Сторінки

середу, 30 січня 2013 р.

СЛУЖБА ЗОВНІШНОЇ РОЗВІДКИ ФСБ ТА АКАДЕМІЯ ФСБ(КГБ) ДІЄ В УКРАЇНІ

Ми не даремно дали таку назву. Багато політиків, що зараз активно діють на теренах України закінчили цю контору і заслані до нашої країни напевне з ціллю роботи по завданню іншої країни. Вони є не тільки у рядах ПР, але дуже багато їх у рядах опозиції, так званої і навіть керують націоналістичними організаціями України...
 Деталізувати це не будемо, але на кожного колишнього чи нинішнього депутата є інформація в Вікіпедії де навіть не приховане закінчення цієї академії іноземної держави, де готують шпигунів у 1992 році і пізніше, тобто. коли Україна вже була незалежна держава.
Далі читайте про методи вербування цією організацією...


Ткаченко: Як вербує ФСБ
Новина від Anatoliy Tkachenko
Як вербує ФСБ



Сьогодні можна сміливо стверджувати, що проклята влада чекістів повернулася в колишньому СРСР, за винятком декількох країн, що встигли дати в морду колишньої "матері" і накивати п'ятами від її смердюче дихання. КДБ відродився під абревіатурою ФСБ з чотирма департаментами, кожен з яких очолює свій директор. Число завербованих - страшний секрет, державна таємниця. Але кажуть, що їх ціла армія - до 25 тисяч стукачів тільки в одній Москві.

ФСБ займається всім: від кримінальних розслідувань до митних перевірок, від розвідки до знищення небезпечних ворогів, і навіть полюванням на передбачуваних терористів за кордоном. ФСБ остаточно перетворившись на кримінальну організацію міжнародного плану, не тільки "кришує" більшість бізнесів в Росії, а просто кажучи займає чільну роль у рекеті, але й влаштовує міжнародні провокації, включаючи локальні війни.

Агенти Контори навчаються в Академії ФСБ, безликому будівлі на південному заході Москви, поруч з престижним московським Інститутом міжнародних відносин (МДІМВ), звідки вона черпає невичерпне приплив свіжої сили безпринципних пройдисвітів, які погодилися продати душу російському д'явола.

Штаб-квартира вбивць і бандитів, як і раніше розташовується на Луб'янці, в жовтувато-охристими будівлі в центрі російської столиці. Керівник ФСБ - Ніколай Патрушев. Людина, за яким міцно закріпилася «слава» розробника вибухів житлових будинків у Москві та інших національних "подвигів" в дусі росіян, - коли палили напалмом дітей в Беслані, труїли газом заручників у "Норд-Ості", вбивали кавказців, чеченців, росіян, українців ...

Сьогодні ми пропонуємо матеріал оповідає про те, як ФСБ веде вербування. Читайте статтю Олександра Литвиненка - "Як вербує ФСБ".



Фото Олександра Литвиненка з особистого архіву правозахисника Майрбека Тарамова.

Злочинне держава

Згідно законам Російської Федерації «Про оперативно-розшукову діяльність в РФ» і «Про органи ФСБ РФ», а також зовсім секретного наказу 00140 «Про агентурно-оперативної діяльності ФСБ РФ» офіцери запасу Збройних Сил Росії не підпадають під категорію осіб, вербування яких заборонена .

Рішення про вербування окремого громадянина приймає конкретний оперативний працівник самостійно, виходячи з оперативної необхідності на ділянці своєї роботи. Якщо вербують громадянина Росії, санкцію на вербування дає начальник органу дізнання, тобто начальник Управління. У разі, якщо органам ФСБ РФ необхідно негласно використати особа з категорії громадян, вербування яких заборонена законом (священнослужителі, депутати, адвокати, судді і деякі інші громадяни), то подібні дії з ними протизаконні. Але співробітники ФСБ, документально не оформляючи, все ж встановлюють відносини з зазначеною групою осіб. Так, на зв'язку у начальника мого відділу перебував священик, який регулярно доповідав, про що сповідалися цікавлять ФСБ особи.

Всіх знову завербованих агентів (утримувачів явочних квартир, резидентів, довірених осіб) протягом 48 годин ставлять на централізований облік в Управлінні реєстрації архівних фондів ФСБ РФ. На облік ставлять і так званих відмовників, тобто тих, хто від вербування відмовився. Дані на них зберігають до досягнення 70-річного віку для чоловіків, і 65-річного віку для жінок. На протязі всього свого життя ці люди та їхні близькі родичі обмежені в правах. Це відноситься до можливості працевлаштування, вільного виїзду за кордон, надходження дітей до вищих навчальних закладів і так далі.

У російських спецслужбах є негласні поняття: «лояльний» або «нелояльний» до органів людина. Виходячи з цього, в ФСБ вирішують питання видачі або невидачі «допуску до певних видів діяльності». А відмовники на вербування однозначно потрапляють в число «нелояльних» до органів ФСБ осіб. ФСБ має право без пояснення причин відмовити у видачі «допуску». Керівникам організацій категорично забороняється посилатися на органи ФСБ, у разі відмови особам, які просять «допуску» на роботу.

Якщо ж кандидат на вербування відмовився від співпраці, в підрозділі, який готував вербування, ця подія розглядається як ПП. З відмовника беруть підписку про нерозголошення факту вербувальної бесіди, і якщо той десь про це заявить, то його переслідують. Якщо він, даючи розголос, йде в ЗМІ або прокуратуру, його можуть посадити за сфабрикованою кримінальною справою, або застосувати відносно нього заходи фізичного впливу, аж до ліквідації.

Якими якостями повинен володіти кандидат на вербування, залежить в першу чергу від того ділянки роботи, на якому того планують використовувати після вербування. Про це можна розповідати годинами. Ця наука називається «Основи агентурно-оперативної діяльності» (контррозвідки, розвідки, військової контррозвідки або військової розвідки).

На жаль, в даний час оперативні працівники ФСБ, СВР, ГРУ ГШ МО, ФАПСИ і інші відомства, наділені правом ведення агентурно-оперативної діяльності, використовують дане їм право не для захисту держави та її громадян, а для вирішення своїх і начальників фінансових проблем. Про все це я трохи написав у книзі «ЛПГ», а також в інших документах і статтях.

Крім цього я володію даними про те, що СЗР (Служба Зовнішньої Розвідки) і ГРУ (Головне розвідувальне управління Генштабу Міністерства Оборони РФ) за кордоном прикриває російську мафію, з якою активно співпрацює. З приходом Путіна у владу, СЗР та іншим російським спецслужбам віддано розпорядження відновити так звану російську лінію роботи, тобто вербування серед емігрантів з числа вихідців з колишнього СРСР (після 1991 року ці роботи були припинені). Найбільш активізувалася робота спецслужб і російської мафії в країнах колишнього Варшавського Договору, таких як Польща, Словаччина, Чехія, але вони ж протягнули свої щупальця і ​​далі на захід.

При вербуванні зазначеної категорії громадян, СЗР активно використовує Інтерпол і двосторонні договори між країнами про боротьбу з тероризмом та організованою злочинністю. У разі якщо особа, яка проживає в Європі або США, відмовляється від вербування, його шантажують тим, що на колишній батьківщині відносно нього або його близьких родичів фабрикують кримінальні справи або оперативні матеріали про його, нібито, зв'язках з мафією або терористами. Ці матеріали направляються по каналах спецслужб чи Інтерполу в країну перебування об'єкта вербування.

Завербованих агентів співробітники російських спецслужб втягують у злочинну діяльність (відмивання грошей, наркобізнес, нелегальна торгівля дітьми, проституція, незаконний обіг зброї, вимагання, вбивства на замовлення, розкрадання новітніх розробок в інтересах комерційних фірм, які вони прикривають, а також для їх подальшого продажу, в тому числі і в так звані країни ізгої і т.д.).

Для російської економіки новітні розробки не потрібні, так як ВПК (військово-промислового комплексу) стоїть, і немає грошей для впровадження вітчизняних розробок. Після скандалу на Україні з комплексами "Кольчуга" ВПК боїться продавати зараз свої розробки. Ось і продають "чуже", щоб кінців не знайшли. В даний час корупція в російських спецслужбах досягла неймовірних розмірів: співробітників в підрозділи підбирають не за діловими якостями, а за ознакою особистої відданості, що і породжує кругову поруку. Створюються банди, в які входять співробітники різних відомств, в тому числі прокурори і судді. На вищі посади призначають тільки тих, на кого є компромат, тобто тих, хто скоював або замішаний в злочинах - (це так звані «керовані» - з книги колишнього Генерального прокурора РФ Ю. Скуратова).

Я, особисто проходив службу в підрозділі, який було створено для позасудових розправ. Після того, як я відмовився убивати за наказом керівництва ФСБ РФ і заявив про це відкрито, мене посадили в тюрму за сфабрикованою кримінальною справою. Після виправдувального вироку заарештували прямо в залі суду. Суддю, який мене судив, під час судового процесу залякували офіцери ФСБ. Йому погрожували після того, як він мене виправдав. Його і голови суду вигнали з роботи. (Федеральних суддів, які мене судили, призначають за особистою вказівкою президента РФ, а Путін їх і вигнав з роботи після свого призначення президентом Росії).

