Сторінки

середу, 30 січня 2013 р.

СЛУЖБА ЗОВНІШНОЇ РОЗВІДКИ ФСБ ТА АКАДЕМІЯ ФСБ(КГБ) ДІЄ В УКРАЇНІ

Ми не даремно дали таку назву. Багато політиків, що зараз активно діють на теренах України закінчили цю контору і заслані до нашої країни напевне з ціллю роботи по завданню іншої країни. Вони є не тільки у рядах ПР, але дуже багато їх у рядах опозиції, так званої і навіть керують націоналістичними організаціями України...
 Деталізувати це не будемо, але на кожного колишнього чи нинішнього депутата є інформація в Вікіпедії де навіть не приховане закінчення цієї академії іноземної держави, де готують шпигунів у 1992 році і пізніше, тобто. коли Україна вже була незалежна держава.
Далі читайте про методи вербування цією організацією...


Ткаченко: Як вербує ФСБ
Новина від Anatoliy Tkachenko
Як вербує ФСБ



Сьогодні можна сміливо стверджувати, що проклята влада чекістів повернулася в колишньому СРСР, за винятком декількох країн, що встигли дати в морду колишньої "матері" і накивати п'ятами від її смердюче дихання. КДБ відродився під абревіатурою ФСБ з чотирма департаментами, кожен з яких очолює свій директор. Число завербованих - страшний секрет, державна таємниця. Але кажуть, що їх ціла армія - до 25 тисяч стукачів тільки в одній Москві.

Кандидат на Голову проводу КУН

Програма розбудови політичної партії Конгрес Українських Націоналістів

кандидата на Голову КУН Миколи Коханівського

(основні напрямки)

1. Реальне здобуття і розбудова Української Самостійної Соборної Держави.
2. Кардинальне повернення Конгресу Українських Націоналістів до ідеології українського націоналізму Степана Бандери, Дмитра Донцова, Ярослава Стецька, Миколи Сціборського.
3. Обов`язкове залучення  до співпраці ідеологічно близьких

вівторок, 29 січня 2013 р.

"Тризуб" на Січеславщині




27 січня 2013р.Б. у Січеславі відбулась зустріч Провідника ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Дмитра Яроша з активом і прихильниками Організації

tryz127 січня 2013р.Б. у Січеславі відбулась зустріч Провідника ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Дмитра Яроша з активом і прихильниками Організації, на якій були присутні представники Січеслава, Кривого Рогу, Кам’янського, Новомосковська.

четвер, 24 січня 2013 р.

Лекція історика Володимира В'ятровича про Василя Кука

Опубліковано – 23 січ. 2013 Лекція історика, голови вченої ради Центру досліджень визвольного руху Володимира В'ятровича про Василя Кука — українського військового та політичного лідера, який першим пішов у підпілля і став останнім командиром УПА. 11 січня 2013 року виповнилося 100 років від дня народження Головного командира УПА генерал-хорунжого Василя Кука -- "Лемеша". Всі 94 роки життя Головного командира УПА Василя Кука було викликом, -- розповідає історик. Дослідник біографії Кука розповідає: "Він першим з ОУН ще у 1937 році пішов у підпілля і залишався останнім командиром Української повстанської армії до 1954 року. Він народився селянином, а став воїном, мав шанси лише на початкову освіту, але вступив до університету і вільно володів сімома мовами, мав загинути, але вижив, мав зламатися, але не піддався. Генерал-хорунжий Василь Кук -- "Леміш" мав бачити "торжество комунізму", але побачив українську незалежність". Видатний керівник визвольного руху, вправний організатор, талановитий публіцист -- автор першої в світі наукової критики комуністичної колгоспної системи, командир найбільшого бою УПА та творець підпільної мережі на Тернопільщині, а потім Дніпропетровщині, Кук залишався лідером і політиком високого ґатунку до кінця життя. Категорія Новини та політика Ліцензія Стандартна ліцензія YouTube

середу, 23 січня 2013 р.

Необхідна щоденна допомога українському кобзарю.



