Сторінки

суботу, 25 січня 2014 р.

АХМЄТОВ ПІДТРИМАВ ЯНУКОВИЧА ТА ЗАКЛИКАВ ЛІДЕРІВ МАЙДАНУ ПІТИ НА КОМПРОМІС ТА ЗЛИТИ ВИМОГИ МАЙДАНУ.

    Саме так можна розцінвати те, що написане вна сайті СКМ.
Ахмєтов вссе ще зацікавлений у збереженні Януковича при владі, інакше це не назвеш.


Жодного компромісу до цього з боку влади не було, навпаки все більше і більше нагнітання. Коли ведуться переговори не стягують одночасно війська до Києва з усыєї України, не везуть підкріплення титушок до Києва і не засилають титушок з інших міст до Дніпра і інших нескорених


ЗВЕРНЕННЯ СКМ

За останній тиждень у країні посилилося громадянське протистояння. Воно призвело до людських жертв. Це зобов'язує нас висловити свою позицію.
   Людське життя – це головна цінність.
    Ми хочемо висловити глибоке співчуття рідним і близьким загиблих.        
Бізнес не може залишатися осторонь, коли гинуть люди, виникає реальна загроза розколу країни, політична криза може викликати системну економічну кризу й у результаті неминуче зниження рівня життя.
   
У політичної кризи може бути тільки одне рішення – мирне. Будь-який силовий варіант, будь-яке застосування зброї є неприпустимим. За такого сценарію в Україні не буде переможців, будуть тільки жертви і переможені. Але найголовніше – силовим шляхом вихід не знайти.
   
Єдиний вихід – перейти від вуличного протистояння і спроб його придушення до конструктивних переговорів і досягнення результату.               Учасники переговорів повинні керуватися інтересами всієї країни. Саме всієї країни! І бути готовими до реальної співпраці й пошуку компромісу. Заради майбутнього всієї України і кожного українця.


Заява компанії СКМ Ріната Ахметова

25.01.2014

Логотип СКМ

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.scm.com.ua%2Fuk%2Fmedia-centre%2Fnews%2Fview%2F1466%2F&h=fAQE2YeSe

Немає коментарів:

Дописати коментар