Сторінки

понеділок, 30 січня 2012 р.

Чергова гра в наперстки, від регіоналів.



   Днями у Дніпрі опозиція спіймалась на гачок "наперстників" від Партії регіонів і долучилась до їх гри.
   Але все по порядку. Спочатку у багатьої ЗМІ  пустили інформацію. що начебто готується в місті переіменування трьої вулиць виконавців голодомору в Україні, Косіора і інших...
http://sicheslavschina.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html  

   Потім багато ЗМІ підхопили цю інформацію і в опозиційних виданнях.
   І ось настає день обговорення,
   Ці вправні "нАперстники" замість оголошенного раніше виносять на сесію зовсім інше питання і називають одну з вулиць іменем  Брєжнєва, аргументуючи тим, що він був чудовим керівником і вихідцем з нашої місцевості.
   Забуті роки , що в історії отримали назву "застою", забуті пусті полки в крамницях і багаточисельні   черги , коли там щось з'являлось...
   Партія Регіонів. фактично визнала комуністичну ідеологію своєю, перебравши цим і відповідальність за вчинені нею голодомори, ГУЛАГ,  будування "нової людини совєтский человєк", винищенням та висиланням з країни. тих, хто не вписувався у комуністичне уявлення Брєнєва і його оточення.
    Правда до комуністичної ідеології підійшли вибірково, і спрямування, проти експлуататорів народу. банкірів та грабіжників народу, вони не відносять на свій бік. Але весь народ сучасної України не звабиш красивими байками про світле майбутнє. що перейняла Партія Регіонів від комуняк. Народ, хоч і купляється на красиві обіцянки. не дурний і все бачить.
   Демонстрування Партією Регіонів прийомів з арсеналу "наперстників". групових "шулерів" і "шльоперів" народ України робить все зубожілишим, а оточення Януковича все багатшим та багатшим.
  Як не закликає Янкукович їх не бути такими, сам робить те саме, крадучи Межигір'я та багато всього іншого. разом зі своїм бандугрупуванням.
 Вони прорвались до влади, використовуючи, для себе знайомі прийоми все тих же "наперстників" Буремні 90-ті багато чого навчили їх, та не навчили народ України протистояти цьому і не втрапляти на гачок в черговий і в черговий раз...


1 коментар: