Сторінки

вівторок, 2 липня 2013 р.

Суд засудив псевдонаціоналіста.

у НОВОМОСКОВСьКу НА 3 роки ПОСАДИЛИ шахрая ДМИТРа БУДиМА (ВіДЕО)

Будим
Новомосковського підприємця, який укладав договори з мешканцями Орловщини на встановлення вікон і зникав, засудили на 3 роки. Ошукані жителі рішення суду чекали протягом 5 років.

«Працював» підприємець ще в 2008 році - укладав договори на встановлення металопластикових вікон, брав гроші й зникав у невідомому напрямку. Ошукані жителі Орловщини подали колективний позов до суду.

За правду і повернення грошей люди боролися кілька років. Суд збирався на засідання мало не кожен місяць, за цей час деякі з жителів навіть встиг сам встановити вікна. Жителі прийшли до служителів Феміди, щоб нарешті почути вирок горе-підприємцю. Він, до речі, до цих пір не визнає своєї провини.

 «Я вважаю справа сфабрикована, і люди просто вимагають гроші», - заявив Дмитро Будим, засуджений підприємець.

Тим не менш, в суді - три томи доказів і десятки свідків. Суддя виносить рішення - підприємця засудити на 3 роки, а постраждалим від його діяльності людям відшкодувати моральний і матеріальний збиток.

Дмитро Будим планує подавати апеляцію до вищої інстанції, на це у нього є 10 днів. Поки ж він перебуває на волі під підпискою про не виїзд.
Источник : 34 канал

Немає коментарів:

Дописати коментар