Сторінки

пʼятницю, 1 листопада 2013 р.

Вони знищували українців після війни, або псевдо ветерани

КОЛИ ЧЕРЧІЛЮ ПРИПИСУЮТЬ СЛОВА, ЩО В МАЙБУТЬОМУ КОЖЕН ФАШИСТ БУДЕ КРИЧАТИ ГАСЛА АНТИФАШИСТІВ, КОЛИ БАЧИШ НА АНТИФАШИСТСЬКОМУ ФОРУМІ ПРОСЛАВЛЯННЯ ТИХ, ХТО ЗНИЩУВАВ НАШІ СЕЛА , УКРАЇНЦІВ, ТА ЩЕ ПИШАЄТЬСЯ ЦИМ І ДОСІ , ХОЧЕТЬСЯ ВЗЯТИ АВТОМАТ І ПОМСТИТИСЬ ЗА ДУШІ ЗАГИБЛИХ УКРАЇНЦІВ.
Біда в тому, що представлені нижче фото отримані від тих людей, що і досі живі і вважаються ветеранами так званої Великої вітчизняної війни, бо бачте в нашій країні такими вважаються також і  ті, що воювали до 1954 року, саме до тих пір, поки населення надавало допомогу УПА.  А перестало робити це саме через от цих людей, що на фото. Це вони під виглядом УПА входили в українські села і знищували їх та тих, хто надавав допомогу, сприймаючи за справжніх вояків УПА. Це вони знищували українців не дивлячись то діти чи жінки зі старими. Це вони зараз живуть і ходять на паради під виглядом ветеранів.

Далі дається новітніх так званих антифашистів стаття без купюр з фото...




Відмінна добірка фотографій радянських військовослужбовців полювали на бандерівців в кінці 40-х років.  Група УХ, громила націоналістів УПА в Карпатах 1947-1949 рр..,ru

























































http://warhistory.livejournal.com/2231221.html  - цинк PS. Як же вийшло, що бандерівці вилізли зі своїх схронів і при потуранні влади марширують по Києву? Тут треба просто розуміти, що герої полювання на бандерівську наволоч свою війну виграли - бандерівське підпілля було організаційно розгромлене.Переважна частина бандитів, включаючи їх керівництво, були знищені або відправлені в табори ГУЛАГу.

Немає коментарів:

Дописати коментар