Сторінки

четвер, 31 жовтня 2013 р.

COLLECTOR: ПРАВОСЛАВНІ ХРЕСТИ

COLLECTOR: ПРАВОСЛАВНІ ХРЕСТИ: Новые фото пользователя  r esurs  за 31 марта 2010 r esurs Крест преподобного Марка Гробокопателя Византия. 1090 год. Киево-Печерская...

Чувадар и другие родичи из Крыма: О крымской национальной идее крымско-татарской нац...

Чувадар и другие родичи из Крыма: О крымской национальной идее крымско-татарской нац...: QIRIM    22013 С., 16 ОКТЯБРЬ, № 78 (1739) Эскендер Амет ДЕМИРДЖИ Национально-осво6одительное авижение в духовной сфере: ОСВОБОЖ...

Козаки: Керівний склад Міжнародної Федерації Бойового Гопа...

Козаки: Керівний склад Міжнародної Федерації Бойового Гопа...:   | Print |    E-mail There are no translations available. Пилат Володимир Степанович Президент Міжнародної федерації Бойового ...

Проплачена Одеса "проти Кличка"

ЯК РОСІЯНИ ФАЛЬШУЮТЬ ГЕНЕТИКУ




Професор уникає слова арії навмисно називаючи їх слов'янами, одним з трьох родів. Наче родичі аріїв що на його думку виникли не 10 тис років тому. як вважають всі, а 5 тис років тому. Тобто трипільці, що жили тут 7 тис років тому - це невідомо хто, тому він їх і не згадує?

Жовто-блакитна субмарина з конвою фюрера


Здається, ми трохи перепишемо історію Другої світової війни. Останні дні 
Третього Рейху. Відчайдушний прорив 11 підводних човнів Крігсмарине, що назавжди 
вивезли з розгромленої Німеччини особливі цінності, лідерів наці, і ймовірно самого 
Адольфа Гітлера. Прикметно, що у складі тієї групи була вже легендарна «жовто-блакитна
 субмарина» з повністю українським екіпажем! Наше скромне розслідування миттєво 
перетворилося на сенсацію, отримавши статус легенди. Однак, це ще не все. Ми знайшли 
ту субмарину. Аргентина. Однак, про все поступово…
…Ця пригода почалася в Баварських Альпах кілька років тому. Тоді ми йшли шляхом втечі 
зловісного доктора Менгеле, розшукуючи картини, які він малював, видаючи себе за художника. 
Буквально зразу на нас вийшли ветерани радянських спецслужб, що на високому рівні 
розшукують скарби. То потужна міжнародна група з масонським акцентом… Крім маси різної
 інформації, ми отримали історію про кортик німецького льотчика з тайником, у якому були 
зашифровані координати. Розшифрували. Вийшла точка в Антарктиді. Земля Королеви Мод. 
Ще тоді я звернув увагу на підвищену цікавість до субмарин. Ветерани готували секретну 
експедицію до Антарктиди і Південної Америки. Шукали тележурналіста. Я знаю, що та 
експедиція відбулася. Результати мені невідомі. Контакт зник.

середу, 30 жовтня 2013 р.

Козаки: Коротка історія козацтва

Козаки: Коротка історія козацтва: Анатолій Грива 3 хвилин тому  ·  Козацтво на прикінці 17 ст. Українська гетьманська держава по смерті Богдана Хмельницьког...

вівторок, 29 жовтня 2013 р.

Січеслав (Дніпропетровськ).: РЕКОНСТРУКЦІЯ ЩО ФАЛЬШУЄ СПРАВЖНЮ ІСТОРІЮ ФОРСУВА...

Січеслав (Дніпропетровськ).: РЕКОНСТРУКЦІЯ ЩО ФАЛЬШУЄ СПРАВЖНЮ ІСТОРІЮ ФОРСУВА...:     СЬОГОДНІ В МІСТІ СІЧЕСЛАВІ(ОКУПАЦІЙНА НАЗВА ДНІПРОПЕТРОВСЬК) ВІДБУЛАСЬ РЕКОНСТРУКЦІЯ ФОРСУВАННЯ ДНІПРА НА ЧЕСТЬ ВИЗВОЛЕННЯ МІСТА 70  РО...

