Сторінки

понеділок, 25 листопада 2013 р.

З ДОСВІДУ ВУЛИЧНИХ АКЦІЙ ІНШИХ КРАЇН

ГОЛОВНЕ ЩО МАЮТЬ КОНСТИТУЦІЙНЕ ПРАВО ГРОМАДЯНИ - ПРАВО ЗІБРАНЬ І ПРАВО ВИСЛОВЛЮВАТИ СВОЮ ДУМКУ.

КОЛИ "БЕРКУТ" ПОЧИНАЄ НЕСПРОВОКОВАНИЙ ШТУРМ ЗА ЧИЙМОСЬ ЗЛОЧИННИМ НАКАЗОМ - ВІН ПОРУШУЄ КОНСТИТУЦІЙНІ ПРАВ ГРОМАДЯН І СТАЄ ЗЛОЧИНЦЕМ. 
Від злочинця народ має право на самозахист. Проти озброєного злочинця можуть бути використані всі засоби захисту.А"Беркут" стає озброєним злочинцем, бо  кийки , звичайному громадянину заборонені, бо сльозогінний газ тої модифікації що у них,  теж.



Міська ґерілья: європейський досвід вуличних акцій.



 1. Екіпіровка. Черевики, футбольні щитки, наколінники, боксерські загубники, мотоциклетна або велосипедна каска, рукавиці з обрізаними пальцями, альпіністська маска чи окуляри для плавання, резиновий корсет для фітнесу або еластичний бінт куди можна засунути папку для паперів. Коли менти бачать грамотно екіпірованих, організованих та рішуче налаштованих громадян - їх настрій погіршується.



 2. На відстані. Проти "Беркуту" доцільно використовувати політеленові пакети з шампунем з водою. Пакети з олією, кинуті в "Беркут" не дають, з-за слизкості, міцно тримати щити та кийки. Доцільно використовувати вувузели (ріжки-сирени футбольних фанатів). Менти не чують команд начальства. 



3. Витиснення. "Беркут" відтиснює мітингуючих зімкнутою шеренгою, пересуваючись синхронним кроком, іноді, для психологічного ефекту, б'ючи палицями по щитам. Для протидії є прийом схожий в американському футболі. Потрібно відбігти назад на 2-3 метри. Перший ряд бере один одного попід руки, задні 3-4 ряди тримають передніх за поперек, але трошки збоку аби не заважати кроку. І всі разом, дрібними кроками, рухаються вперед. Подібна "черепаха" легко відтісняє шеренги ментів, які проти неї є неефективними. Доцільно подібною черепахо атаковувати фланг чи тил шеренг "Беркуту". 



4. Висмикування. Не можна допустити, аби людей висмикували поодинці. Не віддавати жодної людини. 



5. В Європі використовують такий вид атаки. Перший ряд, підбігши до шеренги ментів, пригинаються. Другий ряд використовує їх спини для стрибка зверху. Ті, хто пригнув, двома руками хапаються за підняті щити (їх неможливо втримати) і падають разом з ними, або хапають за шию мента. В той же час перший ряд хапає за ноги. 



6. Вирваний щит використовується як таран. Жодна людина не витримує удару.



 7. Завдання відібрати щити, кийки, шоломи та зірвати маски. Без цього вони беззахисні і втрачають бажання порушувати конституційні права громадян. І головне. Не звертайтеся до них ані по доброму, ані по поганому. Це не має сенсу. Це просто лакеї режиму і ставитися потрібно як до лакеїв.



8. Забрала шоломів в арабських країнах замальовували фарбою з балонів. Він стає сліпим від цього

Немає коментарів:

Дописати коментар