Сторінки

суботу, 11 травня 2013 р.

Про технологію вбивства душі, або як людину перетворити на виродка

Нажаль цю техноогію застосовують як в Росії так і в Європі, але і в Європі ще є анклави нетронуті частково, там де християнські цінності переважають над технологією споживання та братовбивства. В Україні цю технологію підтримують в першу чергу владні структури, бо саме це, а не християнські цінності допомагають розбити християнську згуртованість громади. Громадська незгуртованість дає провідникам звіра впроваджувати свої цінноісті. Лише поодинокі країни мають сили протистояти цьому. Націоналістична Угорщина, та католицька Польща, та і то частково. Там де нація і християнство поєднані , як в Угорщині, там не мають підтримки оті всі звірячі інстинкти, як гомолюбські так і людоненависницькі....Церква нарешті має поєднати зумсилля на збереженні родинних цінностей закладених  у козацьких заповідях звичаєвого права. Там де цього немає, де козаки піддались лампасництву та брязькальцям забувши Божі настанови, піддавшись смертним гріхам. навіть не усвідомлюючи того, там немає ладу. Подивіться на Росію. де начебто і козацтво є, але як народ, воно вбите. Забуті заповіді Божі та звичаєве право. Всюди розпуста, гординя. та пихатість. Забута церква, що звикла отримувати та не давати. Згадаємо заповіді Христа. 
                                             Христос Воскрес! Воскресне Україна!
                                                                                                                       (Черненко Олег)


Зведення кримінальної хроніки, що розповідають нам про чергову гидоти, не властивою для здорової людини, стали символом нашого часу. Численні згвалтування дітей, звірячі вбивства, психопати, зірвалися з «котушок», що вбивають випадкових перехожих - все це насправді не серцевина, а лише вершина «айсберга». Це лише та, огидна частина проблеми, яка очевидна більшості. Цей «айсберг» величезний і багатогранний, він нескінченний у своїх проявах, що складається не з людей, немає, і навіть не з тварин, дане порівняння образливо для останніх. Ні, цей «айсберг» складається з істот третього роду, змінених, хворих, які втратили самих себе, рухомих спотвореними інстинктами, химерними фантазіями. Ці істоти, що не мають роду земного і втратили зв'язок з Родом небесним, називаються виродками. У більшості випадків, виродками стають не при народженні, виродками стають за життя. Кожен раз, коли приймаючи рішення, ми йдемо проти нашого внутрішнього голосу, переступаємо через свої мрії та ідеали, ми крок за кроком перетворюємося на виродків. Хоча, вірніше буде сказати, що нас перетворюють на виродків, нас перетворюють на безлику і огидну біомасу, що створює додану вартість для господарів цього монстра. Важливо усвідомити, що ми є жертвою певної психологічної технології, застосовуваної в масовому порядку. Причому, це настільки очевидно, що докази змови будуть зайвими. І мотив цього злочину очевидний - створення ідеального раба, наділеного фізичними можливостями людини, інтелектуальними здібностями, але позбавленого душі, перетвореного на ідеальний інструмент для примноження капіталів. Створення істоти, недалекоглядного, не здатної зрозуміти картину світу, істоти зі специфічною системою цінностей, створених для нього, примітивного істоти, службовця химерам, істоти з наглухо заблокованим несвідомим вищого порядку - ідеального раба всіх часів і народів, виродка. Виродком дуже легко керувати, тому що він передбачуваний і простий, їм легко маніпулювати без його відома, потрібно лише правильно розставити набір необхідних стимулів. А якщо виродок прогнозуємо, значить, він безпечний для можновладців. Дана технологія, це всього лише черговий етап розвитку рабовласницького ладу. У давнину кайдани раба були з заліза і насильства, тепер спосіб виготовлення кайданів сильно ускладнився, можна сказати, що тепер кайдани раба виготовлені за технологією «стелс».


Тепер, про цю технологію. Детально описати її в рамках однієї статті не представляється можливим, тому що не можна описати в двох словах те, що створювалася злочинно геніальними умами протягом багатьох десятиліть, якщо не століть. Ми лише спробуємо оголити найочевидніші моменти. Головна зброя з їх арсеналу, зброя, що вбиває душу. Основна суть цієї зброї проста, вона полягає в підміні цінностей. Побачивши основу технології виродження, ви будете попереджені. А як мовиться, попереджений, значить, озброєний. Отже, коротко виявимо ці стовпи деградації.

