Сторінки

вівторок, 14 травня 2013 р.

ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЯ ДЕ ВИЗНАЛИ СПОРТСМЕНИ ПОБИТТЯ ДЕМОНСТРАНІВ 8 ТРАВНЯ.


Злодій кричить – тримай злодія!



Якби щось подібне до подій 8 травня трапилося б у цивілізованій країні (рахуючи в їх числі Буркіна-Фасо та Республіку Вануату) то вже б пройшло кілька прес-конференцій - і різних політичних сил, і суспільних організацій, і правоохоронних органів.
Проте тим, хто постраждав, площадок не надають (завтра, 15 травня вони об 11 годині проведуть прес-конференцію в офісі УНП), а всі інші неначе чогось в рот набрали. Мені вдалося порушити мовчання на пресовій конференції 14 травня, де розглядалося питання про проведення в нашому місті боїв без правил, причому з'ясувалося, що їх не було.
Втім, серед ораторів був виконавчий директор Федерації дзюдо України Данило Волович, який - на думку жертв погрому 8 травня (назвемо речі своїми іменами) мав певне відношення до боїв без правил проти мирного населення.
Коли я, переконавшись у тому, що ніхто ніяких питань не задає, поставив питання про цю «битву на вулицях», то ведучий спробував мені це заборонити, що, безсумнівно, є спробою цензури. Але колеги мене підтримали.
З відповіді пана спортсмена ми дізналися:
  • Що він патріот України, на честь якого більше 200 разів підіймався Український прапор.
  • Що в нього батьки воювали (То чому він проти гасла «Вічна пам'ять загиблим»?)
  • Що вони прийшли покласти квіти на могили радянських воїнів (Брехня. Перший напад був на Європейський площі, де ніяких могил немає. До речі, я підозрюю, що місце було обрано не випадково: саме там, де зараз Європейська площа, гітлерівці зігнали єврейське населення Дніпра і звідтіля їх повели на розстріл Дуже символічно, що їхні ідейні нащадки обрали це місце для нападу на мирну людність).
Великий експерт-політолог Данило Волошин вважає учасників ходи фашистами з двох причин
а) частина демонстрантів була в масках. (Де Крим, де Рим, а де крива груша? Де маски, а де фашизм?)
б) хтось з демонстрантів йому казав, що Червона Армія бомбила Дніпропетровськ.
Хлопці, хто там метав бісер перед спортсменами? А артилерійські обстріли жилих кварталів з лівого берегу були і в 41, і в 43. Один снаряд пробив дах будинку моєї родини, на щастя не вибухнув.
Схаменувшись, пан спортсмен заволав, що вони нікого не били.
А фото, мабуть, фата Моргана?



Автор: 

Костянтин КОГТЯНЦ




ДНІПРОГРАД - вісник небайдужих громадян

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ


КОМУНОФАШИСТИ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ПРОТИ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРОЩЕННЯ







































Немає коментарів:

Дописати коментар