БАТЬКО ПУТІНА У ВІЙСЬКУ ВЛАСОВА

Польський журнал «Ангора» № 31 (03.08.2003 р.) в розділі «Секрети історії» на стор. 11 опублікував замітку Жозефа ЗАНЯВСЬКОГО під назвою «Чи брав участь батько президента Росії в придушенні Варшавського повстання?».
Наводимо переклад цієї замітки.
«Проживаючий у Великобританії Віктор СУВОРОВ (справжнє ім'я Богдан РІЗУН), колишній резидент радянської військової розвідки ГРУ в Швейцарії, який у 1978 році перейшов на бік британської розвідки, за що заочно був засуджений до смертної кари (вирок не відмінений після розпаду Радянського Союзу), автор «Акваріума» і інших бестселерів, в лютому минулого року, збираючи матеріал для книги про маршала Георгія ЖУКОВА, в секретних лондонських архівах 8-й британської армії випадково виявив дуже цікаву фотографію з написами. На фотографії зображено шість офіцерів. Троє в мундирах козаків, двоє в німецькій формі і один в мундирі РОА.
СУВОРОВ пояснює, що офіцери в мундирах козаків - це росіяни, які служили в козацьких формуваннях армії генерала ВЛАСОВА, який перебіг до гітлерівців. На фотографії вказано, що вона зроблена в серпні 1944 року, якраз під час придушення Варшавського повстання.
З написів ясно, що перший зліва - це поручик Володимир ПУТІН, а двоє інших в козачих шапках - це майор ФРОЛОВ і поручик МИХАЛЧЕВСЬКИЙ.
Володимир Спиридонович ПУТІН, батько нинішнього президента Росії Володимира Володимировича ПУТІНА, був офіцером внутрішніх військ НКВД до 1941 року. На початку війни під Вітебськом здався в полон німцям, а при створенні генералом Андрієм ВЛАСОВИМ колабораціоністською армії, добровільно вступив до неї. У складі власовських формувань разом з німцями брав участь у каральних акціях проти польського населення. У 1945 році В.С. ПУТІН потрапив у полон до англійців. Документи, що свідчать про це, знаходяться в секретних англійських архівах в Лондоні, де їх і виявив Віктор СУВОРОВ.
У 1945 році В.С. ПУТІН, разом з рештою власівцями, був виданий англійцями Радянському Союзу. Його син, нинішній президент Росії, пішов по стопах батька. З 18 років служив в КДБ (КДБ - спадкоємець НКВД), де дослужився до високого становища - до звання полковника.
Президент Володимир Володимирович ПУТІН проводить в Росії пронімецьку політику в дусі договору РІББЕНТРОПА - МОЛОТОВА від 1939 року.
Під час останнього візиту до Польщі в 2002 році мав місце дипломатичний інцидент. Президент Росії Володимир Володимирович ПУТІН відмовився від спільного з представниками Сейму покладання вінка до пам'ятника борцям польського опору. І тільки після скандалу в пресі, під кінець візиту, було вироблено персональне покладання «оберемків» квітів. І то без офіційної церемонії...».
http://newzz.in.ua/politic/1148833320-otec-putina-vlasovec.html

