Сторінки

неділю, 10 лютого 2013 р.

Правий берег за Денисенко! Андрію, ти правий!

 «Влада робить все, щоб ці вибори пройшли тишком-нишком. Щоб виборці не
                     дізналися про факт, що 3 березня ми обираємо кудись якихось кандидатів, якихось депутатів. Це технологія, яка передбачає низьку явку виборців і розв’язані руки для фальсифікацій на дільничних та окружних виборчих комісіях. Наша відповідь проста – це мобілізація». 



Андрій Денисенко, єдиний кандидат від опозиції 

на виборах до Дніпропетровської обласної ради по округу №2
(Жовтневий, Бабушкінський, Кіровський та 
Красновгвардійський райони Дніпропетровська).




Сьогодні 10.02.2013 року в місті Дніпропетровську в Будинку вчених відбулась зустріч кандидата в депутати по одному з округів міста до обласної ради Андрія Денисенка з прихильниками і активом ВО Свобода.
   Перше, на чому акцентував Андрій Денисенко це те, що хоч всі політичні партії намагаються глухий кут, у який загнана Україна, подолати демократичними методами,
проте вся історія відносин з Партією Регіонів у нашій політиці свідчить лише про те, що вона визнає лише силу і подолати її зможе лише революція піднята народом. Проте, поки лишаються мирні засоби приходу до влади патріотичних сил, вони всі будуть задіяні для цього в повному обсязі. Саме задля цього і об'єдналися всі опозиційні сили, що представлені у Верховній Раді України, а саме: ОО Батьківщина, ВО Свобода та УДАР.
Ці три сили поєднали зусилля і виставили єдиніх кандидатів на 6 округах в області, по 2 від кожної партії.
   Андрій Денисенко звернув увагу присутніх, що влада кинула всі сили на перешкоджання у виставлянні своїх кандидатвів від інших, непарламентських опозиційних партій і, використовуючи адмінресурс, зняла їх з реєстрації під різними приводами. так було і на міських кругах.
   Врахувавши попередній досвід виборів 2012 року, тоді кількість прихильників і противників ПР в комісіях було майже рівне, то зараз ПР має повну монополію, запустивши лише одного члена комісії від Свободи і перекривши це для інших, натомість своїх підставних вони ввели під різними партіями, що звикли торгувати своїми іменами і заробляти на виборах грошенята...
   Другий метод боротьби Партії регіонів проти опозиції з використанням адмінресурсу, а по суті, відсторонення більшості народу від конституійного права обирати, замовчуванням того, що 3 березня у місті будуть відбуватись довибори на звільнені місця і перешкоджання наглядній агітації від опозиції.
   Зовсім інший метод адмінресурс застосовується по відношенню до виборця, що напевне буде голосувати за Партію регіонів - інвалідів та тих, що потребують допомоги соціальних працівників.
   За наказом згори, соціальні працівники, що були задіяні і на попередніх виборах, не для менш гидкого дійства, зараз умовляють всіх своїх старих, що у їх обслуговування знаходяться, навпаки взяти участь у голосуванні. Нагадаю, що на попередніх виборах більшості цієї групи людей ці самі соціальні працівники розносили липові заяви на голосування на дому, бо знали, що ті будуть голосувати проти ПР(ці заяви від соціальних працівників в більшості своїй так і не потрапили до дільничних виборчих комісій). Тепер же, маючи за супротивника не комуністів. що домовились і працюють разом з ПР, а на одному з округів представника ВО Свободи, вони навпаки намагаються залякати старих надуманими фашистами, що ідуть, і на цьому загнати частину свого виборця на дільниці. Вірогідно це буде їх найбільшим аргументом.
   Комуністи, що волали по всіх усюдах, що прийшли повернути країну народу, в черговий раз зрадили свій народ і Україну, і всуперечь своїм обіцянкам знову разом з олігархами збираються грабувати його і надалі.
   Подолати змову комуністів та Партії регіонів проти народу України можна лише активізувавши зусилля всіх опозиційних сил і парламентських і непарламентських на цих 6 округах агітацією від хати до хати, хоча начмічені і 10 великих мітингів в окрузі де буде балотуватись Андрій Денисенко.
   Андрій Денисенко подякував всіх присутніх за підтримку і сподівається на плідну працю в напрямку подолання спротиву по входженню до обласної ради наших кандидатів. Хоч більшість все одно буде в руках ПР і вирішити щось буде доволі важко, проте буде отримане головне, трибуна для виступів, буде хоча б частково подолана та інформаційна блокада , у яку потрапила опозиція в нашій області і народ нарешті буде інформуватись про ті оборудки, які прводить ця влада в нашому місті.
   Фактично зараз засоби масової інформації стали знаряддям дезінформації населення.
Замовчування інформації про вибори, це і є один з методів антиконституційних дій Партії регіонів, що володіє всіма засобами масової інформації у нашій області,
   Подоланням інформаційного вакууму за цей місяць і має зайнятись той актив. що зібрався сьогодні в цьому залі. Приклад "арабських революціЙ". що іноді називають "революціями фейсбуку" мають нас всіх надихнути.Саме Фейсбук та інші соціальні мережі стануть тим рупором до дій цієї виборчої кампанії, це буде обкатка у підготовці до майбутніх великих перегонів 2015.
   Потім Андрій Денисенко представив голову виборчого штабу Германа Назаренка, який і буде координувати роботу всієї виборчої компанії...
  Відповівши на багато запитань і отримавши запевнення про підтримку від різних політичних і громадських організацій, Андрій Денисенко став більш впевненим у перемозі.
 
























1 коментар: