Сторінки

вівторок, 3 січня 2012 р.

Лизоблюдство "тушки" або Як Володимир Олійник відробляє свої 30 срібних за зраду виборцям.




 Новий рік буде складним для України
Матеріал надано виданням MigNews.com.ua3 січня 2012, 11:53 Україні партії Партія Регіонів



Новий 2012 рік буде для України складним, але влада готується до кризи. Про це
повідомив член фракції Партії регіонів Володимир Олійник.
«Наступний рік буде складним. І про це треба говорити. Адже дійсно світова економічна криза не завершений. Є проблеми і у Євросоюзу ... Ми повинні розуміти, що йдемо в інший Євросоюз, і вимоги там жорсткіші. І тому ми маємо великий перелік домашніх завдань, які необхідно виконати, зокрема, мова йде про внесення змін до законодавства. Тому шлях довгий, непростий, але їм треба просуватися », - зазначив народний депутат, пише УНН.

Олійник зазначив, що криза Україну не омине. «Але мені імпонує прагматичний підхід уряду до цього питання. Пам'ятаєте, у нас кілька років тому був уряд, що затверджувало, що кризи в Україні не буде. Сьогодні уряд більш професійне і прагматичне. Там кажуть, що криза буде і ми до нього готові. Тому і бюджет на 2012 рік прийнятий, виходячи з цих позицій ... Держава має в бюджеті певний запас для того, щоб пережити кризу », - підкреслив парламентарій.
Саме тому, за словами Олійника, бюджет на наступний рік був прийнятий, виходячи з необхідності концентрації грошей в центрі, а не розпорошення їх по регіонах. Адже так легше буде адекватно реагувати на виклики кризи.
У відносинах з Росією, відзначив політик, необхідно в наступному році зберегти партнерство і вести діалог на взаємовигідних умовах. «Ведемо діалог щодо створення зони вільної торгівлі в рамках країн СНД. Ведемо діалог щодо співпраці в сферах літакобудування, атомної енергетики та інших », - зазначив він.
У газовій сфері, відзначив парламентарій, Україна повинна шукати підстави і аргументи для перегляду угоди і зміни ціни на газ.
Крім того, він нагадав, що в 2012 році на Україну та її громадян чекає проведення Чемпіонату Європи з футболу і парламентські вибори. «Євро для нас - іміджева річ. Це фактично ще один іспит, перевірка на відкритість суспільства. Ми можемо в цей період продемонструвати Україна, її інвестиційну привабливість. А вибори - черговий іспит на демократію. Влада налаштована провести їх чесно. Їх результати повинні бути визнаними міжнародним співтовариством », - зазначив парламентарій.
Олійник зазначив, що Україні в наступному році продовжить рух до Європи.
Як повідомляв MIGnews.com.ua, Президент Віктор Янукович висловив надію, що головування Данії в Раді ЄС у тісній взаємодії з інститутами ЄС та іншими державами-членами сприятиме подальшому розвитку співробітництва між Україною та Європейським Союзом, першочерговими завданнями якого на найближчу перспективу є висновок Угоди про асоціацію та досягнення прогресу в реалізації Плану дій щодо лібералізації візового режиму.
Докладніше: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/7747488/?frommail=1


Коротко про В.Олійника.

Олійник Володимир Миколайович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Олійник Володимир Миколайович
Олійник Володимир Миколайович.jpg
Народився16 квітня 1957 (54 роки)
село Бузівка Черкаської області
Громадянствоукраїнець
Національністьукраїнець
ПроживанняЧеркаси
Alma materХарківський юридичний інститут
Посадаміський голова Черкас
Термін19942002 роки (2 терміни)
ПопередникМарк Літовський
НаступникАнатолій Волошин
ПартіяПартія регіонів
Віросповіданняправослав'я
Сторінка в інтернеті[www.oliynyk.kyiv.net Офіційна сторінка]
Олі́йник Володи́мир Микола́йович — колишній міський голова міста ЧеркасиНародний депутат України.


Народився 
16 квітня 1957 року в селі БузівкаЖашківського району Черкаської області. Батько — Микола Євгенійович. По закінченню школи працював слюсарем на автопідприємстві. В 19751977 роках служив в армії. Після працював шофером на автопідприємстві. Закінчив Харківський юридичний інститут в 1981 році, після якого став юристом. Пізніше закінчив Одеський інститут політології та соціального управління в 1991 році.[ред.]
Біографія

З 1981 року працював у Придніпровському райсуді міста Черкаси. В 1982—1985 роках був народним суддею, в 1985—1987 роках — голова Придніпровського районного народного суду міста Черкас. В 1987—1988 роках обіймав посаду завідувача відділу адміністративних і торгово-фінансових органів Черкаського МК КПУ. В 19881990 роках був інструктором державно-правового відділу Черкаського ОК КПУ. Президент Асоціації міст України (19981999).

[ред.]Сім'я

Дружина Людмила Геннадіївна (1959 року народження) — начальник кондитерського цеху фабрики «Світ ласощів».
Сини Руслан (1982 року народження), Денис (1983 року народження), Володимир (1998 року народження).

[ред.]Політична діяльність

В 19901994 роках — заступник голови Черкаського міськвиконкому. З липня 1994 року — голова Черкаської міської ради, в квітні 1998-квітні 2002 — Черкаський міський голова. Кандидат у Президенти України (1999; висунутий зборами виборців міста Кіровограда), 27 жовтня зняв кандидатуру на користь Євгена Марчука. В 2002 році — кандидат в народні депутати України по виборчий округ № 201, Черкаська область. В 2006 році став Народним депутатом України від Блоку Юлії Тимошенко за № 30 в списку. На час виборів: заступник директора ПП «УкрБудЦентр». У вересні 2007 року перейшов до Партії Регіонів.
Член УРП «Собор» (20002005), заступник голови УНП «Собор» (з 2001), член Центрального проводу УРП «Собор», заступник голови (з 2005), член спеціальної ради „Громадської ініціативи «Форум національного порятунку»“ (з 2001). Довірена особа кандидата на пост Президента України Віктора Ющенка в ТВО № 197 (2004—2005).

[ред.]Посилання





Аналіз частих виступів цієї "тушки" у різних ток шоу дає зрозуміти, що він є експертом у всіх галузях. То він експерт у судочинстві(по біографії час праці його у судах - 1981-1987 рік. Тобто він . не має права називати себе експертом у цій галузі.
Виступати в галузі економіки теж не має ніякого права, бо не є спеціалістом і в ціьому напрямку.
Він має право виступати лише в одному , як фахівець, у переході з однієї партії до іншої(помінявши з 2000 року декілька сил, прийшовши до Верховної Ради з Блоком Юлії Тимошенко перебіг до ворогів України, до Партії Регіонів..
)


Немає коментарів:

Дописати коментар