Сторінки

суботу, 11 лютого 2012 р.

Виступ Тягнибока у Дніпрі 11.02.2012


‎"Їм потрібно змінити лише одну норму Конституції: зробити так, щоб президента обирала Верховна рада - це останнє, що їм залишилося. Люди не замислюються, голосуючи за "незалежного" кандидата - а як він буде голосувати в парламенті. А ПР візьме від цього "незалежного", який пройде по мажоритарці всього 4 пункти. Перше - проголосувати за їх главу ВР, друге - за їх главу уряду, третє - підтримати ту єдину зміну Конституції, про яку я сказав. І четверте - у 2015 році обрати Януковича на другий термін президентства. Ось, що вони зажадають від "незалежних" членів парламенту. Цей сценарій вже запущено і єдине, що ми можемо протиставити, - об'єднання опозиційних сил".









http://youtu.be/jLGGhYcpSZQ 

www.youtube.com 
виступ у Дніпрі перед виступом Тягнибока на зборах ВО Свобода





Лідер "Свободи" Олег Тягнибок відвідав Дніпропетровськ

Олег Тягнибок відвідав Дніпропетровськ
Олег Тягнибок відвідав Дніпропетровськ
11 лютого 2012
11 лютого 2012 року Січеслав відвідав голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок. Він зустрівся з партійним активом міста і області та виступив перед велелюдним зібранням дніпропетровців у міському "Будинкові Спілок".
Зустріч із громадськістю Січеслава розпочалась о 14:00 в актовій залі "Будинку Спілок". На зустріч зібралось близько тисячі людей: свободівців, представників політичних партій і громадських організацій, просто не байдужих патріотів. Людей було стільки, що велике приміщення не змогло вмістити всіх бажаючих.
Спочатку відбувся концерт січеславських співаків, які виконали народні пісні. Далі перед присутніх виступив Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок. У своєму виступі очільник націоналістів розповів про перспективи політичної боротьби в Україні та про визначальну роль "Свободи" у цій боротьбі.
Не раз виступ політика супроводжувався гучні овації. Потім Олег Ярославович відповів на численні питання присутніх. Зустріч тривала майже дві з половиною години.
Наприкінці лідер ВО "Свобода" закликав присутніх взяти участь у пікеті Дніпропетровської міської ради з вимогою перейменування вулиць, які носять імена Чубаря, Косіора і Постишева. Цей пікет відбудеться 15 лютого 2012 року о 10:00.
Прес-служба Дніпропетровської обласної організації ВО "Свобода





Сьогодні до Дніпропетровська приїжджав Олег Тягнибок. Так як я знав про це раніше, то вирішив сходити, подивитись і послухати.
Зустріч проходила у дніпропетровському будинку профсоюзів.
На мій подив зала була вщент заповнена, було важко знайти місце.
Але все ж мені пощастило і я знайшов добре місце, прям навпроти трибуни.
Перед виступом Тягнибока, на сцену вийшов хлопець з гітарою і заспівав пісню. Як я потім дізнався звати хлопця Сергій Василюк, а пісня називається "Народна війна". Доречі дуже гарна і актуальна пісня, раджу послухати. (Ось знайшов її на Ютьюбі).
Олег Тягнибок доречі зайшов разом з усіма, без охорони. І із залу спостерігав за виступом співака.
Почав свій виступ Олег з розповіді про кількість своїх депутататів у місцевих радах, згадав фальсифікації на місцевих виборах, про корумпованість судів, про те що вони підконтрольні бандитському режиму. Коли він назвав режим бандитським, зала вибухнула оплесками.
Далі мова пішла про продаж землі. Тягнибок обіцяв поки що не відміняти мораторій на продаж земель і прийняти Закон про землю, яким буде заборонено відчуження землі на користь іноземців.
Потім згадав призначення росіян-КДБістів на посади силовиків, а також про те що ключові економічні посади займають друзі сімї. 
Згадав і Росію в контексті сиру та газу. Говорив про альтернативну енергетику та про деверсифікацію поставок вуглеродів. Казав про можливість поставок вуглеродів з перської затоки танкерами в обмін на карбамід (добрива).
Згадав про проблеми села. Назвав це трагедією, що в селі панує пянство і безробіття.
Назвав 10 перших кроків які планує зробити в парламенті:
1) ЗУ про Імпичмент. І при можливості провести януковичу імпічмент.
2) Відправити азарова у відставку.
3) ЗУ про стратегічні підприємства
4) ЗУ про землю
5) Новий податковий кодекс
6) ЗУ про мови
7) Судова реформа, пропонує обирати суддів
8) ЗУ про відкликання посадовців народом.
9) ЗУ про історичну справедливість
10) ЗУ про люстрацію
Після виступу Олег довго відповідав на питання, впринципі досить не погано, не соромився казати що не може на це відповісти на даний час або не може вирішити зараз проблему так як не має для цього влади. Але в цілому на більшість питань відповів.
Залишилася зустріч загалиним виконанням державного гімну.
Доречі не обійшлося без провокацій, якийсь старий чоловік з залу почав кричати що "Тягнибок фашист і не получит от Днепропетровска голосов", чоловіка під крики ганьба вивели з залу.
Але те що в Дніпрі стільки людей прийшло на зустріч зі свободівцем при чьому тих яки підтримують риторику мене вразило і дало надію на позитивні зміни. Людям набридло беззаконня і бандитська влада.
Тож зустріч пройшла позитивно і підняла настрій, посилилася жага до реальних дій."


http://blogs.korrespondent.net/users/blog/andrey23k/a57341

Немає коментарів:

Дописати коментар