Сторінки

понеділок, 3 лютого 2014 р.

УБИВСТВА ЖИЗНЕВСЬКОГО, НІГОЯНА ТА СЕНИКА: РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРТИЗ

03 ЛЮТОГО, 18:55
7613
5
Міліція встановила лише відстань, із якої стріляли в активістів
Міністерство внутрішніх справ отримало перші результати експертиз у справах про вбивства активістів Євромайдану Сергія Нігояна, Михайла Жизневського та Романа Сеника, що сталися 22 січня на вулиці Грушевського у Києві.
Встановлено, що відстань, з якої потерпілі отримали поранення, становить 2-3 метри. На це нібито вказують сліди пороху на їхньому одязі. "Міліція ще раз звертається до можливих свідків із проханням надати всю наявну в них інформацію, що сприятиме розкриттю цих злочинів", – сказано в заяві.
Силовики заявляють, що постріли зроблені зверху під доволі великим кутом. У міліції кажуть, що не можуть провести детального дослідження через брак свідчень. 
За словами в. о. начальника відділу слідчого управління ГУМВС України в м. Києві Юрія Таткова, правоохоронці встановили точний час смерті трьох мітингувальників, однак не можуть встановити часу та місця отримання ними тілесних ушкоджень. Причина – для цього потрібно знати точне місце, де потерпілі отримали поранення. А цих даних, як і показів свідків, досі немає. 
Слідчі намагалися знайти свідка, який начебто бачив, як отримав поранення Жизневський, та надав коментар з цього приводу телебаченню. "Його звуть Тарас Кобялко. Але за даними людей, які називають себе охороною Українського дому, такого чоловіка серед людей, які перебувають у будівлі, не значиться", – кажуть у МВС. 

http://tvi.ua/new/2014/02/03/ubyvstvo_zhyznevskoho_nihoyana_ta_senyka_rezultaty_ekspertyz

Немає коментарів:

Дописати коментар