачу ще пограли у футбол. так як і Януковив футболе разом зі своїми партійцями всілякі ініціативи опозиціонерів. Жодного закону підготовленого опозицією навіть не розглядалось...
Згадали також і Табачника з його ініціативами заборонити викладання історії України в школах і ще багато антиукраїнських випадів цієї влади.Останній з яких введення ще однієї державної мови...Молодь розуміє, що українська мова таким чином буде повністю знищена ...

неділю, 18 березня 2012 р.

Порівняння карт голодомору та розташування запорізького козацтва.

Лише порівнявши, розумієш проти кого був найбільше направлен геноцид, проти нащадків вільних козаків...

Карта голодомору


                                                                  Карта гетьманщини

пʼятницю, 16 березня 2012 р.

Цейтнот для Партії Регіонів. Мажоритарні округи ПР втрачає, буде переділ?

Дві новини начебто про різне, а насправді про відміну виборів.


Перша стосується зустрічі Хіларі Клінтон з Януковичем, де вона просила блудне ягня повернутись до демократії в Україні, а отримала відшкодування НДС для американських бізнесменів.  В цій же новині подається про те, що Партія Регіонів все більше схиляється до відміни виборів взагалі.

Друга новина повністю підтверджує цей висновок. Посилення антитерористичного центру у СБУ, проти терору. якого в Україні немає, але Партія Регіонів дуже хоче його мати, щоб був привід, до скасування виборів.

Підозри в цьому були вже в моїх попередніх публікаціях.





Клинтон о Януковиче: "У нас был очень плохой переводчик. Не вижу смысла продолжать диалог"

 
Комментариев: 74
Клинтон о Януковиче: "У нас был очень плохой переводчик. Не вижу смысла продолжать диалог"
"Резюмируя общение с Виктором Федоровичем, Клинтон сказала: «Мне кажется, у нас был очень плохой переводчик. Я не вижу смысла в дальнейшем общении". Янукович, де, не понимал, что ему говорят. Ну, или делал вид, что не понимал", - об этом говорится в статье «Холодная война», опубликованной на LB.ua.
"О чем говорили? По версии АП, лидеры двух стран обсуждали инвестиции США в экономику Украины. Правда, обсуждали. Ибо вскоре после факта встречи посол Тефт делился с украинскими собеседниками большой своей радостью: американскому бизнесу наконец-то начали возвращать НДС! Высокого уровня дипломатия, нечего сказать. Так дальше пойдет, скоро посланец сверхдержавы будет радоваться освобождению американских бизнесменов из заложников степей Донецка и/или выплате за них выкупа банде Немсадзе" - говорится в материале.
"Но есть и вторая часть правды. По альтернативной версии, в ходе беседы Виктор Федорович получил "последнее китайское предупреждение", - пишет Соня Кошкина. Автор уточняет: "последнее китайское" - относительно необходимости вернуть страну на демократический путь развития.
Однако, именно "после Мюнхена" на Банковой впервые заговорили о возможности отмены кампании по выборам в ВР как таковой.
"Выборы, как известно, призваны собрать для партии власти новое большинство в ВР. Причем непременно – конституционное. И риски, при их проведении, должны быть сведены к минимуму", - акцентирует шеф-редактор LB.ua, называя два сценария "минимизации рисков".
Либо – «еще до осени провести максимальную «зачистку». Так, чтобы к сентябрю в стране вовсе не осталось желающих реально оппонировать власти.
Чтобы все желающие оказались либо в эмиграции, либо – в Лукьяновском СИЗО». Либо отказаться от выборов вовсе.


Президент Украины Виктор Янукович своим указом № 196/2012 назначил первого заместителя председателя Службы безопасности Украины Петра Шатковского руководителем Антитеррористического центра при Службе безопасности Украины, сообщает пресс-служба Президента.


Источник: <a href="http://lb.ua/news/2012/02/28/138900_klinton_o_yanukoviche_u_nas_bil_ochen.html">http://lb.ua/news/2012/02/28/138900_klinton_o_yanukoviche_u_nas_bil_ochen.html</a>

четвер, 15 березня 2012 р.

Нова піраміда Мавроді- як проект ФСБ в Україні, про фільм, про МММ та сенс заслання до України.

Нова піраміда Мавроді- як проект ФСБ в Україні, про фільм, про МММ та сенс заслання до України.Плани майже зірвані арештом Мавроді. Але нова піраміда діє в Україні...


Все загрози, що ідуть від нової піраміди, можна взнати лише переглянувши фільм про МММ що називається "Піраміда".
Стає зрозумілим істинна ціль Росії, яка направила енергію цього негідника в Україну.
Вони намагаються здійснити його план повалення економіки СРСР тільки у масштабі
не підкореної України...

Фільм був заблокован, за жалобою Мавроді. проте є інший ресурс де ви можете його подивитись   http://www.ex.ua/view/10699480?r=10699223,10699186
Нова піраміда Мавроді: коли вона впаде і кому дістануться гроші?
Вже більше року Сергій Мавроді створює своє нове дітище - «МММ 2011».Правоохоронні
органи вичікуютьЩоранку немолодий чоловік в запраній футболці, розтягнутих на колінах
тренувальних штанях і вовняних шкарпетках сідає за комп'ютер і заходить

До осені в міліції ще будут катувать, за відмашкою міністра Захарова.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявляє, що після прийняття проекту нового Кримінально-процесуального кодексу випадки застосування тортур в міліції підуть у минуле.
Про це, як передає кореспондент «Коментарів», в ході прес-конференції заявивглава МВС Віталій Захарченко.

«З прийняттям Кримінально-процесуального кодексу багато проблем підуть унебуття. Тобто не буде можливості та необхідності проводити ці дії (здійснення тортур - ред.) », - Сказав Захарченко.

При цьому він пообіцяв, що в разі застосування тортур працівники міліції будуть залучатися до кримінальної відповідальності.

Як повідомляли «Коментарі», Верховна Рада прийняла в першому читанні нову редакцію Кримінально-процесуального кодексу.

  Генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявив, що новий КПК вступить в силу з першого жовтня.