Сторінки

вівторок, 4 вересня 2012 р.

Газ та ігрища навколо нього


   Зараз, під вибори знову ефіри і все що можливо заполонили розмови навколо ціни на газ. 
   Влада робить вигляд, що начебто бореться за зниження ціни, навіть не тільки з Росією, а відстоюючи начебто низьку ціну на газ для населення. Та згадаємо, що влада як раз і представлена тими олігархами, що формують ціну на цей самий газ. 
   Чому олігархи не зацікавлені у знижені ціни на газ. бо мають моржу у декілька сотень доларів, що іде їм в кишені в офшорах, за ціни у 50 чи у 90 доларів вони моржу могли заробити не більшу за початкову вартість, то який сенс їм знижувати ціну на газ? 
   Те ж саме пояснення і в діях Нафтогазу...
   Високі ціни влаштовують усих, навіть уряд, який від нафтогазу має податки з більшой ціни більші. 
   НІХТО З НИХ НЕ ДУМАЄ СКИДАТИ ЦІНУ ДЛЯ НАРОДУ! Це не у їх інтересах.
   Чому ж піднялась лайка?
   Та тому. що Путін заборонив перепродувати.
   Ось в чому собака зарита. Вони заробляли на перепродажу ще додатково. від того, що з населення деруть три шкури, що з чужих підприємств. зі своїх звісно драти не будуть. та головне, газ, начебто спожитий і сплачений населенням, насправді не був спожитий у повному обсязі. бо в населення лічильників немає, в більшості, то і виходить, що вони один і той же газ перепродували двічі...
   Влада просто грає на цьому, але насправді нічого робити на користь народу не збирається!
   Паралельно вона веде дезінформаційну пропаганду, обдурюючи народ і заодно і весь світ.
  Згадалось. як Ющенко розписував у Шустера на передачі, як має формуватись ціна на газ і як це зробила Тимошенко, чомусь зараз він не розписує далі. як насправді обирають народ ці олігархи. 
  Але насправді все сає зрозумілим. чому він те робив, коли дізнаєшся. що він замішан на зв'язках з Росукренерго, що займалась посередництвом у торгівлі газом і просто вірішив помститись Тимошенко за свої особисті втрати міліардів, які мав заробити на цьому, протягом своїх 5 років правління.
  Саме тому він зараз підтримує Януковича, саме  тому він сам привів його до влади. Це просто банальна помста.
  Але висновок з усього  один: через ігрища олігархів, страждає, самий незахищений - народ!

Немає коментарів:

Дописати коментар