Сторінки

суботу, 21 березня 2015 р.

ЗАЯВА КОХАНІВСЬКОГО НА ЯКУ ВСІ ЧЕКАЛИ: ПРОВІД ОУН ПІДТРИМАВ ЗРАДНИКІВ І КРАДІЇВ, А ТАКОЖ НІКОЛИ НЕ БУВ ПРЕДСТАВЛЕНИЙ НА ПЕРЕДОВІЙ


Заява діючих членів Організації Українських Націоналістів (ОУН)
maxresdefaultМи, члени «ОУН», які на даний момент є командирами та бійцями «Добровольчого Батальйону ОУН», висловлюємо недовіру Голові Проводу Українських Націоналістів Богдану Черваку через зрадницьку позицію по відношенню до «Добровольчого Батальйону ОУН».
Богдан Червак підтримав зрадників, які розікрали та залишили батальйон без матеріально-технічного забезпечення.
Протягом ведення бойових дій «Добровольчого Батальйону ОУН» на сході України. Голова ОУН жодного разу не відвідав бійців батальйону на передовій, проте намагається зробити собі політичну кар’єру на авторитеті батальйону.
До того ж Богдан Червак наразі займає угодовську позицію по відношенню до режиму внутрішньої окупації. Зрадники, які відійшли від батальйону, були підтримані саме Головою ПУН, що безумовно вдарило по морально-бойовому стану бійців, також підірвало матеріально-технічне забезпечення батальйону.
Простіше кажучи, ми маємо ускладнення з вивезенням поранених і хворих стрільців з передової, через те, що з автопарку «Добровольчого Батальйону ОУН» без дозволу командира батальйону друга «Буревія» шахраями було вивезено сім автівок, плюс частково розікрано склад батальйону у місті Києві.
Ціна зради Голови ОУН це ціна життя та здоров’я бійців «Добровольчого Батальйону ОУН», які щоденно воюють на Сході України та ризикують власним життям.
Ми й надалі залишаємося членами ОУН, проте нам не потрібна така «моральна підтримка» Голови ПУН Богдана Червака, тому що ми покладаємося на Господа Бога, на власні сили, на Українську Націю, та віримо, що третій етап національно-визвольної революції невпинно наближається.
Слава Україні – Героям Слава!
Перелік підписантів:
1. Командир «Добровольчого Батальйону ОУН» «Буревій» (Коханівський М.М.).
2. Начальник штабу «Добровольчого Батальйону ОУН» «Скиба» (Юрків Т.М.).
3. Заступник командира «Добровольчого Батальйону ОУН» по вишколу «Робінгуд» (Попович В.М.).
4. Завідуючий складом друг «Лютий» (Слюсаренко С.О.).
5. Ройовий «Добровольчого Батальйону ОУН» «Гонта» (Краснов С.О.).http://www.dvizhuha.info/zayava-kohanivskoho-na-yaku-vsi-chekaly-provid-oun-pidtrymav-zradnykiv-i-kradijiv-a-takozh-nikoly-ne-buv-predstavlenyj-na-peredovij/

Немає коментарів:

Дописати коментар