Сторінки

четвер, 4 вересня 2014 р.

ХТО ТАКА ТЕТЯНА ГУБА І ЧИ НЕ НА ГОЛОВУ ОБЛРАДИ ЇЇ ГОТУЮТЬ?



  Щоби взнати про неї хоч щось  достатньо як кажуть зараз "погуглити".
Ось що вийшло



Об этом на своей странице в социальной сети «Фейсбук» рассказала 
бывший первый заместитель мэра Днепродзержинска, а ныне советник 
губернатора Днепропетровской области Татьяна Губа.





   Перше є що потрапляє в очі ШОКУЄ!




   Вона колишній перший заступник голови міськради, а попростому мера Кам'янського(окупаційна назва Дніпродзержинськ)

   Для тих. хто не знає. нагадаю. що в усіх містах в нашій області керувала Партія Регіонів. Отже перший заступник не міг бути з якоїсь іншої компанії ніж з цієї.
Чим відзначилась міськрада і її мер нещодавно ми знаємо , а тепер ми вже знаємо чому Правий сектор захищав мера від зняття на останній сесії міськради.
Вочевидь Тетяна Губа вирішила підсобити своєму шефу . вже колишньому і робить це відкрито і не таясь.

   Такої ганьби наше місто і область ще не знало? Та знає. бо днями засвітився ще один злочинний тандем. коли Корбан вирішив підтримати Гуфмана. теж регіонала майстра в відбиранні комунально власності.

   Те . що Губа не буде вже балотуватись від Кам'янського. ми зрозуміли.
Але ж для просування її на нову посаду таки треба щось зробити і от була придумана схема. (майстром розробляти схеми?). Все просто,  знаходиш групу і підтримуєш її.
   На початку були обрані волонтери і опікуватись ними Корбан призначив сааме Тетяну Губу.
Звісно це був геніальний план. але до призначеної керувальниці волонтерами волнтери чомусь не пішли. Маубть інтуітивно відчули підвох?
   Сьогодні сама благодатна тема на якій краще за все піаритись - тема АТО. Ми це баимо на використанні її і Ляшком і багатьма іншими мрійниками про потрапляння в у владні структури.
  От Губа і розкатала губу на це також.
  Проте обрана була найболючіша тема - тема загиблих та пропалих. Саме на це призначили її. Звісно може вона там щось і робить. скоріш за все очолює тих волонтерів що і без неї працювали над цим в Штабі національного захисту. Це єдині волонтери яких їй вдалось очолити.
  Та ось днями ми побачили її в новому вигляді. Очільництво протестного руху родин бійців 25 бригади, що знаходиться в зоні АТО.
   Обрання цієї теми було не просто з альтруїзму. Це все вкладається у схему просування у владні кабінети вже в штатному розкладі.
   Що таке військова частина у виборчому процесі? Це в першу чергу окремий виборчий округ навколо цієї частини і ти. що стоять поряд. Голоси бійців та їз родин забезпечені на 100 відсотків. Звісно. аби волонтерка Ричкова балотувалась також по цьому окргу у Губи   не було б шансів. але я сумніваюсь що дружина загиблого десантника схоче кудись балотуватись. Отже Губа розрахувала все вірно. Місце в облраді їй буде, вже гріється і місце не менше за удодівське?
   Ми думали всі. що після скинення влади ригів прийдуть нові люди. проте сподівання наші марні. Ведуть новітні керівники лише своїз перевірених у схемах осіб?
   Як зламати всі ці схеми треба думати і чинити спротив, поки не стало пізно.
Причина для цього одна, люди що звикли розробляти схеми і дерибанити. рейдерувати не можуть просто жити іншими критеріями правди та благородства.




Деякі подробиці інтимного характеру.
Нагороджена орденом РПЦ  1025-летия крещения Руси
Багато хто зі ЗМІ  пише про якийсь то орден наче від УПЦ МП. насправді це орден РПЦ. Він є на сайті РПЦ в переліку. в той час. коли на сайі УПЦ МП лише орден на честь 1020 річчя., хоча і цей  орден по суті від РПЦ
За які заслуги нагорода знайшла героїню не повідомляється.

робота в команді Коломойського вочевидь її була ще з її праці в наглядовій раді меалургійного комбінату 
«Днепровский металлургический комбинат им. Дзержинского», ПАО (Днепродзержинск Днепропетровской обл.): член наблюдательного совета Татьяна Губа. 01.03.2012





Немає коментарів:

Дописати коментар