1). Виховання дітей будується за схемою стимулювання інфантильного поведінки серед дітей, іншими словами, штучно затягується процес наступу соціальної зрілості. Робиться це для того, щоб утилізувати енергію молодих людей в період її найбільшої активності (від 15 до 25 років). Справа в тому, що в усі історичні часи основну масу революціонерів становила саме ця категорія населення. У молодого чоловіка настає пік фізичної та інтелектуальної активності до 20 років, він здоровий, розумний, гарячий, принциповий і безкомпромісний. Небезпечний, чи не так? Досить згадати, що Олександру Македонському було всього 20 років, коли він почав свою «кар'єру», князю Святославу на момент смерті було не більше 30 років, Іван Грозний взяв Казань в 22 роки. А в наш час (особливо в Європі) в цьому віці молоді люди вважаються «підлітками». Ось на це і розраховано виховання соціального інфантилізму, перетворити вершителя історії в здорове та безпечне здорованя. А надлишки енергії нехай зіллє де-небудь, ну, наприклад, в безладних статевих зв'язках, в алкоголі, наркотиках або у вуличному криміналі.

2). Виховання дівчаток та хлопчиків за загальними стандартами. Це робиться не стільки для того, щоб прищепити жінкам мужність, скільки для того, щоб відняти її чоловіків.

3). Прищеплення езопової картини світу. Егоїст - це одинак, ну як тут не процитувати Маяковського: «... одиниця - дурниця, одиниця - нуль, один, навіть якщо дуже важливий, не зведе просте пятівершковое колоду, тим більше будинок п'ятиповерховий ...». Або «розділяй і володарюй» як казали древні римляни.

4). Формування образу «успішного» людини. На перевірку, цей «успішний» людина суть не більше, ніж образ ідеального раба системи. Краватка, піджак, карколомна кар'єра, відмінний будинок, дорогий авто, відпочинок за кордоном, ірландський віскі. Здорово, так? От пощастило людині, а на ділі він ідеальний раб, бо він залежить подібно наркоману від своїх речей. Тому він робитиме все, щоб зберігати стабільність системи, він буде терпіти будь-які приниження на шляху по кар'єрних сходах. Він заховає всі свої дитячі мрії так глибоко всередину, себе, що забуде сам себе, перетворившись на людиноподібна істота, в виродка.

Сюди можна віднести й інші образи «успішних» людей. Тут і «крутий» здоровенний дядько з кухлем пива в барі, і «стерво», яка змінює мужиків, як рукавички, і фемінізована мадам, і гангстер. Загалом, на будь-який смак і колір. Вибирай, що хочеш. Немає тут тільки образу захисника, образу воїна, образу матері, образу поета, вченого і т.д. Одні спотворені субститути природних для людини зразків поведінки.

5). Секс і насильство, замість доблесті і любові. Не секрет, що статеві інстинкти, є одними з найсильніших. Відповідно, через тему «сексу» можна певним чином впливати на людину. Більше того, статеві інстинкти, як і будь-які інші інстинкти, становлять нашу темну, тваринну частина особистості, несвідоме нижчого порядку. Через засоби ЗМІ, рекламні технології, пропаганду в науковій і художній літературі, комп'ютерні ігри стимулюються ці інстинкти. Фрідріх Ніцше сказав: «Людина - це канат, закріплений між звіром і надлюдиною, - канат над прірвою". Так от, з психологічної точки зору, «надлюдина» пов'язаний з вищою формою нашого несвідомого, області, виступаючої джерелом творчого, наукового, поетичного натхнення, джерелом героїчних вчинків. А область нижчого несвідомого пов'язана якраз із звіром, з інстинктами, з насильством, страхом. І «надлюдина», і звір є невід'ємними частинами нас самих, тільки у одних «надлюдина» домінує над «звіром», а в інших навпаки. Відкрию один маленький секрет, наші господарі бояться розвитку у своїх рабів вищої форми несвідомого, тому що це частина нашої особистості божественно глибока, непідконтрольна і непередбачувана. Вони справедливо для себе вирішили, що монстр тваринного насильства, пов'язаний з інстинктом розмноження, з сексом, набагато менш небезпечний для системи, ніж джерело божественного натхнення. Саме з цієї причини аферист від психології З. Фрейд взявся насаджувати свою теорію. Фрейда турбувала не наука, його турбував «окультизм» з несвідомого, його турбувало прояви шаленої божественної сили. Вірніше, це турбувало його спонсорів. Для них був занадто живим приклад того, як з вищого несвідомого німецького народу вирвався давно здавалося б забутий образ «білявої бестії» і мало не перекроїв всі світоустрій. Для них безпечніше «секс і насильство».

