Сторінки

вівторок, 22 квітня 2014 р.

АНАЛІТИКА ДО ВИБОРІВ

Тетяна Чорновол

Терористи Донбасу (поіменно)

22 квітня 2014, 21:41
Я дещо причетна до Донбасу. Чимало часу витратила для дослідження донецької мафії, мій чоловік не лише родом з Горлівки, він там довгий час працював.

Так от, на нашу думку, Донбас схожий на мокрі дрова, як поливати їх бензином вони горять, як ні, полум'я гасне швидко. Народ там привчений сидіти по квартирах, ще з кривавих кримінальних 90-тих. Можемо згадати, як швидко стихла хвиля людського протесту в 2004 році, чи яким тихим був Донбас в перші тижні втечі Януковича.


Чим є бензин? "Зелені чоловічки", цинічна поведінка Ахметова, саботаж силових структур це наслідки горіння. А підпалювачі це – п'ята колона, жменька кримінальників – динозаврів,що пережили буремні 90-ті, та відновили свої кілерські навички в "ескадронах смерті" проти Майдану. Вони ж були "смотрящими", які організовували бізнес Сім'ї. Тому так звані "сімейні" кадри, друзі Саші Януковича входять в це коло. А тепер пройдуся по конкретних прізвищах.

Перше – Юрій Іванющенко. До того всього, що я про нього писала, додам, що він організатор "ескадронів смерті" проти Майдану.

Як доказ цьому є фігура Армена Саркісяна. В 2010 році Армен став "смотрящим" від Юрія Єнакіївського за Горлівкою (місто по сусідству з Єнакієве), а в 2013 році його перевели на підвищення "смотрящим" за акціями протесту.

В 2013-тому під час акції "Повстань Україна" в Донецьку ми з чоловік відійшли трохи вбік, і тут мій Микола звернув мою увагу на чоловіка, що спостерігав з тераси кафе: "Дивись це Армен".

Армен теж з цікавістю подивився на нас, бо я була одягнута у футболку з простріляним Януковичем.

Журналіста "Вестей" В'ячеслава Веремія вбивали бійці Армена. Горлівський бандюк Крисін, якого МВС обвинувачує у вбивстві, давно відомий в Горлівці, як боєць Саркісяна.

До речі, нещодавно, напередодні штурму сепаратистами мерії та МВС Горлівки, в місті бачили того самого Армена. За інформацією автора саме він організовував тутешній штурм органів влади.

А от ще цікава інформація: кілька тижнів тому мені стало відомо, що центральною фігурою в організації сепаратистів в Донецькій області є людина з кримінальним минулим Анатолій Зуєв (Зуй).

Зуй в буремні 90-ті був правою рукою Іванющенка в кримінальних справах, про це я писала в своїх блогах "Донецька вендета", також в Єнакієве Зуя величали кумом Януковича. До речі, свої блоги я будувала на документах отриманих з міліції. І в оприлюднених мною паперах можна прочитати деталі вбивства бізнесмена Івченка в Єнакієве, де фігурувало прізвище Зуєва.

Згідно моєї інформації нещодавно Зуй приймав керівників сепаратистських груп з різних міст Донбасу в маєтку Юрія Іванющенка під Єнакієве, там він видавав їм кошти та визначав їх дії. Йому допомагав Батур (Олександр Батурин) а, ще один кримінальник з команди Іванющенка.




Маєток Іванющенка під Єнакієве

Їх бос Іванющенко координує "заходи" то Монако, то з Москви. В Монако у нього власний маєток, а поряд проживає старий подільник Іванющенка, екс-міністром АПК Микола Присяжнюк та екс-міністр екології Ставицький.





Бандити Іванющенка, міліцейська довідка 2006 року, саме ці люди працюють і нині

Те, що саме люди Юрія Іванющенка пішли шляхом терору автора не дивує. Від "ескадронів смерті" до тероризму шлях короткий. Шокує те, що їх є кому прикривати з місцевих легальних осіб.

Щоб не бути голослівною, бо питання дуже серйозне, детально викладу всю інформацію, що маю.

Почну з такого факту: нещодавно, при штурмі сепаратистами Горлівки, зокрема під час захоплення міського МВС засвітився пан на ім'я Ігор Безлер. Він був командиром загону сепаратистів.

Ця людина відома, як багаторічний керівник охорони такого собі молодого політика Артура Герасімова.