   Нещодавно в родині відомого січеславського барда виконавця, кобзаря Валерія Харченка сталось лихо в родині. Від цього ніхто не застрахований, отже і таке сталось. Хвороба підкосила його дружину і тепер на подолання ї щоденно потрібні кошти на ліки. які ніде взяти людині, що змушений ходити весь час за нею і не може одночасно ще думати над тим. як прогодувати родину, не маючи ніяких доходів.
    Культура у нашому суспільстві завжди на останньому плані і дивуватись скруті такого чоловіка у нас не доводиться.
   Вся країна поставлена на межу виживання "медичними реформами" і ішими антилюдськими експериментами над людьми, що проводять в нійі...
  Сподіватись і надіятись на допомогу, ось все, що підтримує цю родину від зневіри у людяність з боку співгромадян нашої великоЇ держави.
  Брати  сестри, подамо руку допомоги людині, що заслуговує на неї.
  Зверненя самого Валерія подане нижче, вчитайтесь у ці рядки болю і відчаю...

Дорогі Мої Друзі ! Дуже прошу фінансової вашої допомоги і підтримки вилікувати мою дружину Вікторію Костенко після важкого третього інсульту! Прошу Вас Не видаляйте мене , передайте далі!!! Ми одна велика Родина! З повагою до вас Народний кобзар України Валерій Харченко.. (підтримайте мене розповсюдженням цієї інформації,розміщуйте на своїх сторінках і передавайте друзям)Щиро Дякую…
VISA
ELECTRON PrivatBank фінансова допомога
4405 8858 2549 8139
4405 8858 1816 0118
підключайтесь до групи та робіть пере пост!!!
http://vk.com/club43640526






АУДІОЗАПИСИ ВАЛЕРІЯ ХАРЧЕНКА

Корупційна держава "в законі"

Конституційний суд перебрав повноваження Конституції на себе і зробив корупційну державу законною

Новину читайте нижче.

Конституційний Суд заборонив українцям контролювати владу
Рішенням від 20 січня 2012 Конституційний Суд розтлумачив положення Основного Закону про право на особисте і сімейне життя на користь посадових осіб, закривши доступ громадянам до значного обсягу суспільно важливої ​​інформації.


Тепер журналістам та іншим охочим дізнатись інформацію про політиків і чиновників, оприлюднення якої прямо не передбачено законом, може загрожувати покарання за статтею 182 Кримінального кодексу «Порушення недоторканності приватного життя». За це передбачено покарання від штрафу до п'ятирічного ув'язнення, повідомляє newsoboz.org з посиланням на pravo.org.ua.

Внаслідок прийняття такого рішення для громадськості може бути закритий доступ до інформації, наприклад, щодо судимостей, дисциплінарних стягнень, отримання професійної освіти і родинних зв'язків чиновників усіх рівнів. Адже всі перераховані вище дані підпадають під визначення особистого і сімейного життя.

Крім того, завдяки такому рішенню, можна буде завести кримінальну справу проти журналістів, які займалися розслідуванням навколо резиденції Президента в Межигір'ї або цікавилися пільгами конкретних народних депутатів. Оскільки представники ЗМІ оприлюднили «конфіденційну», згідно з тлумаченням Конституційного Суду, інформацію про посадову особу.

У свою чергу, органи влади отримали підставу відмовляти громадянам у доступі до інформації про політиків і чиновників. Відкритої буде тільки інформація, що стосується виконання ними функцій держави та надання якої передбачено законом.В цьому рішенні Конституційний Суд проігнорував позицію Європейського суду з прав людини про те, що право на недоторканність приватного життя політиків та інших посадових осіб має значно вже кордону, ніж у звичайного громадянина. Не може бути таємницею інформація, коли право суспільства знати об'єктивно переважає над правом чиновника зберігати в таємниці деякі факти про себе, відзначають експерти.

Таким чином, Конституційний Суд створив умови для розвитку корупції, позбавив суспільство ефективних механізмів контролю за владою, а над журналістами, які викривають факти зловживань, заніс меч кримінальної відповідальності.
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/11710450/?frommail=1

понеділок, 21 січня 2013 р.

