Сторінки

вівторок, 23 жовтня 2012 р.

Арії та потоп

Ной, вара і Великий Потоп

12:04 7.02.2012
У наш час глобальних перетворень все більшу зацікавленість викликає тема цивілізаційних переходів. До неї належить біблійне оповідання про Ноя і Великий Потоп, яке є частиною широкої загальносвітової міфології про Великий Перехід. Попри локальні відмінності, вона основується на єдиній, архетиповій схемі: незадовго до катастрофічних подій праведний Ной–Зіасудра–Яма–Їма–Рама–Ману збирає кращих чоловіків і жінок, переводить їх у захищене місце і засновує новий світ.

Карта з книги Артура Кемпа “Марш титанів. Історія білої раси” (March of the Titans. A History of the White Race) — USA, Ostara Publications 1999, 2001. www.white-history.com
Карта з книги Артура Кемпа “Марш титанів. Історія білої раси” (March of the Titans. A History of the White Race) — USA, Ostara Publications 1999, 2001. www.white-history.com
Наявність спільного ядра міфології про Великий Потопсвідчить про те, що він відбувся у той час, коли арійська спільнота ще перебувала у стані цілісності – була єдиним народом. Після розселення з прабатьківщини арійці рознесли цей яскравий спомин по всьому світу. 

Характерники

неділю, 21 жовтня 2012 р.

Дільничні виборчі комісії на захисті Конституції...


Неповний перелік партій, що продали місця в ОВК Партії Регіонів  зі списку представників партій на виборчій дільниці 121193 :
РУСЬ ЄДИНА,
ПАРТІЯ ПЕНСІОНЕРІВ УКРАЇНИ,
НАРОДНА ПАРТІЯ ,
ЛІБЕРАЛЬНА ПАРТІЯ УКРАЇНИ,
СПРАВЕДЛИВА УКРАЇНА.
ЗЕЛЕНІ,
 ДЕРЖАВА.
КОЗАЦЬКА УКРАЇНСЬКА ПАРТІЯ,
 НАРОДНА ІНІЦІАТИВА,
ВСЕУКРАЇНСЬКА ПАРТІЯ ТРУДЯЩИХ.
АГРАРНА ПАРТІЯ.

 УКРАЇНА ВПЕРЕД ? - хочеться вірити, що бізнесмени середньої ланки вірять тому, що каже Королевська і будуть працювати чесно. а не на користь ПР.
Загалом з 24 членів комісії Партію Регіонів представляють на цій дільниці 13.
Не з опозицією - один від НУ Ющенка, незрозуміло з ким, проте звісно рядові проти ПР.
Комуністи рядові вірять гаслам Симоненка і зараз діють в комісіях проти ПР.
УДАР та його представники дивно якось визначаються, хоча рядові проти ПР. 
От і доводиться спиратись і на них у роботі в комісіях...
Всі 13 представників від ПР періодично викликають у офіс ПР для навчань. Дехто каже що від Україна - вперед теж викликають до офісу ПР.
Чому їх там навчають незрозуміло, бо коли роповідаю про методи застосовані ПР на попередніх виборах то ті . що раніше не брали участі в роботах в комісіях дуже дивуються, що такі фальшування можуть робити ті, хто робить в комісії поряд з ними. хто давав присягу на вірність дотримання законів України і відстороненість від політичних уподобань на користь народу Ураїни і державі, відповідно до законів та Конституції.

Сьогодні повідомили, що дали 300 грв авансу. Обіцяли загалом 2000 грв. кожному члену комісії від ПР партійок. Що вимагають натомість. не повідомили...

суботу, 20 жовтня 2012 р.

УВАГА: ПОЛІТИЧНИЙ «ШТОРМОВИЙ» СИГНАЛ!