6). Потреблядство. Це саме те зброю з їх арсеналу, яке «вбиває» одразу кількох «зайців». Чим відрізняється потреблядство від споживання. Споживання обумовлено природною необхідністю особистості у володінні тим чи іншим предметом. Це легко видно в прикладах. У вас порвалася / зносилася куртка, ви йдете і купуєте нову - це споживання, а от якщо ви йдете і купуєте куртку, тому що вона брендова / модного кольору / фактури або просто тому що вам хочеться виділиться перед оточуючими - це потреблядство. Іншими словами, потреблядство - це непомірне, не обумовлене природним чином споживання. Чому для існуючої системи воно так важливо. Ну, по-перше, потреблядство - це двигун їх економічної моделі, так як воно постійно підстьобує попит, який у свою чергу стимулює виробників до зростання, а електорат підштовхує до оформлення нових кредитів, без яких існуюча грошово-фінансова система завалиться. По-друге, потреблядство - це чудовий антидепресант, що знижує соціальний напруження в суспільстві, а головне, що визначає для населення спектр дозволених цілей. По-третє, на нього, як і на будь-який «антидепресант» підсаджуються, а значить, воно робить людей залежними, слабкими і легко керованими. По-четверте, воно знову ж таки, хоча і меншою мірою, але блокує вища несвідоме.

7). Моя батьківщина - все людство. Людини відрізняє від простого тварини не тільки наявність розвиненого інтелекту, а й наявність культури. Що таке батьківщину, нація? Це не тільки факт кровної спорідненості популяції, це, в першу чергу факт наявності об'єднуючою і виховує культури. Національні культури створювалися протягом тисячоліть, вони ввібрали мудрість предків і створили здорові життєздатні форми. Національна культура підносить людину, піднімає рівень його свідомості. Коли змішуються / знищуються різні культури, людина оскотинюється в прямому сенсі слова, перетворюється на «американця». Нехай вас не бентежить справжній «прогрес» США, це прогрес «ракової клітини». Історія вб'є Штати, можете не сумніватися, Вавилон завжди гине, незважаючи на свою уявну «прогресивність». Знищуючи, національні культури, вони прагнуть отримати людський ресурс цих культур, але у свою чергу, підмінивши культуру, її сурогатом, псевдоцінностями, вони перетворюють людей на наділену інтелектом худобину.

8). Табу на благородство. Благородство небезпечно для їх системи, оскільки воно формує у людей непередбачуване і неконтрольоване поведінку. Вони бояться неясних мотивів, їм комфортніше, коли людьми рухає жага наживи, хіть, залежність, порок.

9). Руйнування сімейних цінностей. Цей пункт частково перегукується з «сексом і насильством», але має свою специфіку. Руйнування сімейних цінностей, сприяє як знищення національних культур, так і атомізації суспільства, стимулювання егоїзму і скотинячого поведінки.

Перераховані методи є далеко не повним списком зброї з їх арсеналу, але мета всіх цих методів проста - вбити Душу, Вашу Душу. І найцікавіше, що від цієї напасті є одне універсальне ліки - пам'ятати і слухати себе вічного. Не продавайте свої ідеали за зелену папір, не чиніть ніколи проти свого внутрішнього голосу, навіть, якщо це здається раціональним. Інтелект найважливіший інструмент, але дуже багато чого не можна пояснити сухий логікою. Людина володіє не тільки розумом, а й емоціями, почуттями, інтуїцією. У здорової людини повинні бути розвинені всі чотири аспекти. І тільки ваша душа здатна об'єднати ці суперечливі і непоєднувані частини ваших особистостей. Не продавайте її навіть під страхом смерті чи злиднів, з проданої душею жити дуже боляче і безглуздо. Оскільки саме ваша душа знає, про ваше справжнє призначення. Запити можуть бути нескінченно різні, ви можете бути вченими, художниками, музикантами, інженерами, будівельниками, селянами, воїнами і багато ким іншим, ви можете створювати і руйнувати, не бійтеся. Головне, не перетворюйте в виродків, безликих, живих мерців духоненавістніческой системи, що віднімають вас самих у себе.

Андрій Романов для White Culture. (Тут)

Немає коментарів:

Дописати коментар