Сторінки

суботу, 29 вересня 2012 р.

Тимошенко- відеозвернення

Телеканал ТВі

Тимошенко записала себе на відео
____________________________________________________
Лідер Об'єднаної опозиції Юлія Тимошенко закликає людей скинути на виборах мафію, яка править в Україні і ігнорує права людей.

Про це вона заявила у першому після ув’язнення відеозверненні до громадськості, повідомляє прес-служба "Батьківщини"

Тимошенко зазначила, що "сьогодні кожна людина, по суті справи, живе в кримінальній країні, яку побудував Янукович", та на власній долі відчуває, що "закон попирається".

"Я відчуваю це на своїй власній долі, на своєму власному житті, що щоб не було написано в законах, те, що стосується прав людей, сьогодні для мафії Януковича не має ніякого значення. Для них має значення тільки збагачення, корупція і все інше, що вони для себе в Україні влаштували", - наголосила вона.

Тимошенко звинувачує Януковича у фізичному та психологічному тиску, який чиниться на неї щодня: "Кожний день чиниться не просто тиск психологічний і фізичний, а просто кожний день тут перетворюється на пекло абсолютно свідомо, навмисно. І це є план Януковича безпосередньо".

За словами екс-прем'єра, нелюдяне ставлення до людей і надалі продовжуватиметься, якщо люди не повстануть проти режиму Януковича: "Або люди повстають і на цих виборах скидають це кримінальне угрупування, або потім так будуть відноситися до всіх, хто знаходиться сьогодні в їх власності. Так будуть відноситись до кожної людини".

"Я зараз хочу звернутися до всіх людей: Якщо ви зараз не зрозумієте, що в Україні править кримінал, що в Україні править мафія, потім ніщо не зможе вас захистити від того, що відбувається сьогодні в країні на чолі з Януковичем", - заявила Тимошенко.

www.youtube.com/watch?v=gPx6x-ZNEdo&feature=playe..

Немає коментарів:

Дописати коментар