    Вибори до Верховної Ради України наближаються…Ні, вони насуваються! 
    Про те, що їхні результати будуть сфальсифіковані, уже ні в кого не викликає сумнівів. Немає їх і в мене, але мене тривожно бентежать навіть не результати виборів, а реакція на фальш самих учасників виборчого процесу. Адже навіть Н. Королевська збирається «захищати» голоси свого електорату. Об'єднана опозиція теж не буде, сподіваюся, стояти осторонь. А «Свобода» 14 жовтня, святкуючи 70-річчя УПА, зробила грізну заявку, вивівши на вулиці Києва та інших міст тисячі і тисячі своїх прибічників.
      Але відразу після виборів, на мою думку і не тільки мою, на вулиці і площі міст і сіл України повалять «пересічні»  українці.  Почнуться голодні бунти, і ніякий захист різноманітної «пташиної» спецохорони режиму не зможе захистити «білі» будинки від Києва і до найдальших кордонів України. Може полетіти каміння у вікна мерій та обласних адміністрацій, можуть проявлятися спроби самосуду над чиновниками різних рангів. А ще гірше – підпали і мародерство… Людей кликати на вулиці не буде потреби – вони вийдуть самі.
     Повірте – це не рядки із сценарію фільму жахів. Це моє бачення реальної картини найближчих днів відразу після виборів. 
    Ви спитаєте: на чому воно ґрунтується, це бачення? Даю відповідь.
    Зараз, до виборів, НБУ усіма своїми механізмами стримує падіння гривні. Після виборів він цього робити не буде. Державне казначейство на сьогоднішній день має невиконання бюджетних зобов»язань більше ніж на 40 млрд. грн.. Швидкість збільшення мінусового залишку – 3 млрд.грн на тиждень. Який вихід? Друкувати, ні чим не забезпечені, гривні? Люд України, з якого вже 15% живе за межею бідності, подасться в жебраки? Ні, він вийде на вулиці! Дуже злий і голодний!
          Олігархічна «еліта» буде розбігатися поза кордони, бо вона вже давно усе, що поцупила у народу, пристроїла в офшорах. Президент і його команда на «своїх» гелікоптерах тікатимуть без оглядки. Куди? До Росії? Не дарма ж Янукович за тиждень до виборів їде туди! Шукати захисту? До Європи його не пустять – це факт. Росія теж, можливо, не захоче псувати перед світом своєї репутації. Тоді залишається тільки Середня Азія, одна з її країн.
          Але ж ми не маємо права випускати його з України – ми повинні судити режим всенародним судом! Тому я звертаюся до патріотично налаштованих офіцерів: ми повинні бути готовими вже сьогодні до такого розвитку подій! І в армії, і в міліції, і в СБУ є багато офіцерів, для яких поняття честі не порожній звук!
          Керівники громадських організацій! Наше завдання: не допустити погромів і мародерства. Політична штормова погода втихомириться, бо все має свій початок і свій кінець. Опісля чергової політичної кризи  ми будемо налагоджувати народне господарство. Тому воно має бути мінімально ушкодженим народною стихією.
          У всі часи історію творила не юрба, а героїчні особистості, які очолювали бунтівний народ. Якщо ми й далі будемо жити за принципом «моя хата скраю», ми ніколи не відродимо України. А вона зачекалася на своїх героїв!
          Мені дуже хотілося б, щоб мої «штормові» прогнози не справдилися!.. Але темпи «покращення» свідчать на їхню користь. 
          Хтось дивиться на найближче майбутнє України з оптимізмом?
         

пʼятницю, 19 жовтня 2012 р.

вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Якщо не ти, то хто?: Мандрівка до Петриківки

Якщо не ти, то хто?: Мандрівка до Петриківки: Всі ми чули про петриківський розпис, бачили сувенірний посуд   ним розмальований і знаємо, що десь є село Петриківка, звідки все пішло...

неділю, 14 жовтня 2012 р.

«Другий Ганнібал руський» »



Увагу дослідників частіше привертала постать Костянтина-молодшого. Сьогодні ж хочемо згадати про його батька Костянтина-старшого. Це донедавна на його ім’я було накладено особливу заборону, тому що ця людина все своє життя дбала про розвиток православної церкви й була одним із головних ворогів Москви. Це багато в чому поєднує князя Острозького саме з гетьманом Мазепою.

