Сторінки

четвер, 21 червня 2012 р.

Антиконституційний переворот.

   Ні, вам не здалось, тож можете не хреститись.
А що, як не антиконституційний переворот, готує нам узурпатор Янукович, що створив з цією ціллю квадріумвірат зі своїх нових поплічників у задумі змінити Конституцію  України.


В декабре на съезде чернорубашечников в Риме ... 

www.oldpolitic.ru/oldpols-23-3.html
26-тысячную армию возглавил квадриумвират (лидер сквадристов Итало Бальбо, генерал Эмилио де Боно, Чезаре Мариа де Веки и генеральный ...


   До квадраумвірату окрім Януковича ввійшли ще три колишні президенти нашої, вже більше 20 років незалежної, Держави: Кравчук, Кучма та Ющенко. Я навмисне не називаю їх ім'ям та по батькові, щоб когось не пропустити не назвавши. як зробив Янукович.



www.pravda.com.ua/news/2012/.../696715... -
1 день тому – Також вдячний президенту Кучмі Леоніду Даниловичу та президентуЮщенку...", - почав говорити Янукович, але зупинився і тяжко ...


   Що готує нам ця конституійна "реформа" диктатора?
Або одноосібне царювання Януковича разом з кланом, або імітація народовладдя з двопалатним парламентом. для все того ж закріплення клана Януковича. Може бути і третій варіант, по зразку Росії, імітація багатопартійного народовладдя, коли всі партії, що будуть у Верховній Раді України будуть імітувати опозиційність , але насправді працювати все на той же клан. Четвертий варіант двопартійна система, коли обидві партії це партії Януковича...Все, більше в мене фантазії не вистачило , що може придумати такий конгломерат, декларативно різних, а насправді, плазуючих перед Януковичем, президентів. 
   Може це і не так, але на мою думку це підтверджується всім ходом нашої останньої історії в цьому питанні, починаючи від 2004 року до останніх днів.
   Як вдалось Януковичу включити у свій процес антиконституційної реформи таких великих політиків?  Ні, не будемо обговорювати, таких, наче б то незалежних політиків.  В нашій державі незалежних немає.
   Ще створивши Конституційну Асамблею на чолі з Кравчуком. не дівлячись ні на яку неконституійність цього утворення, Янукович та команда все ж на щось розраховували. Та не сталось. Пройшов час, зрозуміли, що  треба більш вагому силу підключати, імітуючи легітимність цього процесу. В нагоді сталось все і в першу чергу відсидка Юлії Тимошенко, ні за що,, в кримінальному плані, а за просте політичне рішення...Після чого вдалось і кримінал підтягнути. що сплив за строком давності.  Таким чином всім політикам показали, що строка давності насправді немає, влада знайде привід, для його обходу...
   В кожного з цих трьох політиків є те, за що тримає їх на гачку команда Януковича. Вони це періодично і демонструють.
  Наприклад по Кравчуку періодично у ЗМІ піднімається питання розвалу Чорноморського пароплавства.
  По Кучмі, стільки всього, що найчвастіше з шухляди достають найбільш вагоме: вбивство Гонгадзе.
   Ющенко, Начебто чист. "Ці руки ніколи не крали..." Але по мілкому, щось іноді да спливе...Найголовніше - розрекламована "Лікарня майбутнього"...
   Отже всі розуміють свої слабкі місця і тому безропотно працюють на закріплення правління Януковича.
   Розклад ясний. Питається:"Що робити?"
   Старе питання, як світ. Воно постає в кожному такому кульмінаційному моменті кожної держави...
   Гадаю, в даному разу треба визначитись: хто є хто в опозиції і як діяти далі?
   На опозиційному Олімпі зараз виділились дві чітко опозиційні на даний час сили двох напрямків: ліберально- демократична Об'єднана опозиція За Батьківщину, та націоналістична ВО Свобода. Всі інші залишились поза процесом, бо мають окремо досить малу підтримку. 
   Чи наберуть вони більше коли об'єднаються всі разом? Сумнівно, хоча, якщо по єдиному списку від усих сил, то може і пройдуть, але треба щоб їх політична направленість не повторювала дві вище згадані. Тож нам і пропонують ліберальний націоналізм, то\бто нонсенс, чкого бути не може...Ясно, що таке утворення не буде залучати нові голоси опозиціонерів, а буде відбирати іх від лібералів і від націоналістів.
   Кличко, судячи з останніх повідомлень готов в чомусь домовлятись саме з цими двома визначеними лідерами Комітету Опору Диктатурі.
   Тож іншим за прикладом Кличка треба домовлятись в опозиції, якщо гасло "Україна - понад усе!" не пустий звук...
   Звісно, перше з чим зустрічають малі партії:"З чим прийшли?", маючи на увазі гроші...
   Тож, коли грошей немає, має бути щось вагоме не менше за гроші. це люди і головне достойні і віддані Україні, яких поважає всі Україна і які забезпечать своєю вагою перемогу над кандидатом від Партії Регіонів.
   Люди вирішують все.
   Лише єднання опозиції заради спільних цілей, а вони окреслені в програмі опозиції. має бути головним для всіх. Саме воно має забезпеЧити перемогу на виборах.
  Нажаль іншого не дано, бо коли на кону стоїть Конституція Держави та її Незалежність, Україна стає понад усе!.
    

Немає коментарів:

Дописати коментар