Сторінки

вівторок, 17 січня 2012 р.

Геть колониіальних ідолів! Жуков.


У Києві було демонтовано меморіальні дошки українофобу Жукову

Місце, де знаходилася дошка кату
Місце, де знаходилася дошка кату

У ніч із 16 на 17 січня 2012 року в Деснянському районі Києва невідомі патріоти знищили обидві меморіальні дошки Жукову на початку і в кінці вулиці, названої його іменем. Біля місця, де розташовувалась одна із таблиць, лежало лише кілька уламків, решту частин не виявлено. Друга дошка зникла безслідно.
Навіть на 20-й річниці Незалежности України величезна кількість міст, вулиць, площ та інших об'єктів у нашій державі носять імена катів української нації.
Позитивно, що є такі люди, котрі не можуть терпіти спадку катів і самостійно беруться за справу встановлення національної та історичної справедливости.
Жуков – один із тих, хто віддавав накази знищувати українців. Йому належить фраза: "Чєм больше хахлов утопім в Днєпрє, тєм мєньше прідьотся іх вивазіть в Сібірь". Під час Корсунь-Шевченківської операції з наказу Жукова було кинуто проти добре озброєного німецького війська ненавчених українців, котрих у спину кулями гнали загороджувальні загони. Впродовж 24 днів цієї операції було знищено 770 тисяч вояків, переважно українців.
Голова "Студентської Свободи" Руслан Андрійко, коментуючи подію, зазначив: "Демонтаж меморіальної дошки Жукова – знакова подія для Києва. Приємно усвідомлювати, що кияни власноруч звільняються від окупаційних символів, яких у столиці ще дуже багато. Оскільки вулиця, на якій були таблиці, досі носить ім'я Жукова, нашою пропозицією є перейменування вулиці на честь Олекси Дмитровича Алмазіва, який приблизно на території Деснянського району вів бої проти банд Муравйова, що рвалися до Києва. Детальніше про його героїчні подвиги можна дізнатися за посиланням: http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/023684/. Цей вчинок невідомих патріотів наближає перемоги націоналістів за історичну справедливість".
Прес-служба ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар