Сторінки

вівторок, 13 листопада 2012 р.

ЗДОЛАТИ МОНСТРА - ЗВІЛЬНИТИ ЮЛЮ




        Лидери української опозиції дружно домовилися про завершення митингів під ЦВК і відвідали Юлію Тимошенко, щоб умовити її притити голодовку. А у цей час державна машина, не зважаючи на ганебні выбори,заходилася відбілювати президентський  імідж, не зважаючи на загрозуекономічного краху країни – продовжує рухатися у бік нового судового процесу над Тимошенко.
        Опозиція повинна чітко зрозуміти, що сенс бандитського режиму саме у судових процесах, у написаних в адміністрації Януковича вирокаху відповідальності оточення  глави держави за політичні репресії. І врахувати, що вони дуже бояться невідворотньої відповідальності і кари народу. Бояться усі: від керівника АП до секретарки, яка набирала текст вироку  на комп»ютері.
        Саме через арешт Тимошенко Януковичу вдалося перетворитикорумповану слабу і безпомічну державу на антидержавного монстра, якою сьогодні стала УкраїнаСаме завдяки арешту Тимошенко йому вдалосязв»язати "своїх" ненаситних членів сім»ї загальною відповідальністю, перетворивши їх на ненажерливу зграю, яка розшматовує окривавлене тіло України, хоч дуже боїться арешту.
        Саме завдячуючи арешту Тимошенко, Януковичу вдалося побудувати урядову  вертикаль, у якій більше немає  ні чиновників, ні прокурорів, ні суддей, ні депутатів, ні навіть олігархів, а є тільки корумповані державні злочинці.
        Але якщо опозиція і справді хоче здолати монстра, вона має чітко зрозуміти, що ключі від їхнього успіху лежать у сейфі Януковича, і це ключі від камери Тимошенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар