Сторінки

середу, 18 вересня 2013 р.

Ігри навколо Тимошенко та її листа, або Гумор крізь грати.

   Ось цей лист в повному обсязі.

Відкритий лист Юлії Тимошенко до Віктора Януковича, Повний текст

  Украина  13 сентября, 21:31

Привітання Віктору Федоровичу з Днем Політичного Бабака

Марина Сорока ,
журналист
Учора в Україні був День Політичного Бабака. Увесь політикум України в останні тижні чекав цього Дня, щоб зрозуміти: витягне Віктор Федорович свого непокірного депутата Ігоря Маркова із Верховної Ради чи ні. Учора стало зрозумілим: Віктор Федорович Ігоря Маркова із парламенту витягнув… Грубо та вкрай антиконституційно. Тепер є можливість зробити цілий ряд прогнозів.
 По-перше, Янукович та європейські цінності такі самі непоєднувальні речі, як дві несумісні мі
ж собою групи крові. Усі так звані європейські закони, які зараз з таким напруженням приймаються, на жаль, нічого не змінять у житті українців та будуть носити виключно фасадний характер. Нічого в Україні відносно європейських цінностей не зміниться і після підписання Угоди про асоціацію, бо Віктор Федорович буде продовжувати будувати первіснообщинний лад, не зважаючи на Угоду. Якщо ми хочемо приживити в Україні європейські цінності, а не просто підписати ритуальні документи, в 2015 році треба міняти первісного вождя.
 По-друге, парламенту в Україні вже не було до 12 вересня, тепер його не буде ще більше.
 По-третє, членам політичної команди Партії регіонів 12 вересня прищепили смертельний вірус страху. Тепер усі вони будуть боятися свого лідера більше, ніж опозицію, і, як наслідок, не будуть з повною віддачею працювати на перемогу Януковича в 2015 році ні на Сході, ні на Заході. З цього моменту кожен з них почне таємно шукати собі місце в інших політичних групах.
 По-четверте, Ігор Марков зробить життя Партії регіонів чесним, прозорим та зрозумілим для суспільства. Тепер уся їх тіньова корупція та політична ницість більше не будуть таємницею для України та світу. У правлячій партії з моменту наруги над своїм соратником розпочнуться достатньо інтенсивні процеси розпаду. Ігор Марков- це початок кінця партії Януковича.
І останнє, п‘яте. 12 вересня на Сході та Півдні України народився новий молодий, енергійний, харизматичний, ідеологічний лідер проросійськи налаштованих громадян України, який гарантовано буде балотуватися в Президенти України, а це вже початок кінця самого Януковича.
 З Днем Політичного Бабака Вас, Вікторе Федоровичу!

Юлія Тимошенко,
Качанівська колонія,
Харків,
13 вересня.

Нажаль більшість була з ним ознайомлена вже через коментарі в різних виданнях.
Ми тут з другом навіть загальне звернення до всіх написали з роз'ясненнями.
Valeri Terzi
ШАНОВНІ МОЇ ДРУЗІ! Прошу Вас – будьте уважні і не потрапте у тенета западні, яку розстав Кореспондент, антиукраїнський ресурс. Більшість із нас не читали у повному обсязі листа Юлії Володимирівни, як, власне, і я, і тому для нас вихідним 
було те, як цього листа коментував Кореспондент. От і вийшло, що більшість патріотів повелися за ним. Лише віддані Юлі сили лишились стійкими. Але жару до цього додали і дії опозиції , коли вони почали заступатися за Маркова. Фальшування - злочин і потрібно вимагати, щоб не тільки вигнали Маркова, а ще й посадили його до буцигарні за це. А опозиція цього не робить. Спостерігаючи за бездіяльністю Яценюка, більшість із нас кожне слово Кореспондента сприйняло на віру. А ось сарказму Юлі у її листі ми і не помітили, і тому він, цей сарказм, загубився в тенетах, розставлених ворогами.

17/09/2013 21:30
Олег Черненко
Та все одно полеміка не вщухає, багато зауважень.
Тож змушений доповнити ще деякими  своїми  роздумами на цю тему.
По перше - дуже тонкий гумор і не кожен второпав. Особливо з першого прочитання. Одне - день політичного бабака. ДРУГЕ - П'ЯТНИЦЯ 13-ТЕ. От і пішло поїхало. Тимошенко треба бути обережною в оцінюванні дій? Так те, що вона написала про владу наче правда. Просто вона не написала що влада вся антиконституційна, але про це вона казала раніше. Про те, що такі дії не передбачені Конституцією так це теж правда. Але є одне чого вона не вимагала. притягти до відповідальності отого лідера Маркова за фальшування, що і мало б бути. Конституційний спосіб тут був один. ВРУ позбавляє його недоторканності після розгляду звісно і віддає на розтерзання до Прокуратури та СБУ. Але ПР не пішла цим щляхом, хоча б напевне мала б повну підтримку в цьому опозиції. Чому? Тимошенко і пише, що ПР не доросла до європи, от і все і робить все через ж-пу. Тож не на мене треба наїзжати і не на Тимошенко за констатацію фактів. а на ВРУ, що мовчки прковтнула чергову узурпацію влади від себе

Немає коментарів:

Дописати коментар