Сторінки

четвер, 6 лютого 2014 р.

ХОЧ НАШІ А ВСЕЖ СЕПАРАТИСТИ

У РАВІ-РУСЬКІЙ ВСТАНОВИЛИ БІЛБОРД ІЗ КОЗАКОМ ГАВРИЛЮКОМ

06 ЛЮТОГО, 11:53
3675
4
Щит поставили біля траси обласного значення

фото: Радіо "Свобода"
На Львівщині у містечку Рава-Руська, що на кордоні з Польщею, місцеві активісти повісили білборд із зображенням Михайла Гаврилюка, якого "беркутівці" змусили роздягнутись і фотографувались із ним оголеним.
На щиті, встановленому обіч дороги регіонального значення, написано: "Нація існує доти, доки живують люди, готові її захищати. Слава Україні! Героям слава!"
Мер міста Ірина Верещук заявила, що цим білбордом жителі хотіли показати, що в Україні є люди, справжні нащадки козаків, готові до останнього відстоювати честь і гідність не лише свою, а й своєї країни і народу.
"Встановлюючи такий білборд, ми намагалися ще раз нагадати, що найціннішим для кожного громадянина України є його країна, держава, за краще життя в якій ми повинні постійно боротися і маємо бути готовими йти до кінця. Нам не потрібно боятися того, що буде з нами, якщо наважуватимемося домагатися кращого для себе та своїх дітей. Водночас ми маємо пам’ятати: чи зможемо пробачити собі, якщо стоятимемо осторонь у той час, коли наших братів і сестер викрадають, катують, з них знущаються  й убивають", – наголосила мер прикордонного містечка.
У листопаді, коли українська влада відмовилася підписувати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом, громада Рави-Руської звернулась із заявою до Європарламенту, де висловила бажання самостійно вступити в ЄС, згідно з Європейською хартією місцевого самоврядування.

Немає коментарів:

Дописати коментар