Сторінки

понеділок, 4 травня 2015 р.

ПРО НОВУ ТА СТАРУ КОМАНДУ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОДА



Коментарі до переглянутого відео
Подивіться в очі Корбана, коли він щось каже.
  Очі самі біжуть в правий верхній кут, що означає наявність неправди в словах. як він не старається опускати їх вниз. Частина сказаного таки брехня. Ну навіщо брехати. коли важлива саме правда.
Людина, що була від ПР в ОДА коли нас били Крупський поставлений командою Корбана був спочатку заступником Коломойського, тепер в міськвиконкомі керує містом.
  За того , хто віддавав накази  і хто на цьому відео  і був головою ОДА Колєснікова. тоді не згадували . Навіть Вілкула батька не посунули з Кривого Рогу, а в Кам\янському присилали Правий сектор захищати рига Сафронова...Булавку ригівку поставили керувати і піаритись на волонтерах і вбитих, Гуфмана розкрадача повернули вже з Ізраїлю, що втік туди коли дав покази один з команди Вілкула на відео коли був викрадений невідомими...Завжди треба бути послідовним до кінця. зараз же лише галасувати можуть, забуваючи свою бездіяльність і навіть допомогу тому же Вілкулу, що очолив Опозиційний блок і взяв у свою силу до ВРУ половину людей Коломойського...Двуличчя команди Коломойського жодне ЗМІ не показує. бо бохться це показати. А шкода яку заподіяла команда Коломойському Правому сектору на місці. коли кидає під виглядом ПС своїх найманих на рейдерство взагалі важко оцінити.


Немає коментарів:

Дописати коментар