Сторінки

вівторок, 7 серпня 2012 р.

Схід і Захід разом!.


Дуже прошу вас познайомитись з моїм проектом який оснований мобілізувати інтелектуал через культурні напрямки і заходи: Україна захід і схід Разом!

Головна ціль цього проекту самореалізація шляхом вивчення своеї рідної батьківщини та розвиток інтелектуалу патріотизму,досягнення поставлених задач громадян, для підняття свідомості і великого патріотизму у своїй Україні.
Реалізація стратегії євроінтеграції на регіональному рівні.

1.Для підняття патріотизму громадян Дніпропетровської області і центру України я пропоную провести заходи поїзки молоді до західної України не тільки на Різдво(взяти до графіку всі фестивалі і ярмарки), а також проводити постійно пресконференції по містам(київ,чернігів,львів,дні
пропетровськ.полтава.вінниця,ж
итомир.одеса,миколаїв,херсон,севастополь,харків,луганськ і т.д.) де міська рада підтримує проект«Україна захід і схід Разом».Налагодження культурних відношень і приїзд молоді з західної україни до дніпропетровщини з безкоштовним проживанням і харчуванням та утворенням виставки народної творчості.
2.Оплата проїзду за запрошенням на різдво та інші свята і великі заходи(виставки,фестивалі,істо
ричні заходи) беруть на себе гості, а за проживання і харчування відповідае запрошуюча сторона.
3.Організація пресконференції де обовязкова присутність депутатів, Громадських організацій, та діячів мистецтв.Також проходять згідно графіку в інших областях.
4.Запрошення кандидатів шкіл для відпочинку у Львові,Івано-Франківську ,Волині,Закарпаття, і т.д. з безкоштовним проживанням і харчуванням.
(Обовязкове налагодження стосунків між школами та другими учбовими закладами) Дніпропетровської,Львівської,І
вано-Франківської,Тернопільської обл.,Шацькі озера).
5.Як ми бачимо нашім дітям батьки оплачують тільки дорогу це і е потужня реклама для депутата чи громадської організації що піклуеться за молодь та державну свідомість і сприяння формуванню у населення України громадянської свідомості, заснованої на національних інтересах держави та загальнолюдських цінностях; сприяння консолідації українського суспільства, єднанню національностей та етнічних груп на засадах рівності й братерства.
6.Результати дають позитивний імідж нашому місту, його культурного розвитку з сусідніми областями, і головне це свідомість громадян які довго проживали в закритому режимі і депутату. Наші діти навчаються безкоштовно з культурології, козацька боротьба, кобза,мистецтво дипломатії, історія европи та України.Знаходять справжніх друзів.
7. Група супроводу молоді це справжні лідери (з безкоштовнм проживанням та харчуванням ця проблема вирішуеться простіше на рівні громадських орг. Західої України).
8. Головною заслугою цього проекту являеться розвиток,підняття свідомості,знаходження справжніх патріотів які зіграють Головну Роль в будівництві справжньої Европейської Держави!!!!
Прошу підтримати мій проект, щоб наші нащадки нас пам’ятали!
З повагою голова депараменту Валерій Харченко
культурно-масових-заходів
УПЦ-Київського-патріархату храму преподобних Антонія і Феодосія Печерських
Т.моб 098 505 2947
Т.моб 063 861 6466

6 червня 2012рік. http://cerkva.pp.ua/ http://www.naviky.dp.ua/xarchenko2009@meta.ua

Це далеко не повний перелік наших ідей, але він дає можливість зрозуміти, що головні цілі нашої ідеології – це виживання і розвиток народу, це національна свобода України і соціальна свобода трудящих українців!

http://contact.meta.ua/users/
valeriy-harchenko-1729770/ Сторінка моїх пісень…
Чим сильніша і правдивіша наша Дружба тим Сильніша Наша Нація!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар