Сторінки

пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНЦІВ "УКРАЇНА В НЕБЕЗПЕЦІ! ПОВСТАНЬ УКРАЇНА!"



Ми, дніпропетровці, представники національно-патріотичних сил України глибоко обурені рішенням Уряду Азарова щодо припинення дій по укладанню Угоди України з Євросоюзом . Ми розцінюємо дії Уряду як зраду національних інтересів України, державну зраду.
Ми не сумніваємось, що за антиконстутиційним рішенням Азарова стоїть сам Президент Янукович. Партія влади – Партія Регіонів – в черговий раз довела, що вона антиукраїнська, антинародна.
За час правління Президента Януковича в Україні побудована диктатура, в державі порушення прав людини стало нормою, правоохоронні органи вбивають людей, ґвалтують українських дівчат, а прокурори стали головними рейдерами в державі і покривають злочини влади. За рівнем корупції ми лідируєм в світі. В країні знищені малий і середній бізнес. Україна підійшла до економічної прірви, до дефолту.
В той же час ми сподівались, мали останню надію, що В. Янукович виконає свій обов’язок перед народом України, виконає закон України щодо Євроінтеграції України, виконає свою історичну місію і волю народу України про воз’єднання з народами Європи в єдиній європейській спільноті.
Але після довготривалих ігор з українським народом, представниками Європейського Союзу на зразок наперсників і шахраїв стало зрозуміло, що злочинна влада Януковича не збиралась підписувати Угоду про асоціацію між Україною і Європейським Союзом і дурила свій народ, 46 мільйонів українців і європейців, не збирається будувати правову державу.
Українці! Сьогодні влада Януковича показала всьому Українському народу, всьому світу своє злочинне обличчя, свою злочинну сутність.
Українці! Ми закликаємо: Україна в небезпеці! Янукович здав Україну Росії як Іуда здав Христа! Повстань Україна! Донецьку банду з української влади – геть!
Українці! За державну зраду вимагаємо імпічменту президента Януковича і відставки уряду Азарова!
Ми звертаємось до урядів і парламентів світу про застосування економічних, дипломатичних, політичних і інших санкцій щодо всіх представників партії влади в центрі і на місцях по всій вертикалі, і в першу чергу працівникам правоохоронних органів (міліції, прокуратури, СБУ) і судів, які своїми діями і рішеннями порушують права і свободи людини і створюють небезпеку своєю злочинною діяльністю стабільності демократії в європейських державах і США.
Ми просимо скасувати рішення про проведення Євробаскету 2015 в Україні або об’явити бойкот проведенню цих змагань в Україні, де панує диктатура. Свято спорту «Євробаскет – 2015» і диктатура - несумісні!
Ми звертаємо увагу громадськості і політиків Євросоюзу і США щодо згортання демократії в Україні, керованості залежними судами, нездатності людини в Україні захистити свої свободи і права. В Україні настає диктатура фашистського зразка. В небезпеці не тільки Україна, а й Європа!
Ми просимо від урядів країн замороження активів і рахунків у європейських та американських банках основних і провідних українських олігархів і чиновників, депутатів від партії влади всіх рівнів.
Ми звертаємось до урядів країн Європи і США про скасування многоразових віз для всіх українських чиновників і держслужбовців будь-якого рівня та членів їх сімей для поїздок до Європи і США.
Українці будуть виборювати свою суверенність, незалежність і демократію!
Українці! Закликаємо до безстрокових акцій непокори і спротиву владі Януковича!

Банду геть!
Слава Україні!

НАРОД УКРАЇНИ

Немає коментарів:

Дописати коментар