Сторінки

неділю, 13 січня 2013 р.

10 запитань - 10 відповідей.


від користувача Yurij Poludyonnyj з 4 січня 2013 р. о 12:34 ·

Десять запитань до соратників президента В.Ющенка
           І раніше, і зараз багато соратників В.Ющенка по Майдану дуже негативно, зневажливо, а деколи і образливо висловлюються про президента В.Ющенко. Напевно, вони знають щось таке, що не відомо нам простим громадянам України. Тому я звертаюся до них із десятьма питаннями, які мене цікавлять, щоб вони публічно відповіли на них. Особливо мені хотілося б почути відповіді від В.Кириленко, А.Гриценко, О.Турчинова, А.Яценюка, М.Томенко, О.Рибачука, Ю.Луценко, Б.Тарасюка та І.Геращенко.
1. Чому В.Ющенко після отруєння і важкої хвороби не знявся з президентських виборів? Чи мав він на це моральне право?
2. Якби В.Ющенко не брав участь у президентських перегонах у 2004 році, прокинувся б український народ, тоді на Майдані?
3. Краще було б в Україні, якби В.Ющенко не переміг на виборах у 2004 році? Зберегла б Україна свою незалежність?
4. Які з реформ не дав провести своїм соратникам президент В.Ющенко - судову, МВС, військову, медичну, адміністративну, пенсійну, освітню, конституційну? Або це він повинен був зробити один?
5. Що на благо України перешкодив зробити В.Ющенко своїм соратникам, що стояли з ним поруч на Майдані і які прийшли у владу?
6. Кому дісталися б 300 підприємств, про реприватизацію яких заявляла в 2005 році Ю.Тимошенко? Ви вірите, що вони дісталися б українському народові?
7. Чому Москва в 2004 році підписала з Україною угоду на постачання газу за ціною в кілька разів нижче європейської? Не замість чи на незалежність?
8. Відключив би Кремль поставку газу Україні в січні 2006 року, якби Президент В.Ющенко не погодився переглянути газовий договір з «Газпромом»? Стала б Україна тоді суцільним Алчевськом чи ні? Через стільки часу Стокгольмський суд виніс би рішення про неправомочних діях «Газпрому»?
9. Що конкретно повинен був і міг зробити, як зробити і чому не зробив В.Ющенко як президент України?
10. Чому ніхто з вас ніколи не захищав президента В.Ющенка від нападок і звинувачень?
Мою допитливість можуть задовольнити відповіді і політологів, і соціологів, і журналістів і простих українців.

Полуденний Ю.А.


Хоча запитання не до мене, проте відповіді на них лежать на поверхні і чекати від зазначених вище осіб відповідей не потрібно.

1. Не знявся після "отруєння" - не зрозуміло чи воно таки було чи ні. а другим було наполягання "соратників" та ейфорія від підтримки народу.
2.Ющенко, чи хтось інший, проте знайшовся б той, кого народ обрав би на противагу Кучмі та Януковичу, лише вибір Ющенка Кучмою і сприяння поширенню інформації саме про нього з усих каналів і підняло його рейтинг, а не когось іншого...Махіна політтехнологів спрацювала на Ющенка. лише тому. що він влаштовував Кучму....
3.Ющенко не міг не перемогти, бо народ виступив проти бандюків одностайно, любий на його місці переміг би. Аби на місці Януковича був би більш хтось інший,  наприклад Тигіпко, то він переміг би чи не переміг, тоді б були питання...
4.Жодну з перерахованих реформ Ющенко не намагався зробити. Намагання Луценка реформувати ДАІ за грузинським сценарієм, були припинені Ющенком на першому ж кроці...
5.Ющенко заборонив повертати вкрадене майно державі - єдине, що вдалось тоді повернути і вигідніше продати це Криворіжсталь.
6.Реприватизація не має під собою - належати народу. Народ забирає вкрадене і продає за ринкову справжню ціну, при цьому є обмеження на приватизацію стратегічних підприємств, які зняті зараз фактично.
7.Тоді Москва все ще сподівалась контролювати Україну як партнер. Проте інше питання і більш глибинне виникає. Чому за Ющенка саме ціна і була переглянута за його ініціативи?
8.Всілякі дії по відключенню газопостачання наступні роки показали безперспективність. бо зиму Україна в любому разі втрималась би за рахунок закачаного у ємності зберігання. Згадаємо, що після відключення саме реверс вріятував тоді Україну. при Тимошенко, коли Росія здійснила відключення.
9.Ющенко півтора року мав владу як у Кучми і довіру населення. міг зробити все!!! Замість того повернув бандюків у владу, що побігли по закордонах...
10.Про які нападки і звинувачення ідеться? Захищати його немає від чого, лише від невиконяння обіцянок на майдані:"Бандитам тюрми!" і інших...

Немає коментарів:

Дописати коментар