Нині Артур Герасімов очолює Донецькій виборчий штаб... Петра Порошенка. Також Артур Герасімов відомий, як людина Сергія Шахова, який керує виборами Порошенка в Луганській області.

Про цих людей багато негативної інформації в інтернеті. Про Шахова, написано, як вихідця з криміналу, контрабандиста валюти, та "пральника" коштів. Автор не буде цитувати статті, бо інтернет останнім часом перетворився в звалище дезінформації. Однак, щодо цих осіб я ипю власне джерело інформації, яке говорить, що Шахов та Герасімов "сімейні" кадри. Мова йде про сім'ю Януковича.

Яка їх роль нині? Це троянські коні Донбасу?

А тепер про джерело.

Шахов працював під одним дахом з Артемом Пшонкою 

Вперше я почула прізвище Шахова від чоловіка в 2011 році. Він порадив мені зацікавитися цим типом, бо чув, що Шахов "пральник" "сімейних" коштів. На той момент, Шахов мав відповідну репутацію, а ще мій чоловік побачив його фото в донецьких ЗМІ, де під час приїзду Януковича до Єнакієве, депутатів ПР та впливових людей області вигнали за стрічки, а Шахов з Герасимовим стояли поряд з Президентом та його сином.

Нині про Шахова я знаю багато, бо в його кабінеті в Києві за адресою Гончара, 35, я особисто знайшла купу цікавих документів.



Фото Шахова з його кабінету на Гончара, 35

Однак, до того, як перейти до аналізу цих документів, спочатку я розкажу про офіс за адресою Гончара, 35, який називався "Центр Да Вінчі"

Вперше, цією адресою я зацікавилася, коли збирала матеріали про "Нове Міжгір'я" в Конча-Заспі.

"Нове Міжгір'я" – шикарний маєток (там лише центральний будинок будувався майже на 10 тисяч кв. метрів, а також окремо зводився палац прийомів, басейн, галерея-зимовий сад, офісна будівля, гаражі та баня).

Будував його Юрій Іванющенко. Щоправда, на думку автора Іванющенко будував не для себе, а для Януковичів. Сина Президента Олександра з дружиною не раз бачили на оглядинах будівництва.

До речі, коли після перемоги Майдану автор побувала в цьому маєтку та перегортала будівельну документацію, серед паперів мені трапився дуже цікавий проект постанови Кабінету Міністрів, цитую назву: "Про утворення Державної фінансової установи: "Державний фонд сприяння будівництву Головної резиденції Президента України". Це здається підтвердило мою думку, таке "Нове Міжгір'я" Іванющенко будував для Януковича.

До чого, тут офіс на Гончара, 35? Пояснюю: коли я збирала інформацію по маєтку, я дізналася, що його будує фірма "ЄДІТЕПЕ". Ця фірма вказувала своєю фактичною адресою: "Гончара 35, 9 поверх".

Цю адресу "ЄДІТЕПЕ" я, зокрема, знайшла в Єдиному реєстрі судових рішень.

Після того, я почала накручувати кола навколо цього офісного центру. Були часи Майдану, на мені висіло з десяток кримінальних справ, отож інформацію довелося збирати обережно і по крихтах.

Я виявила, що це сучасний і модний бізнес центр. Однак мені ніяк не вдавалося потрапити в середину. Великі скляні двері та вікна на фасаді виявилися наглухо задраєні. Один з охоронців мені по-секрету розповів, що це через Майдан, мовляв тут один з офісів Януковича. Від інших візитерів в цей офіс вдалося дізнатися, що тут сидить Артем Пшонка, що тут робляться найбрудніші корупційні схеми, збираються хабарі.

Після перемоги Майдану я ввійшла в цей офіс. Про справи,які тут прокручувалися свідчили дрібні деталі, наприклад за одним зі столів,я знайшла папірець, на якому олівцем було виведено – "200 тисяч$".

Однак це було потім, спочатку я піднялася на 9 поверх в пошуках розгадки таємниці для кого насправді будувалося "Нове Міжгір'я" в Конча-Заспі. Однак слідів "ЄДІТЕПЕ" там не знайшлося, натомість там виявився клубний ресторан з омарами в акваріумі та кілька кабінетів.

