Сторінки

суботу, 27 червня 2015 р.

ПРОКОЛ РЕЙДЕРІВ КОЛОМОЙСЬКОГО

я тепер не хочу бути "укропом", бо тепер це слово не означає "українець, патріот, націоналіст", а означає "ЧЛЕН ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРОП". Тепер "укропи" це таке саме поганяло, як "риги", "бютівці", "ляшківці", "комуняки" та інші політтрупні клички. Тепер "укроп" - це партійний білєт, місце в списку і можливість отримати доступ до державної кормушки. Тепер співати пісню "Гайдамаків" зі словами "УКРОП - це ти, УКРОП - це я, УКРАЇНА - УКРОПІВ ЗЕМЛЯ" буде цинічно і неправильно, бо тепер укропів рівно стільки, скільки членів політичної партії УКРОП.
Впевнений, що вкравши в українців одну з самоназв, політичний проект УКРОП не отримає такої підтримки, яку отримували "укропівці"-вояки, "укропівці"-волонтери і "укропівці"-українці. Дрібним злодійством ще ніхто ніколи не збагатився.
вгоочікувану наклейку "УКРОП", яку з гордістю почепив на заднє скло автомобіля. З гордістю, бо тоді таких наклейок було дуже мало, бо її наявність вказувала на твою приналежність до народу, якого бояться москальські сепари і терористи, бо перебуваючи в різних регіонах України, ти помічав, як люди дивляться на цю наклейку: хто з посмішкою, хто з підтримкою, а хто і з страхом. Тоді "укропоманія" почала набирати обороти всюди: в рекламі, в мистецтві, в музиці, в сувенірній продукції. Кожен, хто вважав себе українцем-патріотом з гордістю казав: Я - УКРОП!!!
Але сьогодні я власними руками зірвав наклейку з автомобіля. Коли я це робив, люди, що проходили повз, в основній масі дивилися здивовано на те, що я роблю. А в мене підкочувався клубок до горла, але я це зробив... Чому? Та тому що в нас всіх днями вкрали наш черговий символ гордості, непохитності та патріотичності. Тому, що чергові політикани вирішили, що не потрібно придумувати нічого нового, а використати існуючу символіку, щоб піднести її на свої партійні прапори. Тому що я тепер не хочу бути "укропом", бо тепер це слово не означає "українець, патріот, націоналіст", а означає "ЧЛЕН ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРОП". Тепер "укропи" це таке саме поганяло, як "риги", "бютівці", "ляшківці", "комуняки" та інші політтрупні клички. Тепер "укроп" - це партійний білєт, місце в списку і можливість отримати доступ до державної кормушки. Тепер співати пісню "Гайдамаків" зі словами "УКРОП - це ти, УКРОП - це я, УКРАЇНА - УКРОПІВ ЗЕМЛЯ" буде цинічно і неправильно, бо тепер укропів рівно стільки, скільки членів політичної партії УКРОП.
Впевнений, що вкравши в українців одну з самоназв, політичний проект УКРОП не отримає такої підтримки, яку отримували "укропівці"-вояки, "укропівці"-волонтери і "укропівці"-українці. Дрібним злодійством ще ніхто ніколи не збагатився.
А свою наклейку я сьогодні ж відправлю поштою на юридичну адресу політичної партії "УКРОП" - можливо їм зараз буде не вистачати агітаційної продукції з партійною символікою - то нехай користуються, мені не шкода. :)))

Немає коментарів:

Дописати коментар