Сторінки

понеділок, 17 серпня 2015 р.

МЕНТІВСЬКЕ ЛАЙНО, РУКИ ГЕТЬ ВІД БРАТА ЖИВОСИЛА ЛЮТОГО!!!


Привітайте мене друзі! Я офіційно в українському РОЗШУЦІ!!!!! Я донині не подобаюсь "гівняно-продажній даунбасской часті насєлєнія" яка свого часу не змогла розстріляти і прирізати злісного бандерівця Василя Лютого "на успакаєніє мєрзапакаснай русссссскай душі", і тепер тероризуючи телефоном рідних та близьких, намагаються поставити мене перед фактом "мого злочину". Бляді, Єфрємова спочатку посадіть, Бойка і Йоффе посадіть, посадіть підарів які кричали "Рассєя". Я волав за Єдину Україну. Може дєрібан під назвою АТО і зроблений для того, щоб виманити до зони бойових дій всих "нєблагапалучних націаналістав" і поставити там крапочку в "святом для Кацапії і Жидостану" дєйствії по унічтаженію Украйни. Але затямте, не всі на Сході, ми тут, поряд з Вами, дишемо Вам у потилицю, і дасть Бог - ви всі разом з Порошенками, Яценюками, Турчиновими, Януковичами, Азаровими, Тимошенками, Ющенками, Кучмами, Кравчуками, Захарченками і Плотніцькими, Гіві і Саакашвілі, Аваковими і Садовими, Вілкулами і Царьовими, ет цетера - ви ВСІ БУДЕТЕ У КРОВІ, АЛЕ ПЕРД ТИМ ВИ ВИМУШЕНО БАЧИТИМИТЕ СМЕРТЬ ВАШИХ ДІТЕЙ ТА ОНУКІВ. ЇХ БУДЕ ВБИВАТИ НА ВАШИХ ОЧАХ СПРАГЛИЙ ПОМСТИ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД!!!!!

ВАСИЛЬ ЖИВОСИЛ - КОБЗАР, СХОПЛЕНИЙ ДИВЕРСАНТАМИ.

Сепаратисти прив'язали до дерева та жорстоко побили бандуриста з Черкащини


Сепаратисти прив'язали до дерева та жорстоко побили бандуриста з Черкащини
У неділю у місті Рубіжному Луганської області проросійські активісти піддали тортурам громадського діяча, кобзаря Василя Лютого, який родом із Черкащини. Василь живе у Рубіжному, він був ведучим мітингу "За єдність України".
У місті Рубіжному 21 квітня, під час мітингу "За єдність України", на мітингувальників напали люди з битами і жорстоко їх побили. Василь Лютий був ведучим мітингу. Після побиття його "заарештували", а потім піддали тортурам.
У кобзаря Живосила (Василя Лютого) сепаратисти знайшли посвідчення члена "Братства вояків УПА". Сепаратисти з битами накинулися на учасників патріотичного мітингу з криками "Фашисти!".
Голова національної спілки кобзарів України Володимир Єсипок заявив: "Я його прекрасно знаю, він у нас навчався. Це свідома людина, толерантна. Щось мені не дуже віриться, щоб у нього була зброя. Якщо і було, то це була бандура", — сказав Єсипок і зазначив, що члени союзу вимагають негайного звільнення Василя Лютого.
Гімн Майдану у виконанні Василя Лютого
За повідомленням місцевої міліції, чоловіка затримали за носіння холодної зброї, в той же час його дружина Марина Люта розповіла місцевим ЗМІ, що ножа її чоловікові підкинули.

Немає коментарів:

Дописати коментар