Сторінки

четвер, 6 лютого 2014 р.

КОМУНЯКИ ХОЧУТЬ РОЗВАЛИТИ УКРАЇНУ ЧЕРЕЗ КОНСТИТУЦІЮ

Пункты изменений к Конституции Украины от вечных предателей народа КПУ. Попробуйте разобраться сами , что задумали эти твари... ----------------------

3. Частину другу статті 2 сформулювати у такій редакції: “Україна є федеративною державою у складі регіонів та Автономної Республіки Крим“. Порядок переходу до федеративного устрою держави має бути визначений у Перехідних положеннях.
Комуняки що завжди казали про погане США начебто беруть приклад з неї. Проте в більшості інших країн федеративний устрій обумовлений наявністю великої кількості інших народів, що населяють лише цю територію і ніде більше не мають власної  країни. В Україні такою частиною може бути лише Крим.
Тож ціль одна спочатку федфрація, а потім відгризання шматків від єдиної країни з однією ціллю - приєднання до Росії.

 5. Статтю, що регулює відносини власності (зараз – це ст.13), пропонується доповнити частиною першою такого змісту: “Стаття__ . Власність в Україні виступає в таких формах: власність громадян (приватна (особиста); колективна власність (власність трудових колективів, об’єднань громадян); комунальна власність (власність територіальних громад); державна (загальнонародна) власність”.
Термін колективної власності у формулюванні вводять трудові колективи, проте ми бачили, як запросто власність трудових колективів  комуністами у 90 ті роки було вкрадено тими ж , що зараз є олігархами. 

 6. Статтю про землю (зараз це – ст.14) викласти у такій редакції: “Стаття . Земля в Україні є основним національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави і не може належати іноземним громадянам та юридичним особам, а також особам без громадянства. Право власності на землю гарантується. Це право набувається і реалізується громадянами, юридичними особами та державою виключно відповідно до закону. Землі сільськогосподарського призначення не можуть бути об’єктом купівлі та продажу”.
Виводячи з під дії Конституіх право на землю а переводячи у право закону, вони навмисно починають хитрувати. Спочатку заборонивши юридичним особам начебто мати право власності в подальшому дають їм це право у законі і це вони ввели у одне речення. Майстерність крадіїв неперевершена.Вже нарешті треба визначитись чи дає конституіія право чи ні...

 7. активна участь у загальноєвропейських процесах і європейських структурах, рівноправному співробітництві держав світу з метою розв’язання проблем, що стоять перед людством; поглиблення всебічного співробітництва з Росією та іншими членами Співдружності Незалежних Держав, з якими народ України пов’язує багатовікова спільна доля.
Участь у європейських структурах - наче і за ЄС. Це що їх така поступка? Так ні вони починають торочити про якусь долю, що це за літературний твір такий у юридичному документі? Маразм комуняк?

 15. Статтю про підприємницьку діяльність (зараз – це ст.42) вірніше було б дати після статті про право на працю і викласти її першу і другу частину у такій редакції: “Стаття __ . Кожен має право на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом, на об’єднання в кооперативні, акціонерні та інші форми спільного ведення господарства. Права трудових колективів охороняються законом. Участь посадових і службових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування у підприємницькій діяльності може бути обмежена законом.
Що це за права трудових колективів? Хто керує тими трудовими колективами і хто представляє їз права та захищає* Комуняки красивою обгорткою дають пустишку, що нічого не вартує.
А про посадових осіб взагалі шедевр! Яка підприємницька діяльність? Комуняки тут відкрито кажуть. що можна розкрадати бюджети всіх рівнів і далі лобіюючи і ваграючи тендери в обхід закону, користуючись посадами просувати свої шкурницькі інтереси.

 20. Право на охорону здоров’я забезпечується державним фінансуванням відповідних соціально-економічних, медико-санітарних, оздоровчо-профілактичних та відновлювальних програм.
Щось незрозуміле. Яке це має фінансування? Повному обсязі чи частково? У нас зараз фінансують по залишковому принципу для народу і в повному для обраних владників. Комуняки і тут схитрували.

 VIII. Стосовно адміністративно-територіального устрою України. Крім зафіксованих в Основному Законі загальних засад територіального устрою України та системи адміністративно-територіального поділу, важливо зазначити статус громад (сільських, селищних, міських), якими визнати адміністративно-територіальні одиниці, до яких входять жителі одного або декількох населених пунктів та які мають визначені в установленому порядку межі своєї території. Окремо викласти положення, пов’язані переходом на федеративний устрій України.
А тут комуняки крадуть у громади право самим творити територіальний устрій в країні і самим керувати власністю і територією громади!!!

 IX. Про місцеве самоврядування.
1. У зв’язку з відмовою від інституту президентства мають припинити свої повноваження обласні, міські, районні державні адміністрації. Всі місцеві питання повинні вирішувати місцеві ради – обласні, районні, міські, селищні, сільські,виходячи з інтересів громадян, які мешкають на їх території, і загальнодержавних інтересів. Вони ж мають забезпечувати дотримання на їх території Конституції і законів України, захист прав і свобод громадян, охорону громадського порядку. Місцевим радам слід надати право брати участь у обговоренні питань загальнодержавного значення, вносити з цих питань пропозиції до вищих органів.
Тут комуняки забули про свої пропозиції щодо федеративного устрою і не надають жодного права тим федеральних творцям законів. Це мабуть так навмисно, щоб коли будуть у владі одні закони затверджувати ініші ні, що будуть породжувати місцеві федеральні структури? Одночасно забирають у центральної влади забезпечувати.Конституції і законів України, захист прав і свобод громадян, охорону громадського порядку. Що це буде за охорона ми побачили на останніх загонах титушок!


Комуністи знову хочуть красти і загнати у рабство народ України і тримати це силою під контролем злодійських бандформувань, що будуть узаконені.
Комуняцька Конституція - це побудова феодальної держави з рабовласницьким строєм одночасно.

Немає коментарів:

Дописати коментар