ГОЛОДОМОР.ХАРКІВ

1933: ЖОРНА ГОЛОДУ - ФІЛЬМ ПРО ГОЛОДОМОР

23.11.2012
Версія для друкуКоментарі6

"...Як Вітя помирав, я гарно пам’ятаю. Мама варила картоплю в чугунку, вже весна була. Така маленька картопля, тільки зав’язалась, мов голубине яйце. І вона вже майже закипіла, пінкою вже взялась. Вітя лежав і весь час казав: "Мамо, їсти хочу, мамо їсти хочу…"
"Вона йому: Вітюша, зараз закипить, я принесу. Ще хвилинку..." Принесла, а він вже помер.. Мати все життя потім повторювала, як щоб я на дві хвилини раніше принесла, Вітя б жив..."
Документальний фільм "Жорна" присвячений подіям 1932-33 років у Харківській області. У стрічці говорять тільки старики – діти тих часів. Жодного голосу за кадром. Жодних коментарів, висновків. Жодної політики. Тільки спогади свідків та цитати з архівних документів.
Режисер і автор сценарію Анна Гін:
"Коротко: коли відкрили вільний доступ до архівів, я, як журналіст, полізла читати. Документи вразили. Накази, рознарядки, описи. Харківська область. Тут, навколо. Поруч. Сотні свідчень про злочини. Тисячі людських життів.
Далі було усе логічно і очевидно. Треба їхати. Шукати, знімати, записувати. Навіть якщо це 1925-й рік народження – можуть щось пам’ятати, розповісти... І ми поїхали".
Знімальна група проїхала три з половиною тисячі кілометрів, об’їхала усі 30 районів Харківської області, відзняла 17 годин відео. Слово "Голодомор" у фільмі не звучить жодного разу.
Фільм вийшов у 2008 році на харківському каналі ОТБ.

понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Українці: звідки ми та наша мова

Українці: звідки ми та наша мова



Походження української та російської мов: міфи та історична правда

10 червня, 2011 - 00:00

МОСКОВСЬКИЙ КРЕМЛЬ НАПРИКІНЦІ XIV СТ. РЕКОНСТРУКЦІЯ. З КНИГИ «МИР ИСТОРИИ», МОСКВА, 1987 р.
Закінчення. Початок див. «День»
№№ 85-8690-9195-96
У середині І тис. н. е. територію майбутніх росіян ще заселяли фінно-угорські й частково балтські племена. Першими слов’янами на цих землях були псковські кривичі й ільменські словени. Переселившись у VI ст. з Південної Балтики на береги Псковського озера і в басейн р. Великої, предки псковських кривичів зіткнулися тут із західнофінським населенням, що мало багато балтських особливостей, і поступово асимілювали його, набуваючи при цьому специфічних, властивих кривичам етномовних рис. Через деякий час вони освоїли також верхів’я Західної Двіни, басейни Верхньої і Середньої Ловаті та район верхньоволзьких озер. Племінні діалекти псковських кривичів стали основою своєрідних псковських говірок, яскраві місцеві риси яких засвідчені в писемних пам’ятках стародавнього Пскова ХІV—XVI ст. Згодом псковські землі увійшли до складу Новгородської республіки.

Січеслав (Дніпропетровськ).: ПРОТЕСТ ПОРОЖНІХ КАСТРЮЛЬ

Січеслав (Дніпропетровськ).: ПРОТЕСТ ПОРОЖНІХ КАСТРЮЛЬ:   Як тільки не описують цю подію, що відбулась у нашому місті, та що б не казали справа яка підняли досить велика...    Загалом дійство...

суботу, 26 жовтня 2013 р.

