Сторінки

понеділок, 9 січня 2012 р.

ОСББ - пастка для "лохів". Херсонцям продемонстрували як вона працює.

Херсонська "Свобода": мешканців міста примушують платити за дощ та сніг
Херсон. Україна
Херсон. Україна
7 квітня 2011

Чергове знущання влади Херсона над його мешканцями вже могло би викликати хіба що сміх, якби не було так сумно. Біло-синя псевдоеліта вирішила примусити херсонців платити… за дощ та сніг.

"Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" м. Херсона почало розсилати херсонським об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) доповнення до угод, що його пропонують підписати заднім числом. У доповненні йдеться про те, що, згідно з наказом Міністерства житлового господарства від 7.06.2008 г. № 190, головам ОСББ пропонують платити за додаткові об'єми зливових стоків, що утворюються в результаті опадів або сніготанення, і потрапляють до зливової каналізації міста!
Чим довше в Україні панує антинародний біло-синій режим, тим більше життя українців стає схожим на оту казку про Чіполіно, де ненажерлива влада змушувала селян та робітників платити саме за дощ та грім. Автор твору Джанні Родарі, мабуть, і уявити собі не міг, що його оповідання точнісінько відповідатиме реальності, в якій опиняться українці на початку наступного тисячоліття. Ось прямий доказ тому: http://www.youtube.com/watch?v=EmTPIo9aAYs
"Такі дії міськводоканалу чітко вказують на те, що вони не "наїдяться" ніколи. Якщо херсонці й надалі мовчатимуть, то дуже скоро окрім снігу та дощу, їх змусять платити за повітря та за те, що їм взагалі дозволяють жити на цій землі. Але, гадаю, того не станеться. Адже навіть історія про Чіполіно показала, як народна пасивність за долю секунди переходить в нескінченний народний гнів" – прокоментував ситуацію голова Херсонської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Микола Ставицький.

Немає коментарів:

Дописати коментар