Якщо комусь із колишніх громадян Росії не надається політичний притулок на Заході, чи не приведи Бог, депортують до Росії, то спочатку в ФСБ на таких негайно заводить оперативну справу, озаглавлене "Зрада Батьківщині на користь іноземної держави». Якщо ж росіянин, який шукає притулку, до того ж виявиться військовослужбовцям Збройних Сил Російської Федерації (неважливо, навіть якщо колишній), то ситуація таких практично безнадійна. Йому може бути інкриміновано співробітництво з однією з країн ймовірного супротивника.

Причому, це буде зроблено незалежно від того, в який регіон Росії повернеться депортований. З моменту повернення він вже потрапляє в поле зору ФСБ і СЗР і буде перебувати на обліку як «неповерненець» в УВКР ФСБ РФ (Управлінні військової контррозвідки ФСБ РФ, як колишній офіцер ЗС РФ). Дані на «неповерненця» туди можуть надійти з військкомату за місцем обліку, як офіцера запасу ЗС РФ, або з місцевого УФСБ РФ, яке розробляло його як кандидата на вербування. Крім цього, по приїзду в Росію, якщо це трапиться, «неповерненців буде неможливо пояснити у військкоматі, що він робив за кордоном на протязі декілька місяців або років: як проживав, чим займався. Факт прохання про притулок в одній з країн Заходу російськими спецслужбами буде встановлений без праці.

Через півроку «неповерненця» заарештують або за зраду Батьківщині, або сфабрикує щодо нього кримінальну справу. Це робиться також для науки іншим. І якщо це військовослужбовець, я думаю, що років 8 ув'язнення, як мінімум, гарантоване. Термін і відсидка в тюрмах і таборах Росії «неповерненців» гарантовані, якщо він не буде шуміти, скаржитися та звертатися в ЗМІ. Це мені відомо зі свого гіркого досвіду служби в органах Військової контррозвідки, де я починав службу оперуповноваженим.

Крім того, хочу зазначити, що умови утримання в російських в'язницях тортурні - це визнано комісією ЄС з прав людини. З досвіду свого висновку наведу тільки самі нешкідливі факти. 36 діб мене тримали в одиночній камері. Близько року я, не курящий, сидів з курящими постійно, незважаючи на мої скарги, оскільки я не міг нормально спати від тютюнового диму. Крім цього, люди там сплять в 4 зміни, так як не вистачає нар. 6:00 укладені сплять, 6:00 стоять біля нар, 6:00 стоять у проході, де можна трохи рухатися, а 6:00 сидять. В туалет стоїть черга, так як всього один унітаз на 60-80 чоловік. Таким чином, можна просидіти 5 і більше років.