Прогноз падіння режиму султанату Януковича


World Affairs: «Руїна» Януковича і її наслідки. після Апокаліпсису

Александр Мотыль, «World Affairs» 2:42 22.01.2013LI


Хоча Україна, можливо, доведеться витерпіти ще від трьох до восьми років тиранії Віктора Януковича - як 
мінімум, до президентських виборів 2015 року, або до 2020 року в гіршому випадку, але вже сьогодні ми 
можемо передбачати главниепроблеми реконструкції країни після відходу Януковича, принаймні , в широких 
рамках. Після обшірнихразрушеній, вироблених Януковичем і Партією регіонів, Україна повинна буде
 відновитися зверху донізу.Простих реформ вже буде недостатньо. Навіть поняття «радикальні реформи», 
швидше за все, не зовсім точно відображає того масштабу змін, які Україні доведеться пережити, щоб вийти 
з «Руїни», яку залишить після себе Янукович, політично сильною та оновленою, а не виснаженої і окостенілої.

неділю, 20 січня 2013 р.

Заперечення до міфів любителів "совка"

Прочитав тільки но допис, майже крик душі думки совкового плебса від автора Віктора Македонського...
Дозволив собі прокоментувати(червоним)


Ныне считается хорошим тоном хаять совок, издеваться над совком... ОДНАКО...:
- совок восстановил разрушенное войной народное хозяйство;
(ТРЕБА ВРАХУВАТИ, ЩО СОВОК БУВ ОДНИМ З РОЗВ'ЯЗУВАЧІВ І ПІДБУРЮВАЧІВ ТОЇ ВІЙНИ)
- при совке создавали космические корабли, атомные ледоколы...(ЗА РАХУНОК РАБСЬКОГО ІСНУВАННЯ УСЬОГО НАРОДУ КРАЇНИ І ЙОГО РАБСЬКОЇ ПРАЦІ ЗА КОПІЙКИ)
- при совке народ не ходил в обносках от Европы и стран "третьего мира";(ВІН ХОДИВ У ОБНОСКАХ ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА, ЯКЩО ВДАСТЬСЯ ЩОСЬ КУПИТИ ПУТНЄ - ВЕЛИКА РАДІСТЬ)
- при совке уголовники, педерасты и некоторые национальные меньшинства чётко знали своё место, и тихонько-тихонько существовали!(УГОЛОВНИКИ СТАВАЛИ ДИРЕКТОРАМИ АВТОБАЗ І В ПОДАЛЬШОМУ ПРЕЗИДЕНТАМИ)
ТЕПЕРЬ МЫ:
- разворовали всё созданное дедами-отцами вкупе с бабушками-матерями;(
КОМУНЯЦЬКІ МОЖНОВЛАДЦІ ТА ЇХ НАЩАДКИ РАЗОМ З БАНДЮКАМИ РОЗІКРАЛИ КРАЇНУ І ОБКРАДАЮТЬ І ДОСІ, БО Є У КЕРМА)
- практически ничего не создаём, кроме свалок и отходов для канализации;(КОСМІЧНА , АВІА ТА МЕТАЛУРГІЙНА ПРОМИСЛОВІСЬ ХОЧ І ЖЕВРІЄ, ПРОТЕ НЕ ВТРАТИЛА СВОГО ВИСОКОГО РІВНЯ І ДОСІ, НЕ ЗАВДЯКИ, А СУПРОТИВ НАМАГАНЬ БАНДЮКІВ РОЗІКРАСТИ ОСТАННЄ, ВИРОБНИЦТВО Ж ЕЛЕКТРИКИ ДАЄ ЩЕ І НА ПРОДАЖ НЕМАЛО ЗА КОРДОН)
- в моральном отношении опустились намного ниже совка;(МОРАЛЬНИЙ РОЗКЛАД ПОЧАВСЯ ЩЕ У ЧАСИ СОВКА, КОЛИ КАЗАЛИ ОДНЕ, А РОБИЛИ ІНШЕ, АМОРАЛЬНІСТЬ НИНІШНЯ ПРОСТО ВИЙШЛА НАЗОВНІ, БО ТОДІ ЇЇ ХОВАЛИ І ДОСІ НАМАГАЮТЬСЯ ЛАКУВАТИ ПСЕВДОДОСЯГНЕННЯ БАНДЮКОВСЬКОГО УРЯДУ ВИХІДЦІВ З СОВКА)_
- уголовники, педерасты и некоторые национальные меньшинства вызывающе доминируют в украинском обществе.(ЦЬОГО НЕ ВІДНІМЕШ, ПРОТЕ НЕ СКАЗАВ БИ, ЩО У БІЛЬШОСТІ УКРАЇНЦІВ САМЕ ЦЕ ДОМІНУЄ, ЯКЩО РОЗКЛАСТИ НА НАЦІОНАЛЬНІЙ ОСНОВІ ВСЕ ЦЕ, ТО ВИЯВИТЬСЯ ЩО ЦЕ ПРИТАМАННО НАЦМЕНШИНАМ В БІЛЬШИХ ВІДСОТКАХ НІЖ УКРАЇНЦЯМ)
ВЫВОДЫ? ДУМАЙТЕ, граждане постсовкового общества! 
Виновки робити зарано, зарано агітувати за повернення до совка, бо це неможливо апріорі. жоден капіталіст тепер не віддасть і краплі чесно вкраденого без бою. Совок є раб і битись за волю не буде. Звертатись до совка даремно і щоб він думав тим більше. Він правда не дурень і розуміє все, що відбувається саме в тому ключі, як описане. проте глибоко не аналізуючи. робить хибні висновки, звинувачуючи кого завгодно лише не себе...
СОВОК ОБРАВ ЦЮ ВЛАДУ І СОВОК ЇЇ ОПОРА! 
СОВОК НИЩИТЬ СЕБЕ І СВОЮ РОДИНУ НЕ УСВІДОМЛЮЮЧИ НАВІТЬ ТОГО.
Совок ніколи не поверне "совок"!