Гімн ОУН — Марш Українських Націоналістів



Гімн ОУН — Марш Українських Націоналістів, створений на слова поета Олеся Бабія композитором О. Нижанківським. Затверджений Проводом Українських Націоналістів у 1932 р.

Зродились ми великої години,
з пожеж війни і з полум'я вогнів -
плекав нас біль по втраті України,
кормив нас гніт і гнів на ворогів.

І ось ідемо в бою життєвому,
тверді, міцні, незламні мов граніт -
бо плач не дав свободи ще нікому,
а хто борець - той здобуває світ.

Не хочемо ні слави ні заплати -
заплатою нам розкіш боротьби:
солодше нам у бою умирати
як жити в путах, мов німі раби.

Доволі нам руїни і незгоди -
не сміє брат на брата йти у бій.
Під синьо-жовтим прапором свободи
з'єднаєм весь великий нарід свій.

Велику правду для усіх єдину
наш гордий клич народові несе:
"Батьківщині будь вірний до загину -
нам Україна вище понад все!"

Веде нас в бій борців упавших слава -
для нас закон найвищий та наказ:
Соборна Українськая Держава -
вільна, міцна, від Сяну по Кавказ.

Категорія:

Ліцензія:

Стандартна ліцензія YouTube

понеділок, 1 жовтня 2012 р.

Мораль і церква, або історія однієї світлини.

Сьогодні в неті в соціальній мережі ВКонтакті появились фото з такими коментарями. що стосуються священика в Росії.Може воно і не стосується напряму України, але викликало багато запитань.



Юра Комарницкий
Родословная известного антиклерикального демотиватора.
Старообрядческий священник отец Анатолий на территории Златоустьинского церковного ансамбля, включающего два Храма - церковь Иоанна Златоуста и церковь Владимирской Божьей матери, освятил "колесницу" россиянину Сергею Захарову. После чего с сыном прокатился и сфоткался рядом с этой-же красавицей.
Интернет-падальщики не применули воспользоваться ситуацией и на свет родился сей "шедевр".



Здавалось, що тут такого. Підробили дещо на демотиваторі. Хоч і не вказали, що на фото зображен священик старого обряду. Тут згадалось про нещодавну заяву Патріарха Кирила, про спрямовану атаку проти РПЦ, що іде і через соціальні мережі і через ЗМІ.

Та після того, вникнувши у суть глибше виникло багато апитань до самих себе і до служителів.

Наскільки я зрозумів не такий вже і старий. той старий обряд. 
Колись вони йшли від цивілізації ховаючись у лісах та не сприймаючи досягнення техніки, а тут таке. навіть іде освячення машини...
Якщо просто посвятив чуже, то чи прихожанин то був, питання, через сказане вище, а якщо не прихожанин, то навіщо святити, адже невідомо, як людина заробила гроші на таке. 
Чи може церква освячувати куплене наприклад за вкрадені гроші?
 Дуже багато запитань.
Якщо це подарунок, то чи можна приймати крадені дари?
Якщо куплене за вкрадені гроші? 
Як дивитись на те, що при загальному відстороненні держави від церкви, по закону, влада намагається накласти свій контроль над нею і навіть задля цього не гребує витрачати кошти громади міста на будівництво церков. 
З боку церкви, чи можна сприймати ці, по суті вкрадені у громади кошти на будівництво церков?
 З огляду церковної громади, любі грошові вливання корисні, а з огляду совісті та моралі? 
Отак одна фотографія породила стільки запитань на які дуже важко відповісти...
Ми у храмах молимось за владу, а чи можемо ми молитись за них, коли знаємо, що вони крадуть з державних коштів і не думають каятись. 
Ми бачимо їх у церквах, але вони після цього знову продовжують красти. то чи маємо ми молитись за них?Адже відомо, що якщо покаявся грішник, то йому Бог прощає. а коли він знову після того він робить те саме, то каяття те було нещирим і не може його Бог простить. а ми все одно молимось за таких...Чи не беремо ми на себе їх гріхи, приймаючи такі дари "данайців"