Сторінки

вівторок, 25 грудня 2012 р.

Протест проти призначення Табачника.



   Сьогодні за ініціативою ВО Сволоди, відбулись протестні виступи по всій Україні. Осторонь від цього не був і Січеслав. де під будівлю адміністрації прийшло близько 50 чоловік.
   Як пояснив таку малу кількість голова міської Свободи Герман Назаренко:" Сесія. тому багато студентів зайняті цим і на протест прийшли лише вільні..."
Окрім Свободи я бачив представників і інших громадських та партійних організацій,  Було багато виступаючих, окрім вже перерахованого Германа Назаренка виступив ще і Андрій Денисенко, а також інші представники Свободи та громадських організацій.         Батьківщина теж була разом зі Свободою, хоча лише Свобода була з прапорами. Були представники ветеранських  організацій міста, підприємці та козаки.
   Пікет виявився, хоч і малолюдним, проте доволі насичений дійством.
По-перше, як завжди заявлене місце було очеплене міліцією, що охороняла доступ до самих будівель, та цього здалось мало і влада вдалась до перевіреного методу закриття майдану - проведення робіт з допомогою кранів і вишок, нібито для підготовки новорічних вогнів на деревах.
   Пікетуючі і не намаглись навть дістатись до центру майдану. бо воно і не було потрібно, якщо влада вигнала правооїхоронців на свій захист, отже таки почула, що хочуть протестувальники і це було головним.
   Обмежитись цим і було б достатньо, проте виступи були доповнені невеличким перформансом. Кожен бажаючий міг кинути сніжком у портрет Табачника. Найбільш влучний отримував приз. Так розважиалаось молодь, проте і діти, що проходили мимо. теж долучились до цієї народної забави...
   Протест пройшов весело і без ексцесів. правда якісь українофоби і підходили з провокацією, а люди, що мало обізнані у злодіяннях Табачника і взагалі не розуміли цього дійства,

Немає коментарів:

Дописати коментар