Комуняцько совкова ідеологія. може і добра казочка, але всього лише казочка, бо насправді все було не так, як згадується. Погане забувається швидко. Надії раба, що щось дадуть ЗАДАРМА ВІД ДЕРЖАВИ- ось совкова ідеологія. 
Совки забули основне, чого їх навчали, що своє треба здобувати і захищати!

На Полтавщині знищили ще один окупаційний пам'ятник. Вітаю!


На Полтавщині знищили ще один окупаційний пам'ятник. Вітаю!

суботу, 19 січня 2013 р.

Репресії проти патріотів і що робити...


Вітаю друзі! Сумна звістка прийшла з Запоріжжя: на великі терміни засудили наших побратимів, політв`язнів, - так званих "Мелітопольских підпалювачів". Радолов А . - 6 років позбавлення волі. Бойко А. - 5 років позбавлення волі ; Світанько Д. - 5 років і 6 місяців позбавлення волі; Шамов А.В. - 3 роки позбавлення волі. Окрім цього, суд вимагає відшкодувати збитки "потерпілим" від підпалювачів загалом на суму 115 464 грн. 97 коп. У цій справі більше запитань, аніж відповідей. Хлопці робили прямі справи, чому практично не було розголосу? Останній марш по Павличенкам довів, що націоналісти у Запоріжжі є. Також у Запоріжжі є Свобода. Але все пройшло "тишком-нишком". Так ось питання до всіх запорізьких патріотів: чому ніхто "мелітопольців" не захищав? Тут може бути дві відповіді: або хлопці самі не хотіли розголосу, або, в силу якихось причин, місцеві патріоти не захотіли їх підтримувати. Хотілося б дізнатись, що відбулося насправді? Взагалі, вже давно назріло питання: у кожному місті, де сидять політв`язні, треба утворювати КВП на їх захист. І цей комітет мусить займатись лише одним - підтримкою і визволенням політрепресованих. І всі патріотичні організації цього міста, яким не байдужа доля України і українців, мусять у ньому бути. На сьогодні політв`язні сидять в Чернігові, Сумах, Запоріжжі, Харкові, Києві. Пропоную націоналістам з цих міст організувати у себе КВП. Якщо потрібні будуть поради, як це зробити, пишіть мені, або комусь з координаторів Київського комітету, - все пояснимо. Друзі! Я нікому нічим не хочу дорікнути, але якщо ми не будемо підтримувати один одного і припинимо "душу за братів своїх покладати", то вся наша боротьба за волю України не більше, аніж жлобскій пафос і дешевий піар.

Ісус хрещається в річці Іордані.Стара Самарь.



Сьогодні відзначалось водохреща не тільки у визначених владою місцях. а і по всьому місту, де можна було підійти до води.
 Старосамарська сотні Війська Низового Запорозького Кодацької паланки відзначала водохреща на березі Самари, поблизу Богородицької фортеці, що у селищі Шевченка за Північним масивом міста. Після ополонки кожен бажаючий міг скуштувати козацького куліша та узвару прямо з козацьких казанів.

четвер, 17 січня 2013 р.

Система тотального контролю в Україні


Кабмін пропонує ввести в Україні систему пробації
Кабінет міністрів України пропонує ввести в Україні систему пробації - вид кримінального покарання без позбавлення або обмеження волі, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції в четвер.


Відповідний законопроект, який розробив Мін'юст, схвалений на засіданні уряду 16 січня. За словами міністра юстиції Олександра Лавриновича, проектом закону передбачається створення на базі кримінально-виконавчої інспекції органів пробації, які будуть існувати в структурі Державної кримінально-виконавчої служби.

В цілому законопроект передбачає створення досудової пробації - забезпечення суду інформацією, що характеризує особистість, притягуються до кримінальної відповідальності. Така інформація буде використана для прийняття рішення про міру відповідальності особи. Серед іншого досудовий доповідь буде містити оцінку ризиків щодо можливості здійснення повторного кримінального злочину і висновок про можливість виправлення без обмеження або позбавлення волі.

Законопроектом встановлюється наявність спостережної пробації - здійснення наглядових та соціально-виховних заходів щодо осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням. Новацією урядового законопроекту є запровадження так званої пенітенціарної пробації - підготовки осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі до звільнення з метою їх трудового і побутового влаштування.

Восени минулого року прем'єр-міністр Дмитро Медведєв доручив Мін'юсту Росії разом з іншими відомствами протягом року розробити законопроект, що передбачає створення в Росії системи пробації. Пробація - вид умовного засудження, при якому людина на час випробувального терміну виявляється під наглядом спеціальних органів і на нього можуть накладатися певні обмеження, в тому числі в частині відвідування певних місць або спілкування з окремими особами.http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/11638401/?frommail=1

Чим вирізняється законопроект що в Україні від російського варіанту?
Головне. що БЕЗ РІШЕННЯ СУДУ на досудовому дійстві можна буде ЗА ЛЮБОЮ ЛЮДИНОЮ встановлювати НАГЛЯД!!!

Пресконференція громадських організацій по переіменуванню вулиць міста


Сьогодні вранці відбулась пресконференція в приміщенні та з ініціативи газети "Днєпр вєчєрній".

Основні питання, як завжди ті самі. Дуже важке просування цього питання по інстанціях і друге, що мешканців начебто хвилює дуже важка процедура переіменування в технічному плані. Найбільше їх хвилювало що будуть великі витрати власних коштів громадян.Коли 

понеділок, 14 січня 2013 р.

Українські дати введення в дію права мають змінити радянські



Тарас Кочерга
"1722 - імператор Росії Петро I заснував новий державний орган - прокуратуру."


Олег Черненко

Звертаюсь до професійних істориків.

Що цікаво, Росія відкинула лічення своїх органів права від часів радянщини і перейшла на дореволюційну. У нас же досі відзначають радянські в більшості дати заснувань цих всіх, каральних для народу, органів, це щодо дня прокуратури Петра 1

Була така книга писана ще Ярославом Мудрим, "Руська правда", що стала основою права в нашій історії, це ще не вкрали росіяни тож дату цю треба проводити на державному рівні.

 "Руська правда

Руська Правда - найдавніший пам'ятник слов'янського права. У всіх своїх редакціях і списках це документ великого історичного значення. На протязі декількох століть Руська Правда служила основним керівництвом при судових разбірательcтвах.

Створена близько 1072 року. У період з 1068 по 1072 троє синів Ярослава Мудрого: Ізяслав, Святослав і Всеволод - розробили нове законодавство, яке увійшло в історію під назвою "Правда Ярославичів". Це законодавство суттєво доповнило стару "Руську правду", яка вже не відповідала вимогам розвитку суспільства. Право кровної помсти вже не згадувалося. Кровну помсту замінили штрафи. Нова "Правда" карала за порушення майнових прав і особистої безпеки жителів. У новому законі була зроблена спроба зберегти внутрішній порядок в країні, захистити власність заможних людей.

У тому чи іншому вигляді вона увійшла до складу або послужила одним із джерел пізніших судних грамот: .. Псковської судно грамоти, Двінський статутної грамоти, Судебника Казимира 1468 р, Судебников 1497 і 1550 рр., навіть деяких статей Соборного Уложення 1649 р. Довгий застосування Руської Правди в судових справах пояснює появу таких видів широкої редакції Руської Правди, які піддавалися переробкам і доповненням ще в XIV-XVI ст.

У 1653 році був створений перший «Торговий статут». Важливою митної заслугою "Торгового статуту" було встановлення рівних для всіх митного оподаткування торговельних угод єдиної рублевої митом та ліквідація проїжджого мита."

 Це говорить про те, що до часів Романових на території і нашій також діяла своя митна служба...

http://edu.kubannet.ru/dlrstore/61d0f120-4991-11dc-8314-0800200c9a66/10_116.htm

неділю, 13 січня 2013 р.

10 запитань - 10 відповідей.


від користувача Yurij Poludyonnyj з 4 січня 2013 р. о 12:34 ·

Десять запитань до соратників президента В.Ющенка
           І раніше, і зараз багато соратників В.Ющенка по Майдану дуже негативно, зневажливо, а деколи і образливо висловлюються про президента В.Ющенко. Напевно, вони знають щось таке, що не відомо нам простим громадянам України. Тому я звертаюся до них із десятьма питаннями, які мене цікавлять, щоб вони публічно відповіли на них. Особливо мені хотілося б почути відповіді від В.Кириленко, А.Гриценко, О.Турчинова, А.Яценюка, М.Томенко, О.Рибачука, Ю.Луценко, Б.Тарасюка та І.Геращенко.
1. Чому В.Ющенко після отруєння і важкої хвороби не знявся з президентських виборів? Чи мав він на це моральне право?
2. Якби В.Ющенко не брав участь у президентських перегонах у 2004 році, прокинувся б український народ, тоді на Майдані?
3. Краще було б в Україні, якби В.Ющенко не переміг на виборах у 2004 році? Зберегла б Україна свою незалежність?
4. Які з реформ не дав провести своїм соратникам президент В.Ющенко - судову, МВС, військову, медичну, адміністративну, пенсійну, освітню, конституційну? Або це він повинен був зробити один?
5. Що на благо України перешкодив зробити В.Ющенко своїм соратникам, що стояли з ним поруч на Майдані і які прийшли у владу?
6. Кому дісталися б 300 підприємств, про реприватизацію яких заявляла в 2005 році Ю.Тимошенко? Ви вірите, що вони дісталися б українському народові?
7. Чому Москва в 2004 році підписала з Україною угоду на постачання газу за ціною в кілька разів нижче європейської? Не замість чи на незалежність?
8. Відключив би Кремль поставку газу Україні в січні 2006 року, якби Президент В.Ющенко не погодився переглянути газовий договір з «Газпромом»? Стала б Україна тоді суцільним Алчевськом чи ні? Через стільки часу Стокгольмський суд виніс би рішення про неправомочних діях «Газпрому»?
9. Що конкретно повинен був і міг зробити, як зробити і чому не зробив В.Ющенко як президент України?
10. Чому ніхто з вас ніколи не захищав президента В.Ющенка від нападок і звинувачень?
Мою допитливість можуть задовольнити відповіді і політологів, і соціологів, і журналістів і простих українців.

Полуденний Ю.А.


Хоча запитання не до мене, проте відповіді на них лежать на поверхні і чекати від зазначених вище осіб відповідей не потрібно.

