Сторінки

середу, 18 грудня 2013 р.

Звернення Всеукраїнського Братства ОУН-УПА до української нації


Ми, учасники визвольних змагань 40-50-х років XX ст., які проливали кров за те, щоб  наша держава була вільною, незалежною, квітучою європейською країною, глибоко стурбовані діями антиукраїнського, антинародного режиму, який за 4 роки своєї діяльності привів Україну до руїни, за якою вже немає майбутнього.
Історичне минуле нашого народу свідчить про те, що Російська імперія ніколи не зупиниться перед черговим пролиттям крові підневільних народів. І про це свідчать: Харківські угоди, антинародний закон про мовну політику в Україні, загравання з Митним Союзом, переписування Табачником нашої історії, будівництво «Руского міра» в Україні – далеко не повні кроки антинародного режиму Януковича, який поставив народ поза законом, поза конституційними правами і обов’язками.
Останні події на Євромайдані, звірячі побиття молоді, яка мирним шляхом відстоювала своє право бути в сім’ї європейських народів показали, що українська влада на догоду режиму Путіна готова піти проти свого народу і в своїй продажній політиці не зупиниться ні перед чим. А тому нам, учасникам визвольних змагань, не байдуже де буде наша держава завтра – в Європі чи Азіопії, чи наші діти і онуки будуть жити як всі народи Європейської спільноти, чи далі будуть упослідженими, гарматним м’ясом для московської неоімперії.
Всеукраїнське Братство ОУН-УПА підтримує  європейське прагнення нашого народу, сотень тисяч учасників Євромайдану і вимагає відставки Кабінету Міністрів, Президента України, проведення дострокових виборів до Верховної Ради та негайного підписання Угоди з Євросоюзом, притягнення до кримінальної відповідальності винуватців побиття молоді на Євромайдані.
І хай допоможе нам у цьому Господь Бог!
Слава Україні!             Героям слава!

Прийнято Головною Булавою
ОУН-УПА 17.12.2013 р.

Голова Всеукраїнського
Братства ОУН-УПА                                                              Богдан Боровичhttp://cun.org.ua/2013/zvernennya-vseukrayinskogo-bratstva-oun-upa-do-ukrayinskoyi-natsiyi/

Немає коментарів:

Дописати коментар