Сторінки

середу, 21 серпня 2013 р.

Громадські активісти запрошують покататися на козацькій чайці


Фонд Костянтина Кондакова і козацька чайка Спас запрошують на Мистецький благодійний захід «Відкрити Нове Море!» в Черкасах.
22 серпня 2013, Черкаси, з 10:30, Пляж біля Парку «50-річчя» (Ювілейний)
В рамках заходу відбудуться майстер-класи для дітей міста Черкас по ходу прогулянки водами Дніпра на історичній козацькому човні - чайці СПАС.
В світі є багато чудес, і всі вони нас вчать тому, що насправді все є можливим, і всі мрії обов’язково збуваються, якщо поступово до них йти. Чайка Спас, її існування, історія її побудови, люди які втілили її в реальність та їх походи на човні по Світу є одним із прикладів таких чудес. 
10:30 - починається Капітанська подорож Дніпром, яку проведе капітан чайки Спас - Мирон Гуменецький, під час якої діти познайомляться з кораблем, з механізмами його роботи, з морськими термінами, навчаться розуміти команди капітана і виконувати їх. Познайомляться з обов’язками людей на судні - капітана, кока, козаків і юнг. Відчують корабельний дух наживо та матимуть можливість уявити себе в житті моряками.
12:00 – початок Історичної подорожі Дніпром берегами Черкас, яку проведе отаман залоги козацької чайки Спас - Роман Рось та історик і актор Ігор Задніпряний, із розповідями про козаків, про їх силу думки і міцність, про їх походи і перемоги на чайках, подібних чайці Спас. Про сучасні походи козаків, на чайці Пресвята Покрова, про похід до Грузії на чайці Спас.
14:00 - Пейзажна зустріч на чайці Спас. Відомі художники і моряки – учасники залоги чайки Спас – Володимир Гривінський та Іван Михайлов розкажуть про техніку малюнку. Малюємо пейзаж. При бажанні, діти зможуть за допомогою професіонала зробити свій власний шедевр і забрати зі собою.
15:00 - Фотографічна подорож Дніпром. Фотограф-моряк, Дмитро Купріян розкаже про мистецтво фотографування, про важливі навички, про несподівані місця для найкращих ракурсів фото-погляду, про свою появу на чайці, про чудесні історії і забавні пригоди під час мандрівок морем.
Координатор проекту в Черкасах - Олександр Проценко 066-5799013
Кількість вільного місця на чайці обмежена. Просимо вказувати на яку годин

Немає коментарів:

Дописати коментар