1. Не знявся після "отруєння" - не зрозуміло чи воно таки було чи ні. а другим було наполягання "соратників" та ейфорія від підтримки народу.
2.Ющенко, чи хтось інший, проте знайшовся б той, кого народ обрав би на противагу Кучмі та Януковичу, лише вибір Ющенка Кучмою і сприяння поширенню інформації саме про нього з усих каналів і підняло його рейтинг, а не когось іншого...Махіна політтехнологів спрацювала на Ющенка. лише тому. що він влаштовував Кучму....
3.Ющенко не міг не перемогти, бо народ виступив проти бандюків одностайно, любий на його місці переміг би. Аби на місці Януковича був би більш хтось інший,  наприклад Тигіпко, то він переміг би чи не переміг, тоді б були питання...
4.Жодну з перерахованих реформ Ющенко не намагався зробити. Намагання Луценка реформувати ДАІ за грузинським сценарієм, були припинені Ющенком на першому ж кроці...
5.Ющенко заборонив повертати вкрадене майно державі - єдине, що вдалось тоді повернути і вигідніше продати це Криворіжсталь.
6.Реприватизація не має під собою - належати народу. Народ забирає вкрадене і продає за ринкову справжню ціну, при цьому є обмеження на приватизацію стратегічних підприємств, які зняті зараз фактично.
7.Тоді Москва все ще сподівалась контролювати Україну як партнер. Проте інше питання і більш глибинне виникає. Чому за Ющенка саме ціна і була переглянута за його ініціативи?
8.Всілякі дії по відключенню газопостачання наступні роки показали безперспективність. бо зиму Україна в любому разі втрималась би за рахунок закачаного у ємності зберігання. Згадаємо, що після відключення саме реверс вріятував тоді Україну. при Тимошенко, коли Росія здійснила відключення.
9.Ющенко півтора року мав владу як у Кучми і довіру населення. міг зробити все!!! Замість того повернув бандюків у владу, що побігли по закордонах...
10.Про які нападки і звинувачення ідеться? Захищати його немає від чого, лише від невиконяння обіцянок на майдані:"Бандитам тюрми!" і інших...

суботу, 12 січня 2013 р.

Козацька рада Фонду Івана Сірка та Війська Низового Запорізького

Сьогодні в Капулівці відбулись  Козацька рада Фонду Івана Сірка та Війська Низового Запорізького.
Почалось з вшанування Івана Сірка на його могилі, була відслужена літія і короткими виступами представників різних організацій вшанували кошового отамана Січі, продовжилось ходою по Капулівці і її центральній  частині. де по дорозі зупинились біля будинку першого . вже померлого, Голови Фонду Сірка козака, краєзнавця, засновника місцевого шкільного музею історії козацької Січі в цьому краї, Бурди. По дорозі побачили чудо техніки місцевого "кулібіна". Далі раду вже проводили у приміщенні, а в цей час поряд варили куліш і чекали кінця засідання.
На козацькій раді Фонду Сірка були присутні і інші організації козацтва України.


неділю, 6 січня 2013 р.

Окупація України та метод концептаналізу "Слова о полку Ігореві"

На відео визнають окупацію України величезною кілкістю народностей Росії.
Загалом у Донецькій області нарахували 133 народи - зі 134 народів населяючих Україну. 134-тий народ якого немає в Донецькій області, проте є в Україні - алєути.


Нагадаю, що методом концептаналізу свого часу розвінчали міф, що Шолохов є автором "Тихого Дону"

пʼятницю, 4 січня 2013 р.

Колаборанти Росії та України(порівняння)


Російські колабораціоністські формування у Другій світовій війні

[+] Комітет визволення народів Росії
[+] Російська визвольна армія
1-а російська національна бригада СС «Дружина»
29-та гренадерська дивізія СС «РОНА» (1-ша російська)
30-та гренадерська дивізія СС (1-я білоруська)

вівторок, 1 січня 2013 р.

На Тернопіллі знайшли памятку древньої писемності (фото)


СУБОТА, 29 ГРУДНЯ 2012, 22:18 

  Стародавнє минуле. Воно оповите безліччю таємниць, які відкриватиме не одне покоління археологів. Не є винятком у цьому плані й Чортківщина. Варто зазначити, що на археологічній карті Тернопільщини наш район досі залишається поки що «білою плямою». По суті унікальною пам`яткою є нещодавно виявлені та досліджені автором цієї публікації германські рунічні написи у невеликому скельному гроті поблизу с. Угринь.
Ця пам`ятка досліджувалася автором на початку 90-х років ХХ ст.  Так, злівабіля входу до печери досліджено та занотовано висічений у скельній породі грецький рівнораменний хрест. На ньому дві бокові та верхній край кінцівок з`єднуються