Сторінки

понеділок, 13 травня 2013 р.

КОМУНОФАШИСТИ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ПРОТИ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРОЩЕННЯ


Людина схожа на представлених світлинах на депутата Ступака(посередині) приймає звіт від Воловича(справа) організатора спротиву міліції, паплюження державного Гімна України та перешкоджання проведенню заходів у Всесвітній день пам'яті та прощення 8 травня 2012 року, світлина зроблена саме під час заходів.







Провал операції «Хто в місті господар?»…



12-05-2013

8 травня, у центрі міста Дніпропетровська, а саме на Європейській площі відбулася бійка між невідомими молодиками та активістами, які вирішили підтримати ініціативу Організації Об'єднаних націй - відзначити 8 і 9 травня, як День примирення та пам'яті загиблих у Другій світовій війні.
На колону з приблизно 200 людей, які тримали в руках державні прапори, пов'язані чорними, траурними стрічками, напали молоді люди спортивної статури. Вони жбурляли в учасників ходи пластикові конуси, якими позначають зону для паркування автомобілів, сміття, морозиво, обливали демонстрантів водою при тому вигукуючи нецензурні, образливі слова, на адресу учасників, а потім взагалі кинулися на людей з кулаками.


ДНІПРОГРАД - вісник небайдужих громадян

Немає коментарів:

Дописати коментар