 Ткаченко : Как вербует ФСБ 
Новость от Anatoliy Tkachenko
Как вербует ФСБ
Сегодня можно смело утверждать, что проклятая власть чекистов вернулась в бывшем СССР, за исключением нескольких стран, успевших дать в морду бывшей "матери" и унести ноги от ее смрадного дыхания. КГБ возродился под аббревиатурой ФСБ с четырьмя департаментами, каждый из которых возглавляет свой директор. Число завербованных - страшный секрет, государственная тайна. Но говорят, что их целая армия - до 25 тысяч стукачей только в одной Москве.
ФСБ занимается всем: от криминальных расследований до таможенных проверок, от разведки до уничтожения опасных врагов, и даже охотой на предполагаемых террористов за рубежом. ФСБ окончательно превратившись в криминальную организацию международного плана, не только "крышует" большинство бизнесов в России, а попросту говоря занимает главенствующую роль в рекете, но и устраивает международные провокации, включая локальные войны.
Агенты Конторы обучаются в Академии ФСБ, безликом здании на юго-западе Москвы, рядом с престижным московским Институтом международных отношений (МГИМО), откуда она черпает неиссякаемый приток свежей силы беспринципных проходимцев, согласившихся продать душу российскому дъяволу.
Штаб-квартира убийц и бандитов по-прежнему располагается на Лубянке, в желтовато-охристом здании в центре российской столицы. Руководитель ФСБ - Николай Патрушев. Человек, за которым прочно закрепилась "слава" разработчика взрывов жилых домов в Москве и прочих национальных "подвигов" в духе россиян, - когда жгли напалмом детей в Беслане, травили газом заложников в "Норд-Осте", убивали кавказцев, чеченцев, русских, украинцев...
Сегодня мы предлагаем материал повествующий о том, как ФСБ ведет вербовку. Читайте статью Александра Литвиненко - "Как вербует ФСБ".
Фото Александра Литвиненко из личного архива правозащитника Майрбека Тарамова.
Преступное государство
Согласно законам Российской Федерации «Об оперативно-розыскной деятельности в РФ» и «Об органах ФСБ РФ», а также совершенно секретного приказа 00140 «Об агентурно-оперативной деятельности ФСБ РФ» офицеры запаса Вооруженных Сил России не подпадают под категорию лиц, вербовка которых запрещена.
Решение о вербовке отдельного гражданина принимает конкретный оперативный работник самостоятельно, исходя из оперативной необходимости на участке своей работы. Если вербуют гражданина России, санкцию на вербовку дает начальник органа дознания, то есть начальник Управления. В случае, если органам ФСБ РФ необходимо негласно использовать лицо из категории граждан, вербовка которых запрещена законом (священнослужители, депутаты, адвокаты, судьи и некоторые другие граждане), то подобные действия с ними противозаконны. Но сотрудники ФСБ, документально не оформляя, все же устанавливают отношения с указанной группой лиц. Так, на связи у начальника моего отдела находился священник, который регулярно докладывал, о чем исповедовались интересующие ФСБ лица.
Всех вновь завербованных агентов (содержателей явочных квартир, резидентов, доверенных лиц) в течении 48 часов ставят на централизованный учет в Управлении регистрации архивных фондов ФСБ РФ. На учет ставят и так называемых отказников, то есть тех, кто от вербовки отказался. Данные на них хранят до достижения 70-летнего возраста для мужчин, и 65-летнего возраста для женщин. На протяжении всей своей жизни эти люди и их близкие родственники ограничены в правах. Это относится к возможности трудоустройства, свободного выезда за рубеж, поступления детей в высшие учебные заведения и так далее.
В российских спецслужбах есть негласные понятия: «лояльный» или «нелояльный» к органам человек. Исходя из этого, в ФСБ решают вопрос выдачи или невыдачи «допуска к определенным видам деятельности». А отказники на вербовку однозначно попадают в число «нелояльных» к органам ФСБ лиц. ФСБ имеет право без объяснения причин отказать в выдаче «допуска». Руководителям организаций категорически запрещается ссылаться на органы ФСБ, в случае отказа лицам, которые просят «допуска» на работу.
Если же кандидат на вербовку отказался от сотрудничества, в подразделении, которое готовило вербовку, это происшествие рассматривается как ЧП. С отказника берут подписку о неразглашении факта вербовочной беседы, и если тот где-либо об этом заявит, то его преследуют. Если он, давая огласку, идет в СМИ или прокуратуру, его могут посадить по сфабрикованному уголовному делу, либо применить в отношении него меры физического воздействия, вплоть до ликвидации.
Какими качествами должен обладать кандидат на вербовку, зависит в первую очередь от того участка работы, на котором того планируют использовать после вербовки. Об этом можно рассказывать часами. Эта наука называется «Основы агентурно-оперативной деятельности» (контрразведки, разведки, военной контрразведки или военной разведки).
К сожалению, в настоящее время оперативные работники ФСБ, СВР, ГРУ ГШ МО, ФАПСИ и другие ведомства, наделенные правом ведения агентурно-оперативной деятельности, используют данное им право не для защиты государства и его граждан, а для решения своих и начальников финансовых проблем. Обо всем этом я немного написал в книге «ЛПГ», а также в других документах и статьях.
