Сторінки

пʼятницю, 29 березня 2013 р.

На їх місці може бути кожен активіст!!! Чорний комітет .


Про нас

«Чорний Комітет» — це група однодумців, що не можуть мовчки дивитися на те, що відбувається в нашій країні. Ми зібралися разом, аби всіма можливими шляхами реагувати на дії влади. Долучайтеьс до нас!
Детальніше...


ТЕРМІНОВО! Рік колонії за трафарет! (фото)

Апеляційний суд Cумської області не змінив вирок у справі «сумських графітчиків». Як і очікувалось, суддя М. Гончаров виніс вирок на користь МВС, СБУ та інших «шісток» Банкової. Володимир Никоненко, який проходив по справі лише за трафарети зі зображенням людини, схожої на «президента» Януковича, отримав рік колонії. Ігор Ганенко — 1 рік і 8 місяців позбавлення волі.
Перед тим, як зачитати вирок, суддя на п'ять хвилин пішов у нарадчу кімнату, після чого повернувся з уже роздрукованим вироком, і під крики «ганьба» почав його зачитувати. Деякі активісти тримали в руках зображення трафарету, за який засудили хлопців.
«Янукович усвідомлює, що народ не вважає його легітимним президентом, тому панічно боїться будь-якого активного низового протесту. Силові структури і судова влада намагаються вислужитись перед начальством й ізолювати активістів. Але всіх вони не посадять — ми будемо і далі акцентувати увагу суспільства на нелегітимності Януковича, і, рано чи пізно, але народ його скине з і так хиткого трону.» — сказала активістка ЧорКому Єлізавета Жарікова.
Нагадаємо, 14 січня 2013 року сумський Зарічний суд засудив 4-х громадських активістів Сум на строки від 1 до 2 років позбавлення волі. Зокрема, Володимир Ніконенко отримав рік обмеження волі за зображення, схожі на обличчя «президента». Суд офіційно визнав ці зображення «непристойними».

 















































Ігор Ганенко


































Володимир Ніконенко

Немає коментарів:

Дописати коментар