ВОНИ РАЗОМ ПОЧАЛИ ДРУГУ СВІТОВУ

І після цього вони будуть заявляти про те, що українці не повинні були захищати тоді свою землю від варварів різних мастей? - з хроніки Ігоря Незгодного
Грудень, 1939 - "колишня # Польща", # Закопане, будинок відпочинку SD. Адольф Ейхман - оберштурмбанфюрер (підполковник) # СС, начальник відділу IV B 4 # Гестапо # РСХА, відповічавшего за «остаточне вирішення єврейського питання». Особисто відповідальний за масове знищення євреїв. http://goo.gl/w3fOoZ Хорст Хоффмейер - штандартенфюрер СС, начальник зондеркоманди "Р", яка знищила 50 000 євреїв з Одеси. Працював по Україні і Росії.http://goo.gl/Jkl6rB Герберт Беккер - групенфюрер СС і генерал-лейтенант поліції, командувач поліції порядку Кракова http://goo.gl/47vbrn Людвіг Фішер - один з керівників окупаційної адміністрації в Польщі, в листопаді 1937 обраний членом Рейхстагу . Губернатор Варшави, особисто керував створенням Варшавського # гетто, а також інших гетто в районі Варшави. http://goo.gl/YlY1W7 І "товариш Литвинов, голова комісії", за яким на увазі його статусу не вдається знайти будь-якої інформації. Як видно на фото, зал досить великий і вищеназвані люди - лише мала частина тих, хто був на банкеті. Там точно був генерал-губернатор Польщі Ганс Франк http://goo.gl/BzECrz. Була група інших делегатів з "дружньої країни" - ті, які на попередніх фото в капелюхах і плащах (їх там 6-10 чоловік). А хто був ще - залишається лише гадати. Польські історики скаржаться, що без допуску до московських архівів дізнатися це не представляється можливим. А допуску - ні ... І після цього адепти радянського сатанинського режиму будуть дорікати українців батальйоном "# Нахтігаль", який звільняв р. # Львів від залівшего його кров'ю мирних жителів московського більшовизму? Або дорікати виключно фронтовий дивізією "# Галичина", бійці якої йшли на вірну смерть, коли пам'ятаючи Львів-1939 захищали свою землю від російсько-радянських окупантів? І згідно наступних висновків кількох міжурядових комісій не скоїли жодного злочину? Побійтеся Бога, нащадки червоних злочинців. Злочини проти людяності не мають терміну давності.

пʼятницю, 25 жовтня 2013 р.

"Я МРІЯВ СТАТИ КОЗАКОМ"

Січеслав (Дніпропетровськ).: "Я МРІЯВ СТАТИ КОЗАКОМ":    Це одна з ключових фраз помчутих сьогодні мною на зустрічі з легендарним сотником УПА "Кривонісом" Мирославом Симчичем та його...

СЬОГОДНІ 70 РОКІВ ВИЗВОЛЕННЯ СІЧЕСЛАВА ВІД НІМЦІВ, А МІСТО ЯК ПІСЛЯ ВІЙ...

ЗА ЄС. або Як Дніпропетровці збирали ручки для Президента (ФОТО ТА ВІДЕО)

  1. 1
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0513

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  2. 2
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0514

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  3. 3
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0515

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  4. 4
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0519

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  5. 5
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0520

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  6. 6
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0521

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  7. 7
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0522

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  8. 8
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0531

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  9. 9
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0532

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  10. 10
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0537

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  11. 11
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0538

    автор: Олег Черненко 1 перегляд
  12. 12
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    MVI 0539

    автор: Олег Черненко 1 перегляд

25.10.2013 14:21,en
25 октября в Днепропетровске прошла акция «Подписи – за ЕС». 25 жовтня о Дніпропетровську пройшла акція «Підписи - за ЄС». На Европейском площади активисты предлагали горожанам, поддерживающим соглашение об ассоциации с ЕС, отдать свою пишущую ручку в обмен на символическую звезду-наклейку. На Європейському майдані активісти пропонували городянам, що підтримують угоду про асоціацію з ЄС, віддати свою  ручку в обмін на символічну зірку-наклейку. Аналогичные акции проходят во всех регионах Украины. Аналогічні акції проходять у всіх регіонах України. Все собранные ручки направятся бандеролью в Киев. Всі зібрані ручки попрямують бандероллю в Київ.
Таким чином, активісти хочуть висловити народну згоду з підписанням угоди з ЄС. Мовляв, якщо у Президента України Віктора Януковича у відповідальний момент не опиниться ручки, то у нього буде цілий "вагон" запасних.
Варто відзначити, що найактивніше свої ручки віддавали молоді дніпропетровчани. А один літній чоловік довго цікавився, чи дійде його ручка прямо до Президента.