Сторінки

суботу, 11 липня 2015 р.

МУКАЧЕВЕ ЯК ЛАКСМУСОВИЙ ПАПІРЕЦЬ ДЛЯ ВЛАДИ



Тільки одне питання. А Порошенко що хворий взагалі?
Чи він вважає що після знищення ПС путлєр з ним помириться і по голівці погладить? Нікого не люстрував, зробив кілька популярних кадрових рішень (типо Міхо), і залишив тисячі ригів при владі. Оправдав та звільнив від кримінальної відповідальності представників колишньої "влади". Нічим не покращив життя українців. Знищив в котлах та під обстрілами тисячі наших братів.
А тепер він знищує ПС називаючи їх терористами. Знищує чи не єдину організовану та озброєну силу, що здатан протистояти навалі кацапні....дуже схоже на ліквідацію військ УНР нездатними до державного управління ідіотами грушевським, винниченком та петлюрою. Після фактичного знищення військ козаки холодного яру самі не змогли втримати незалежності Ну добре. Молодец Пєтя.....взагалі то мені все одно чи запам'ятає його історія як Вашингтона чи як зрадника-винниченка. Але мені не все одно що буде з нашою батьківщиною. Впаде ПС...залишиться Азов, залишиться козацтво. Але цих синьожупанників сучасності вже не буде.


ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачево на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців "Правого сектору". В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука.
Після запеклого бою вбито двох бійців "Правого сектору", поранено - четверо (з них двоє - важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори.
На даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться - почнеться незворотній процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів.
Наші вимоги: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ.
Увесь Військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі.
Звертаємось до українців підтримати справедливість у цей нелегкий час.
Звертаємось до побратимів по зброї стати для нас надійною опорою у боротьбі з бандитами.
Звертаємось до Збройних Сил України не брати участі у знищені тих, хто вчора з вами був у окопах.
Смерть бандитам!
Слава Україні!
11.07.2015 р. Б.











Провід ВПР «Правий сектор»
Сергій Лещенко

Стрельба в Мукачево – стрельба в Украину

11 липня 2015, 21:00
То, что произошло на Закарпатье, больше похоже на Колумбию, чем Европу. В нормальной европейской стране были бы подняты в воздух боевые вертолеты, а также применены бойцы спецназа, и все люди, которые устроили вооруженную разборку в мирном городе, были бы уничтожены. То, как мы видели это в Париже после резни в редакции "Шарли Эбдо".

Вести переговоры с вооруженными преступниками можно только о том, что они слагают оружие – и идут в тюрьму вместо того, чтобы ехать на кладбище. Но это была лирика.

А теперь о важном. Украина уже много месяцев обхаживает европейских лидеров с просьбой дать безвизовый режим. На прошлой неделе я говорил с депутатом Бундестага на эту тему. Он очень любит Украину, но, говорит, безвизового режима не будет, пока Украина не покажет результатов в борьбе с бандитизмом. Пару месяцев назад я говорил с госсекретарем немецкого МВД на эту же тему. И слышал те же аргументы. Европа не хочет видеть у себя украинских бандитов, которые смогут без виз пересекать границу ЕС и нарушать спокойный ритм их жизни. Тем более есть негативный опыт, связанный с Молдовой.

Сегодня Европа увидела, как в Украине, которую последние полтора года содержат европейские и американские налогоплательщики, устроили стрельбу с применением гранатометов. В городе, который расположен в нескольких десятках километров от границы с ЕС. И кто-то из европейских политиков даже ужаснется, что оружие это могло быть куплено или произведено за деньги их налогоплательщиков.

Я уже не говорю о том, что монопольное право на привлечение вооруженных людей есть только у силовых подразделений. А расстрел сотрудников милиции, как бы к ним не относились, является посяганием на устои государства.

То, что произошло в Мукачево – это вызов легитимности украинской власти. Если это не остановить сейчас, в следующий раз стрелять из гранатомета будут в центре Киева, прикрывая это все сказками о патриотизме и наказании коррупционеров.

Поэтому, дорогие друзья, мне очень жаль это сообщать, но именно такие истории уничтожают европейское будущее Украины. Подумайте об этом еще раз – перед тем, как ставить лайки людям, оправдывающих бандитов с гранатометами.
Мукачівський активіст Олександр Гокс назвав кореспонденту Голосу Карпат найімовірнішу причину перестрілки у Мукачеві.
Зокрема, Гокс зазначив, що бійці ПС прийшли на зустріч з нардепом Михайлом Ланьо для обговорення ситуації, що сталася на пунктах пропуску прикордонного Закарпаття.
"Уже два тижні як київський Правий Сектор розставив своїх людей на кордоні і не дозволяв руху товарів. Через це була ініційована зустріч у спорткомплексі "Анатарес", де на них уже чекали озброєні молодики і міліція. Так розпочалася стрілянина, барикади, з яких їм важко було вирватися", - заявив Гокс.







PATRIOTY.ORG.UA · 919 ПОШИРЕНЬ ·

ЛАЙНО

Довідка для всіх, хто думає, що ПС винен в конфлікті в Мукачеві


Предводители преступных сообществ в 1990 — 2000-х годах — уникальная «малая энциклопедия» криминальных авторитетов Отечества. Мертвых...
ARGUMENTUA.COM
. По них відкрили стрільбу з гранатомету та стрілкової зброї.
Друге кільце бійці ПС прорвали з боєм. Двоє наших загинули, ще четверо отримали поранення. Зараз група ПС відійшла у гори, де їх оточує міліція під керівництвом бандитів (чи бандити під керівництвом міліції). Командир групи запропонував своїм бійцям, які захочуть цього, здатися - усі відмовилися. Зараз хлопці приймають останній бій, як це часто робили наші предки і попередники, борці за Українську Самостійну Соборну Державу.
Слава Україні!"


От так починалася сьогоднішня м'ясорубка...




Перше відеосвідчення з Мукачевого з озброєнними людьми. Справа на самому початку. З’явилося відео, як бійці “Правого сектора” займають...
PATRIOTY.ORG.UA


Варіантів багато.
Що було зі Скоропадським?
Він не встиг утворити українську армію. як Петлюра його прибрав і армію розпустив фактично.
Тоді , по аналогії з сучасностю  можна було сказати. що відсторонили президента і поставили іншого.
Путлер намагався це зробити  так званим бунтом комбатів , затіяним Коломойською командою...Тоді бунт невдався.
Він спробував пвторити його ще раз. оточивши базу ПС в Великій Михайлівці(сумнівів, що це було лише на користь Путлеру немає)
Не вдалось.
Тоді арешти то айдарівців, то торнадівців, бунт намітився і бійці днями вже збирались під стінами аби показати силу і навіть палили шини...
А що сталось в Мукачево?
Каужть контрабандна війна...
Одні кажуть перекрили контрабанду. інші кажуть що переділ...
Тут загадлось вбивство СБУшника Гордєєвим з формування "СІЧ" все того ж Коломойського команди...
Заплямувавши себе дуже сумнівними діями(за наказами своїх місцевих очільників) на користь команди Коломойського, (Чи робили вони це на чиюсь користь саме в Мукачево не берусь твердити)
ПС не отримає підтримки народу в такій мірі . яку заслуговують ті бійці. що  бились і поклали голови на Сході і що досі це роблять(Скоропадський втратив підтримку також коли запросив німців і коли повернув землю панам(....
Підтримка армії , особливо бійців. що воювали поряд з ПС буде. а от чи буде підтримка міліції і кого саме. ми побачили на справі "Торнадо", "Азова",, "Айдара"...

Немає коментарів:

Дописати коментар