Сторінки

неділю, 10 березня 2013 р.

Свобода, воля та Шевченко



 Що можна сказати за ітогам дня вшанування Шевченка у Січеславі та і загалом в Україні?
    На мою думку багато політичних активістів, ще не усвідомлюють важливість цього дня для громади.
    Багато політиків місцевого розливу ще не доросли до статусу політиків високого рівня.
    Не знають, як вірно треба вести політичну боротьбу і керівники політичних партій, що хибно сприймають появу своїх непроплачених бійців своєї сили на очі владних клерків.
    Проаналізуємо те, що відбулось в цей день. До Шевченка о 10-тій прийшла влада, привела з собою декілька проплачених та підневільних вчителів за рознарядками, а що ті побачили?     Побачили, що опозиції немає і спротиву, ніякого, бо у опозиції сили немає!!!
    І понесуть ті вчителі своїм друзям - опозиції в місті немає. Що там вийшло 20 калік?
    Щоб було аби вийшла Свобода і всі ті, що вийшли о 16 годині?
   Зовсім інший вигляд те мало б. По перше і головне - влада побачила б нарешті і глянула у очі не 20-тьом а 3-5 сотням людей за зруйнованого Шевченка на Монастирському острові у Дніпрі, або за щось інше в інших містах де ця влада лише паскудити вміє.
    Найманці б побачили, що є ті, хто виходить не за гроші і що таких чимало. Вчителі б понесли в народ правду про те, що в місті таки є спротив.
   Що дало те, що відбулось о 16 годині, просто дали шану поетові та як завжди поспілкувались один з одним.
  Хода містом дала розголос який не який на 5 хвилин розмов і все...Правда ще дрів у топку антифашистів так званих, бо хода зі смолоскипами вони подають тільки як повторення німецьких нацистів.
   Коли Свобода зрозуміє, що вона вже владна партія і повстане з колін і покаже свою присутність не на задворках а на очах влади? Пора Свободі зрозуміти, що вона є влада і має показати себе владою і тут, а не віддавати в узурпацію ПР та КПУ.
    Коли інші зрозуміють, що політика робиться не кричанням та маханням прапорів один перед одним?








Вшанування Шевченка у Січеславі(ФОТОЗВІТ)


  Сьогодні, вшанування Шевченко розтягнулось на довгий цілий день.
Почалось все зранку, о 10 год 15 хв, коли влада, через погодні умови відбувши повинність 15 хвилин і поклавши квіти, пішла геть.(Куліченко залишився ненадовго, давати відповідь, коли повернеться Шевченко на своє місце на острові Монастирському)
  Біля пам'ятника вишикувались нечисельні шанувальники Шевченка, що залишились після уходу влади та священники Українська Православна Церква Київського Патріархату(за запрошенням Братства ОУН-УПА ім.генерал-хорунжого Романа Шухевича), що прочитали молитву за Тараса.
   Це вже стало традицією нашого міста, що біля Шевченка служиться служба за його душу, яку він віддав на службу ненці Україні.


Шевченко та Голова міста Січеслава

Немає коментарів:

Дописати коментар