В кабінеті я звернула увагу на велику книгу в палітурці з товстої шкіри. На ній красувався напис: Товариство мисливців та рибалок "Кедр", це та фірма, якій було віддано в оренду 30 тисяч гектарів під Сухолуччям, де полював Янукович. Відкрила -в середині замість сторінок – коньяк.

Отож цей офіс справді мав відношення до Януковича.



В шухлядах стола мене чекала ще цікавіша знахідка. Там лежав список власників клубних карток. В одному списку поряд були Артем Пшонка, Богдан Губський, Сергій Курченко та...Сергій Шахов. Це той самий нинішній керівники команди Порошенка в Донбасі.

Кількома поверхами нижче я знайшла кабінети, як Артема Пшонки, так і Сергія Шахова.



Фото, Бурлакова правої руки покійного Джарти з кабінету Пшонки



Фото Пшонки з кабінету А. Пшонки

Після цієї екскурсії в мене не залишилося жодних сумнівів, що Сергій Шахов близький до Пшонки та синів Януковича. І 100% був залучений до дуже брудних справ, які прокручувалися в тому офісі. Зокрема, в одній шухляді автору трапилися плани на тендери НАК "Чорноморнафтогазу". (з помітками – "працюємо", або "будемо працювати в наступному році") Нагадаю, саме через цю організацію були закуплені відомі вишки Бойка.

Однак повернемося до Шахова.

Автор дасть кілька фактів, які підтверджують глибоку інтеграцію Шахова в команду Пшонки-Януковичів.

В кабінеті Пшонки (при вході в який висів портрет Сталіна) автор знайшла флешку секретаря з телефонами осіб з якими найчастіше контактував "Босс". Так секретар називала Артема Пшонку. В списку секретаря був і мобільний телефон Шахова.

В кабінеті Шахова автор знайшла ще цікавішу флешку – телефонної книги з особистого мобільного Шахова. Те, що це саме телефонна книга Сергія Шахова свідчить наприклад номер з підписом: "Брат Рома Шахов".

В ній купа номерів пов'язаних з прізвищем Пшонки і Януковича. Зокрема телефони "Алексадра Януковича (067 6254395), В. Януковича (099 0000777), "Янукович Сергей Помощник", "Янукович Денис помощник", "Янукович водитель", просто "Янукович" (на фото його номер).



В цій телефонній книжці також були телефони "Віки Джарти" та її чоловіка Омельченка. Вікторія Джарти будучи заступником керівника Господарського суду міста Києва допомагала сину Януковича легалізовувати рейдерство бізнесу, а на вертольоті її чоловіка Пшонка, Арбузов та один з синів Януковича покидали Київ, в день, коли розстрілювали Майдан.

Цей вертоліт автор знайшла через кілька днів після перемоги Майдану на приватному аеродромі в Гідропарку, власник летовища розповів, що Пшонка спочатку тут нахабно поселив цей вертоліт, а потім вирішив забрати весь вертолітодром. Трохи не встиг.



В столі в кабінеті Сергія Шахова також лежало запрошення на ювілей Віктора Януковича в ресторан "Монако". А також розписка про те, що Шахов пожертвував 1 млн. грн. на забаву Віктора Януковича авторалі "Україна Трофі".





Отже у автора не лишилося ніяких сумнівів, що Сергій Шахов – "сімейний" кадр. І певно, що працюючи в брудних схемах Пшонки-Януковича, він не фіалки вирощував.

Тому, коли автор побачила Шахова та його поплічника Артура Герасімова, як керівників штабу Порошенка на Донбасі була жорстко шокована.

Кажуть, Шахов допомагав "Удару" вже після перемоги Майдану!!! Кажуть вивозив на Батьківщину луганський "Беркут" та лікував поранених "ударівців". Проте хіба ми пройшли через Майдан, щоб "сімейні" зберегли свою владу за якісь подачки?

Але це ще не все. Тепер про найстрашніше.

Шахов і підкуп виборців

В кабінеті Сергія Шахова на Гончара, 35 автор знайшла папку з виборів 2012. Там були розписані витрати на виборчу кампанію Сергія Шахова (він балотувався в нардепи в 2012-тому) та членів його команди, зокрема нинішнього керівника штабу Порошенка в Донецьку Артура Герасімова.

