Сторінки

неділю, 20 січня 2013 р.

Заперечення до міфів любителів "совка"

Прочитав тільки но допис, майже крик душі думки совкового плебса від автора Віктора Македонського...
Дозволив собі прокоментувати(червоним)


Ныне считается хорошим тоном хаять совок, издеваться над совком... ОДНАКО...:
- совок восстановил разрушенное войной народное хозяйство;
(ТРЕБА ВРАХУВАТИ, ЩО СОВОК БУВ ОДНИМ З РОЗВ'ЯЗУВАЧІВ І ПІДБУРЮВАЧІВ ТОЇ ВІЙНИ)
- при совке создавали космические корабли, атомные ледоколы...(ЗА РАХУНОК РАБСЬКОГО ІСНУВАННЯ УСЬОГО НАРОДУ КРАЇНИ І ЙОГО РАБСЬКОЇ ПРАЦІ ЗА КОПІЙКИ)
- при совке народ не ходил в обносках от Европы и стран "третьего мира";(ВІН ХОДИВ У ОБНОСКАХ ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА, ЯКЩО ВДАСТЬСЯ ЩОСЬ КУПИТИ ПУТНЄ - ВЕЛИКА РАДІСТЬ)
- при совке уголовники, педерасты и некоторые национальные меньшинства чётко знали своё место, и тихонько-тихонько существовали!(УГОЛОВНИКИ СТАВАЛИ ДИРЕКТОРАМИ АВТОБАЗ І В ПОДАЛЬШОМУ ПРЕЗИДЕНТАМИ)
ТЕПЕРЬ МЫ:
- разворовали всё созданное дедами-отцами вкупе с бабушками-матерями;(
КОМУНЯЦЬКІ МОЖНОВЛАДЦІ ТА ЇХ НАЩАДКИ РАЗОМ З БАНДЮКАМИ РОЗІКРАЛИ КРАЇНУ І ОБКРАДАЮТЬ І ДОСІ, БО Є У КЕРМА)
- практически ничего не создаём, кроме свалок и отходов для канализации;(КОСМІЧНА , АВІА ТА МЕТАЛУРГІЙНА ПРОМИСЛОВІСЬ ХОЧ І ЖЕВРІЄ, ПРОТЕ НЕ ВТРАТИЛА СВОГО ВИСОКОГО РІВНЯ І ДОСІ, НЕ ЗАВДЯКИ, А СУПРОТИВ НАМАГАНЬ БАНДЮКІВ РОЗІКРАСТИ ОСТАННЄ, ВИРОБНИЦТВО Ж ЕЛЕКТРИКИ ДАЄ ЩЕ І НА ПРОДАЖ НЕМАЛО ЗА КОРДОН)
- в моральном отношении опустились намного ниже совка;(МОРАЛЬНИЙ РОЗКЛАД ПОЧАВСЯ ЩЕ У ЧАСИ СОВКА, КОЛИ КАЗАЛИ ОДНЕ, А РОБИЛИ ІНШЕ, АМОРАЛЬНІСТЬ НИНІШНЯ ПРОСТО ВИЙШЛА НАЗОВНІ, БО ТОДІ ЇЇ ХОВАЛИ І ДОСІ НАМАГАЮТЬСЯ ЛАКУВАТИ ПСЕВДОДОСЯГНЕННЯ БАНДЮКОВСЬКОГО УРЯДУ ВИХІДЦІВ З СОВКА)_
- уголовники, педерасты и некоторые национальные меньшинства вызывающе доминируют в украинском обществе.(ЦЬОГО НЕ ВІДНІМЕШ, ПРОТЕ НЕ СКАЗАВ БИ, ЩО У БІЛЬШОСТІ УКРАЇНЦІВ САМЕ ЦЕ ДОМІНУЄ, ЯКЩО РОЗКЛАСТИ НА НАЦІОНАЛЬНІЙ ОСНОВІ ВСЕ ЦЕ, ТО ВИЯВИТЬСЯ ЩО ЦЕ ПРИТАМАННО НАЦМЕНШИНАМ В БІЛЬШИХ ВІДСОТКАХ НІЖ УКРАЇНЦЯМ)
ВЫВОДЫ? ДУМАЙТЕ, граждане постсовкового общества! 
Виновки робити зарано, зарано агітувати за повернення до совка, бо це неможливо апріорі. жоден капіталіст тепер не віддасть і краплі чесно вкраденого без бою. Совок є раб і битись за волю не буде. Звертатись до совка даремно і щоб він думав тим більше. Він правда не дурень і розуміє все, що відбувається саме в тому ключі, як описане. проте глибоко не аналізуючи. робить хибні висновки, звинувачуючи кого завгодно лише не себе...
СОВОК ОБРАВ ЦЮ ВЛАДУ І СОВОК ЇЇ ОПОРА! 
СОВОК НИЩИТЬ СЕБЕ І СВОЮ РОДИНУ НЕ УСВІДОМЛЮЮЧИ НАВІТЬ ТОГО.
Совок ніколи не поверне "совок"!

Комуняцько совкова ідеологія. може і добра казочка, але всього лише казочка, бо насправді все було не так, як згадується. Погане забувається швидко. Надії раба, що щось дадуть ЗАДАРМА ВІД ДЕРЖАВИ- ось совкова ідеологія. 
Совки забули основне, чого їх навчали, що своє треба здобувати і захищати!

Немає коментарів:

Дописати коментар