Кроме этого я обладаю данными о том, что СВР (Служба Внешней Разведки) и ГРУ (Главное Разведывательное Управление Генштаба Министерства Обороны РФ) за границей прикрывает российскую мафию, с которой активно сотрудничает. С приходом Путина во власть, СВР и другим российским спецслужбам отдано распоряжение возобновить так называемую русскую линию работы, то есть вербовку среди эмигрантов из числа выходцев из бывшего СССР (после 1991 года эти работы были прекращены). Наиболее активизировалась работа спецслужб и русской мафии в странах бывшего Варшавского Договора, таких как Польша, Словакия, Чехия, но они же протянули свои щупальца и дальше на запад.
При вербовке указанной категории граждан, СВР активно использует Интерпол и двусторонние договоры между странами о борьбе с терроризмом и организованной преступностью. В случае если лицо, проживающее в Европе или США, отказывается от вербовки, его шантажируют тем, что на бывшей родине в отношении него или его близких родственников фабрикуют уголовные дела или оперативные материалы о его, якобы, связях с мафией или террористами. Эти материалы направляются по каналам спецслужб или Интерпола в страну пребывания объекта вербовки.
Завербованных агентов сотрудники российских спецслужб втягивают в преступную деятельность (отмывание денег, наркобизнес, нелегальная торговля детьми, проституция, незаконный оборот оружия, вымогательства, заказные убийства, хищение новейших разработок в интересах коммерческих фирм, которые они прикрывают, а также для их последующей продажи, в том числе и в так называемые страны изгои и т.д.).
Для российской экономики новейшие разработки не нужны, так как ВПК (Военно-Промышленный Комплекс) стоит, и нет денег для внедрения отечественных разработок. После скандала на Украине с комплексами "Кольчуга" ВПК боится продавать сейчас свои разработки. Вот и продают "чужое", чтобы концов не нашли. В настоящее время коррупция в российских спецслужбах достигла неимоверных размеров: сотрудников в подразделения подбирают не по деловым качествам, а по признаку личной преданности, что и порождает круговую поруку. Создаются банды, в которые входят сотрудники различных ведомств, в том числе прокуроры и судьи. На высшие должности назначают только тех, на кого имеется компромат, то есть тех, кто совершал или замешан в преступлениях – (это так называемые «управляемые» – из книги бывшего Генерального прокурора РФ Ю. Скуратова).
Я, лично проходил службу в подразделении, которое было создано для внесудебных расправ. После того, как я отказался убивать по приказу руководства ФСБ РФ и заявил об этом открыто, меня посадили в тюрьму по сфабрикованному уголовному делу. После оправдательного приговора арестовали прямо в зале суда. Судью, который меня судил, во время судебного процесса запугивали офицеры ФСБ. Ему угрожали после того, как он меня оправдал. Его и председателя суда выгнали с работы. (Федеральных судей, которые меня судили, назначают по личному указанию президента РФ, а Путин их и выгнал с работы после своего назначения президентом России).
Если кому-то из бывших граждан России не предоставляется политическое убежище на Западе, или не приведи Бог, депортируют в Россию, то сначала в ФСБ на таковых немедленно заводит оперативное дело, озаглавленное "Измена Родине в пользу иностранного государства». Если же россиянин, ищущий убежища, к тому же окажется военнослужащим Вооруженных Сил Российской Федерации (неважно, даже если бывший), то ситуация таковых практически безнадежная. Ему может быть инкриминировано сотрудничество с одной из стран вероятного противника.
Причем, это будет сделано независимо от того, в какой регион России вернется депортированный. С момента возвращения он уже попадает в поле зрения ФСБ и СВР и будет состоять на учете как «невозвращенец» в УВКР ФСБ РФ (Управлении военной контрразведки ФСБ РФ, как бывший офицер ВС РФ). Данные на «невозвращенца» туда могут поступить из Военкомата по месту учета, как офицера запаса ВС РФ, или из местного УФСБ РФ, которое разрабатывало его как кандидата на вербовку. Кроме этого, по приезду в Россию, если это случится, «невозвращенцу будет невозможно объяснить в Военкомате, что он делал за рубежом в течении несколько месяцев или лет: как проживал, чем занимался. Факт просьбы об убежище в одной из стран Запада российскими спецслужбами будет установлен без труда.
Через полгода «невозвращенца» арестуют либо за измену Родине, либо сфабрикуют в отношении него уголовное дело. Это делается также в назидание другим. И если это военнослужащий, я думаю, что лет 8 заключения, как минимум, гарантировано. Срок и отсидка в тюрьмах и лагерях России «невозвращенцу» гарантированы, если он не будет шуметь, жаловаться и обращаться в СМИ. Это мне известно из своего горького опыта службы в органах Военной контрразведки, где я начинал службу оперуполномоченным.
Кроме того, хочу отметить, что условия содержания в российских тюрьмах пыточные – это признано комиссией ЕС по правам человека. Из опыта своего заключения приведу только самые безобидные факты. 36 суток меня держали в одиночной камере. Около года я, не курящий, сидел с курящими постоянно, несмотря на мои жалобы, так как я не мог нормально спать от табачного дыма. Кроме этого, люди там спят в 4 смены, так как не хватает нар. 6 часов заключенные спят, 6 часов стоят у нар, 6 часов стоят в проходе, где можно немного двигаться, а 6 часов сидят. В туалет стоит очередь, так как всего один унитаз на 60-80 человек. Таким образом, можно просидеть 5 и более лет.
Александр Литвиненко

Немає коментарів:

Дописати коментар