Сторінки

суботу, 21 червня 2014 р.

ПРИЧИНА ПОЯВИ 47 ХРОМОСОМИ У ВАТНИКІВ

Зверніть увагу на цю карту що знизу. На ній позначені місця проведення ядерних випробувальних вибухів під час виготовлення та тестування ядерних зарядів різної потужності. При тестуванні деякі так і залшились не підірваними. причини не з'ясовувались. та суть мого посту не в цьому.
Зверніть увагу на наш нині проблемний регіон, а саме на територію Донбасу. Там було проведено щонайменше 3 вибухи. Ось він секрет появи 47 хромосоми на нашій території, про яку так пишномовно сказали якось росіяни. Поява зомбі була запланована заздалегідь і всеь їх розрахунок виявився вірним. 
Стогоні сумний день. початок вторгнення німецьких військ на нашу землю. тоді в 1941 році німецька навала йшла майже без зупинок. Зараз же , граючи на тих спогадах. сусідня країна закидає своїз бандитів на нашу територію. надає їм зброю і стверджує, що фашисти саме ми. Врї цинізму та нахабства.
Дзвонить сьогодні знайомий кореспондент одного видання і запитує :"Де сьогодні збирається "вата" ?" Ось що зараз наробили ці зомбі . яке прізвисько для себе і ветеранів тої війни, залишки яких все ще є, і кому, тим що зараз більше ніж 90 років,  ми завдячуємо своїм життям.  Ганьба цих зомбі перекинуалсь на визволителів від німецьких загарбників з вини президента Росії та його підручних. Чи відродиться коись повага? Лише після перемоги здорового глузду над хворою уявою ватників та "колорадів"


Немає коментарів:

Дописати коментар