Сторінки

неділю, 21 квітня 2013 р.

ГІТЛЕР І СТАЛІН - ДВА СВІТИ, ДВІ ІМПЕРІЇ, ДВІ РЕЛІГІЇ

 

Світлина

    За панування совєтів була війна не ідеологій а війна релігій, де намагались встановити язичницьку релігію поклоніння ідолу Леніна. саме для того і споруджували навкруги отого лисого.
   Почали ж вони саме зі знищення церкви,Гітлер завойовувати світи, вбиваючи сусідів, а Сталін для подолання спротиву українського духу господаря виморив голодоморами і зробивши селян рабами, почав теж мріяти о світовому пануванні.
    Що Гілер знищував релігію у себе вдома насаджуючи свою уявну язичницьку третього Риму,яку назвав 3 рейхом, що Сталін зі своїми будував третій Рим, причому будівництво його продовжує і нинішній спадкоємець тих НКВДешних нищівників та катів президент Росії Путін..
    І той і той для окупованих народів ставили своїх попів, для віруючих і своїх "попів від антихриста" для атеїстів що проповідували одне "Всяка влада від бога", або що Бога десь там немає. а є вождь та вчитель, що і потрібно було обом - ВИРОСТИТИ ДЛЯ СЕБЕ РАБІВ. Один вирощував радбів з власних народів, а інший з сусідніх. яких вважав нижчою расою.
      Недаремно Гітлер не прибрав жодного колгоспу, створеного Сталіним, з окупованих територій, залишивши їх, як елемент експлуатації безземельного селянина.
   Коли журналіст пише що йшла віна ідеологій і коли політики досі вважають комуняк ідеологічною силою.робиться сумно.
   Нічого ідеологічного в їх працях немає лише забруднювання мізків заради творення "нової людини" РАБА В СРСР І господаря В 3 РЕЙХУ,
   ВОНИ ВІДРІЗНЯЛИСЬ ЛИШЕ ЦИМ

Немає коментарів:

Дописати коментар