Пропоную читачам деякі цитати, які дають розуміння, що таке виборча кампанія по-шахівськи: "Следователю за сотрудничество" -2 тисячі доларів", "через Поликарпа по УД С.В. суд по мере пресечения" – 5 тисяч у.е.", "через Поликарпа по 2-м УД, решен вопрос по суду, приостановление дела на 1 месяц – 30.000 у.е.".

Як бачимо мова йде про корупцію- підкуп слідства і суду.



Також в цих документах є інші "веселі" витрати на виборчу кампанію: "подделка жеребьевки округ 107 – 120 тисяч грн.", "отмазывание от ментов -16 тисяч", "ОВК (Благодарность) -2млн. 168 грн." (за 9 округів), "ДВК (благодарность) -6 млн. грн. (за 9 округів), "бойцы в течение избирательной компании"-72 тысячи грн.), "спортсмены в день выборов- 395 тысяч", "оружие -32 тысячи".

В цих документах також очевидним стає фінансова залежність керівника штабу Порошенка в Донецьку Артура Герасімова від Сергія Шахова. Бо можна прочитати наступне: "Оплата билетов для Артура Герасимова и Валентины Корольковой) с разрешения С.В. (С.В. це Сергій Вололодимирович Шахов). В іншому документі Сергій Шахов дає в борг Артуру Герасімову 2 млн. 400тис. грн.

З тих же документів стає очевидним, що Сергій Шахов оплачував для Артура Герасімова підкуп виборців. Читачі можуть відкрити інтернет і прочитати, що на виборах 2012 Шахов та Герасимов використовували саме цю тактику.

Цитую запис за 17.07.12: "Выборы ВР (через Филь С. Для выдачей получателям в Горловке, Северодонецке) с разрешения С.В. -250 тисяч доларов".

Взагалі "команда Шахова" на тих виборах 2012 року була досить цікавим явищем. Його люди балотувалися по цілій низці округів Донецька і народ їх прозвав – "полтинники Шахова". Адже в їх виборчій компанії була одна спільна риса – на зустрічах з виборцями вони роздавали по 50 грн. кожному, хто прийшов на зустріч з виборцями.

Це була технологія погоджена з Сім'єю. Бо на тих же округах балотувалися старожили Партії Регіонів і завдання команди Шахова було наступне: Януковичі, які маніакально були стурбовані побудовою абсолютної влади, розробляли технологію, щоб "ніжно" помножити бренд Партії Регіонів на "нуль", щоб в Україні, як в сусідній Росії на виборах міг перемагати лише бренд "Янукович" і гроші "сім'ї".

До речі, всі 9 округів команда Шахова програла.

Однак "Сім'я" відшліфовувала технологію скупки голосів. До речі, Антону Яценко, який показав успішний приклад такої роботи на Черкащині,Янукович пообіцяв посаду керівника його штабу на виборах 2015 в центральному регіоні.

Як "сімейні" хлопчики обсіли уряд, так само Януковичі бажали, щоб "сімейні" кадри заполонити Верховну Раду і залишили старих динозаврів Партії Регіонів за бортом.

Тому, читачі, можуть уявити шок автора, коли такі особи, як Шахов і Герасімов спливли, як керівники виборчої кампанії Порошенка.

Дуже зле, що вони легалізувалися в гарячій точці, адже розхитування Донбасу загрожує існуванню всієї України. Особливо страшно, бо там "сімейні" кадри історично тісно переплелися з "тітушками"-терористами Юри Єнаківського.

Наприклад в телефонній книзі Шахова значиться телефон такого собі "Армена", і автор підозрює, що це саме той Армен Саркісян, права рука Юрія Іванющенка. Може звісно і ні, але один той факт, що начальних охорони Артура Герасимова Безлер вів сепаратистів на штурм органів влади в Горлівці вже багато про що свідчить.

До цього можна додати, що Шахов був так глибоко інтегрований в справи синів Януковича і Пшонки, що якби він направду зайняв сторону Майдану,то міг би серйозно допомогти – розсекретити мережу сепаратистів, підрубати їх фінансування.

А позаяк на Донбасі бензин продовжує активно литися на мокрі дрова, це свідчить, що у Шахова яйця в різних кошиках.

Зараз в Україні війна. Війна це фронт. І ті, хто розкладають яйця в різні кошики, тобто находяться по обидва боки фронту – однозначно вороги, посібники терористів.http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/5356b7e3e741d/

Немає коментарів:

Дописати коментар