Сторінки

суботу, 19 листопада 2011 р.

Облудству Тігіпка немає меж.


Сьогодні на Фейсбуку появилась реклама , та що вище наведена, а за декілька днів до цього у прямому ефірі по ТБ Тігіпко вперше сказав про відсутність людей для втілення його програм. Бідкався нещасний. що молодь талановита і навчена , в більшості за державний рахунок за кордоном. туди ж за кордон і тікає. не хоче облаштовувати в Україні європейські цінності . та втілювати , те чого їх навчили. 
Тігіпко ніяк не зрозуміє, що той , хто побував на Заході . побачив те . як там ведеться бізнес і як держава дбає там про своїх громадян, не тримаючи майже 80 відсотків своїх громадян на межі зубожіння, як це робить уряд України, ніколи не буде таке відношення до людей підтримувати. Він не розуміє, що молодь, що пройшла навчання там де все є відкритим, ніколи не стане сприяти режиму диктата. Диктата одного владики, навіть , якщо цей владика лише ширма.
Під виглядом втілення патротичних начебто ідей, Тігіпко сприяє лише закріпленню цього режиму. Патріотична молодь не може того бачити і тікає на захід, де все так , як у книжках, де не міняються закони щомісяця, де немає корупції, а корупціонери стають ізгоями у спільноті. Там, де політичні шахраї. що перед виборами кажуть одне , а після виборів відмовляються від своїх обіцянок, ніколи вдруге не опиняються при владі . Там де за кожне слово політик несе відповідальність. За кожну дію посадовець несе відповідальність. Там де кожен виборець знає, кого обирає і чого від нього чекати і головне з очікувань - є вірність програмі, вірність країні, вірність виборцю.

Немає коментарів:

Дописати коментар