Сторінки

суботу, 20 жовтня 2012 р.

УВАГА: ПОЛІТИЧНИЙ «ШТОРМОВИЙ» СИГНАЛ!


    Вибори до Верховної Ради України наближаються…Ні, вони насуваються! 
    Про те, що їхні результати будуть сфальсифіковані, уже ні в кого не викликає сумнівів. Немає їх і в мене, але мене тривожно бентежать навіть не результати виборів, а реакція на фальш самих учасників виборчого процесу. Адже навіть Н. Королевська збирається «захищати» голоси свого електорату. Об'єднана опозиція теж не буде, сподіваюся, стояти осторонь. А «Свобода» 14 жовтня, святкуючи 70-річчя УПА, зробила грізну заявку, вивівши на вулиці Києва та інших міст тисячі і тисячі своїх прибічників.
      Але відразу після виборів, на мою думку і не тільки мою, на вулиці і площі міст і сіл України повалять «пересічні»  українці.  Почнуться голодні бунти, і ніякий захист різноманітної «пташиної» спецохорони режиму не зможе захистити «білі» будинки від Києва і до найдальших кордонів України. Може полетіти каміння у вікна мерій та обласних адміністрацій, можуть проявлятися спроби самосуду над чиновниками різних рангів. А ще гірше – підпали і мародерство… Людей кликати на вулиці не буде потреби – вони вийдуть самі.
     Повірте – це не рядки із сценарію фільму жахів. Це моє бачення реальної картини найближчих днів відразу після виборів. 
    Ви спитаєте: на чому воно ґрунтується, це бачення? Даю відповідь.
    Зараз, до виборів, НБУ усіма своїми механізмами стримує падіння гривні. Після виборів він цього робити не буде. Державне казначейство на сьогоднішній день має невиконання бюджетних зобов»язань більше ніж на 40 млрд. грн.. Швидкість збільшення мінусового залишку – 3 млрд.грн на тиждень. Який вихід? Друкувати, ні чим не забезпечені, гривні? Люд України, з якого вже 15% живе за межею бідності, подасться в жебраки? Ні, він вийде на вулиці! Дуже злий і голодний!
          Олігархічна «еліта» буде розбігатися поза кордони, бо вона вже давно усе, що поцупила у народу, пристроїла в офшорах. Президент і його команда на «своїх» гелікоптерах тікатимуть без оглядки. Куди? До Росії? Не дарма ж Янукович за тиждень до виборів їде туди! Шукати захисту? До Європи його не пустять – це факт. Росія теж, можливо, не захоче псувати перед світом своєї репутації. Тоді залишається тільки Середня Азія, одна з її країн.
          Але ж ми не маємо права випускати його з України – ми повинні судити режим всенародним судом! Тому я звертаюся до патріотично налаштованих офіцерів: ми повинні бути готовими вже сьогодні до такого розвитку подій! І в армії, і в міліції, і в СБУ є багато офіцерів, для яких поняття честі не порожній звук!
          Керівники громадських організацій! Наше завдання: не допустити погромів і мародерства. Політична штормова погода втихомириться, бо все має свій початок і свій кінець. Опісля чергової політичної кризи  ми будемо налагоджувати народне господарство. Тому воно має бути мінімально ушкодженим народною стихією.
          У всі часи історію творила не юрба, а героїчні особистості, які очолювали бунтівний народ. Якщо ми й далі будемо жити за принципом «моя хата скраю», ми ніколи не відродимо України. А вона зачекалася на своїх героїв!
          Мені дуже хотілося б, щоб мої «штормові» прогнози не справдилися!.. Але темпи «покращення» свідчать на їхню користь. 
          Хтось дивиться на найближче майбутнє України з оптимізмом?
         

4 коментарі:

  1. Нікуда вони не дінуться , Інтерпол працює справно.А про загони самооборони , варто подумати.

    ВідповістиВидалити
  2. Щодо "моя хата скраю" пора згадати повний варіант цьгого виразу, який москалі стараються нехтувати. "Моя хата скраю - ворога першим зустрічаю!"

    ВідповістиВидалити
  3. Ще один вислів згадався, "з трьох козаків - три гетьмани" Чи такий це вже поганий вислів? Згадавши, що гетьмана обирали, то це давало змогу таки обрати одного з поміж трьох, та коли треба, другий ставав на його місце продовжувати справу...

    ВідповістиВидалити
  4. Написано гарно, дуже гарно. Але є Валерій одне НО. Ви спитаєте що воно таке оте НО? Відповідаю. На сьогодні, більшість українців вразила тяжка хвороба. Симптоматика тієї хвороби страх, бездушність, недовіра один до одного, незацікавленість в своєму завтрашньому дні... І вони не хочуть від тої хвороби виліковуватись. Замість того щоб піти до лікаря і почати лікування, більшість українців займається самолікуванням цієї хвороби, причому кожний по своєму тільки йому відомій методі.

    Навіть у Мауглі, який виріс серед вовків, була формула лісу: "ми з тобою однієї крові". Україна - це наш ліс. Треба тільки забути про страх. А ми все гниємо зсередини від страху. "Ми його несемо в собі як заразу", - говорив герой гібсеновского "Апокаліпсису".

    ВідповістиВидалити