Сторінки

суботу, 11 серпня 2012 р.

Дніпро фото з акції "Помста за розкол країни" 11.08.2012





































  • В Дніпрі пройшла акція "Помста за розкол країни" координатор акції Ольга Сало. Вона була 
    на  телефоні, коли що станеться. Керувала акцією Анастасія 
  • Вона приїхала двох з помічником і привезли листівки. 
    Нас з Дніпра волонтерів було ще 12, 
    Настя  провела інструктаж, як поводитись з міліцією то поділились на групи по 3 і пішли по Бабушкінському і Жовтневому районах розклеювати. З кожною такою групою був фотограіф, для фіксації Чому по цих районах? На них булотуються самі одіозні фігури, хоч на інших не кращі, але листівки виготовили проти Момота, керівника Придніпровської залізниці та Ступака, колишнього керівника СБУ, полковника, що був звільнений за бізнесові свої діла у званні полковника з генеральської посади...Обидва представники Партії Регіонів.
    Вся інформація по акції стікалась до Насті, вона те координувала по місту і визвонювала протягом акції. 
    Про волонтерів - не очікували , що буде багато, бо в інших містах приходили допомагати 2-3 не більше.У нас можна було і більше призвати, та старались не розголошувати в неті. щоб не привертати уваги міліції, бо гадали, що буде як іннших містах, де їх заарештовували. Тому через друзів по телефону більшість була запрошена...Було менше, ще і від того. напередодні в місті провели акцію проти Косіора, теж розклеювали багато листівок на цій вулиці.Але там вже не від імені організації, а як громадяни міста.
    Тут, поки їхали до виділеної ділянки роздали людям листівки у трамваї і жоден не відмовився, як зазвичай буває, лише зрідка питали, то за кого ж голосувати?















Немає коментарів:

Дописати коментар