Сторінки

четвер, 6 серпня 2015 р.

ЧЕСНА МІЛІЦІЯ ТА КОРУМПОВАНА ВЕРХІВКА

  З 2012 року в місті Марганці іде війна проти патрульних постової служби, що відмовляються купляти собі офіцерські звання.
  Інформацію про це вперше висвітили в програмі "Гроші"
  


   
Сьогодні це продовжується .
 Підпололковник, якого не було назване в попередньому відео. зараз вже іде відкритим текстом про травлення патрульних та знущання над ними. Свідчення постраждалих та свідків цих  діянь...
В отмістку за це відео сьогодні була спалена машина одного з патрульних і є загроза їх життю.



Свідчення постраждалого від неправомірних дій начальства



Зараз нажаль в Марганці це зайло в же до такої межі, що є загрози життю цих патрульних. Декілька громадських організацій Марганцю взяли під особливий контроль все це і забезпечують повну охорону цим людям.
До охорони підключились такі організаці як Правий сектор Марганця, політична партія Конгрес Українських Націоналістів,  громадська організація Антикорупційне бюро Марганцю. до якої входить один з героїв патрульних, що повстали проти зловживань у сфері діяльності місцевиого райвідділку міліції, та організація воїнів афганців...
Фактично люди стали бранцями в цьому місті, бо без дозволу начальника міліції, проти якого вони повстали , виїхати кудись аби повідомити вищому новопризначеному керівництву про зловживання . не можуть.
На понеділок генерал Репешко призначив аби вони прибули до нього і буде обговорювати саме їх дії, а не Марганцевського керівництва?




На допомогу відстояння честі міліціонера мають стати всі патріотичні сили нашої області.
Порядки заведені з часів Януковича мають бути знищені і викоренені назавжди.
Кумоство, що панує завзвичай в таких маленьких містечках згубило не одну чисту душу. Злочини, що покривались вищим начальством в часи Януковича мають бути не просто прийняті до відома. а покарані всією суворістю закону. Такі очільники не мають права і надалі керувати нашими міліційними підрозділами!
 Гадаю. що самий час формування нової поліції почати з зарахування їх одними з перших до лав.
Слава Героям!

О 17 годині  зустрілись з очільником ГУМВС генералом Репешком...
відео ...

Немає коментарів:

Дописати коментар