Сторінки

пʼятницю, 27 липня 2012 р.

Ющенко, або не сотвори собі кумира.


Ядозволив собі прокоментувати деякі пункти по яким не дуже згоден  з автором статті.

Ющенко - ТАК!!!

від користувача Ярослав Ляхновський з 20 квітня 2012 р. о 17:43 ·
 Я вирішив викласти, максимально стисло, факти, які вказують на те, як багато для становлення нашої державності вдалось виконати Віктору Андрійовичу Ющенку за час своєї політичної кар'єри, і цим само нагадати нам про його внесок в розвиток України.

1. Віктор Ющенко, очолюючи Національний банк, ввів національну валюту - гривню. Президент Кучма відважився на такий крок тільки тоді, коли нацбанк очолив Віктор Ющенко. Після введення гривні їй пророкували крах, а вона дотепер вистояла. 
 Насправді гривню ввів Гетьман.

2. Коли країна опинилась в стані дефолту, Віктора Ющенка призначають Прем’єром. Він дає згоду і виводить економіку країни з крутого піке в нормальний стан, впровадивши правильні економічні схеми. Нам, накінець, почали виплачувати зарплати в гривнях, а не повзунками, білизною,туалетним папером, прасками, гречкою та ще багато чим, повністю ліквідували заборгованість по заробітним платам.
 Щодо заміни бартеру на грошові розрахунки все Ющенку приписувати не можна, це було вирішено до нього, інакше не ввели би гривню, лише через це вона не обвалилась відразу.
3. Віктор Ющенко стає національним лідером, об’єднуючи навколо себе націю, яку веде за собою на Майдан. 
Майдан виник не через Ющенка, а через нахабність влади, що вдалась до явних фальшувань.
Не було би Ющенка – не було би Майдану. Зараз це очевидно. Життя, просто, нестерпне, ”лідери” в тюрмі, а люди не виходять на вулиці ні спасати цих “лідерів”, ні відстоювати свої інтереси. Чому?! Бо вони вважають, що немає справжнього, на їхню думку, лідера. На це і розраховували ті , хто дискредитували Віктора Ющенка в очах українців і світу. Травили його, намагаючись фізично усунути, але тільки спотворили його обличчя, що також відіграло немалу роль в падінні рейтингу. Пригадаймо, як він виглядав на фоні красивої багіні у вишиванках , яка замість того, щоб впроваджувати економічні схеми, запропоновані Президентом, якого обрав народ, і який уже на ділі доказав, що він знає як вести економіку країни – “мочила” його разом з армією тролів та ботів, якими просто кишів і кишить далі інтернет. Підсміхалась над ним в Москві, що є найбільш принизливо. Економіка це точна наука, яка ґрунтується на строгих математичних розрахунках, а не на популізмі. Ющенко був невигідним всім крім українського народу, а український народ розвісив вуха, розкотив губу і ходив з локшиною на вухах, навішаною Тимошенко. І до тепер ходить. Може пора струсити локшину, губу сховати і вже, накінець, почути голос розуму, як не свого, то хоча б того, хто його має?! А таких є немало, тільки, чогось, вони й досі мовчать. А щодо вишиванок, то душа має бути вишита українським орнаментом , душа, розумієте!!! Це те, що дається тільки з молоком матері. Показово вбиратись у вишиване, і почати говорити українською тільки тоді, коли треба конче показати, який ти “великий” патріот, щоб тебе не засадили до цюпи – це фарисейство. Одіти вишиванку може кожен, а от на ділі показати свою українську сутність, це не одне і теж.

4. Завдяки Віктору Ющенку через Майдан Світ побачив нас з Вами як цивілізовану, розумну і врівноважену націю. Про Україну взнали у найвіддаленіших куточках планети. Україна стала відомою як держава, яскраво заявивши про себе.
 Це Ющенко став відомий через піднявшийся Майдан. Саме 0 волевиявлення народу, що вилилось на вулиці і майдани по багатьох містах країни підняло нагору Ющенка, та тих, хто був поруч в той час.
5. Ставши Президентом Віктор Ющенко уберіг Україну від федералізації та сепаратизму, а отже від громадянської війни, яка неминуче би виникла при такому перебігу подій. ( Події в бувшій Югославії яскравий тому приклад )
 Якби був впроваджений лозунг “бандитам -тюрми” – відразу би почався процес відокремлення східних регіонів України з проханням про допомогу до “старшого брата”. І допомога би прийшла, не забарилася б, як пити дати. Можемо не сумніватись, що рускоязичноє насєлєниє било би защіщєно, обязятєльно, а как же іначє? Москва лиш цього чекає. Україна, не маючи ні нормальної патріотичної армії, ні, що саме головне, патріотично настроєних громадян, мирно проковтнула би свою остаточну і вже безповоротну колонізацію. Ось чому потрібні знання історії і нашого славного героїчного минулого. Потрібні, щоб почерпнути уроки та мати той патріотизм, який дав можливість іншим націям вистояти і зберегти свою незалежність дотепер, і який під корінь був знищений комуністичним режимом за 70 років і лежить зараз в землі разом з багатомільйонним цвітом української нації, замордованим голодомором, засланим на смерть у табори та закатованим в катівнях НКВД.
 Від федералізації країну врятував, як не дивно Кучма, коли змусив переписати Конституцію Криму. А Сєвєродонецький заколот Ющенком був навіть не покаран. Деяких він навіть нагороджував потім, а більшість учасників навіть підвищив  на посадах...

 6. Отже я підійшов до, чи не самого головного, а саме, до того, що Віктор Ющенко зробив колосальний внесок для відродження історичного спадку нації, для самоусвідомлення того, хто ми є. Саме за його каденції українці почали розуміти свою роль в історії та розвитку світової цивілізації. Для цього була проведена колосальна по об’єму робота, залучене широке коло спеціалістів, істориків. Тому так озвіріло дивляться на Віктора Ющенка з Москви, бо цього вони найбільше і боялись – вони боялись правди, правди, після якої світ довідається про їхні злочини проти людства, а це помішає Москві затягнути Україну в черговий союз, тобто знову колонізувати її. 
 Щодо спадку історичного, цього в нього не відняти, дійсно все було, як описано вище, але є одне велике АЛЕ.
Величезне розгортання в країні чорної археологіх з часів Кучми розрослось невиданим чином. Сприяв опосередковано тому і Ющенко.
7. Президент Ющенко домігся вступу України до СОТ.
 Поки цей вступ так і не дав своїх наслідків, які від нього чекали. Мали б переглядатись не тільки ціни для споживачів у сторону підвищення до світових, але і зарплатні, а для більшості все залишилось на старих місцях, та ще у роки його правління банківська мафія, з якої вийшов Ющенко ще обвалила і гривню вдвічі.
 8. За Президента Ющенка ми стали вільними, він нам дав Свободу. Свободу слова і свободу вибору. Вибори були тричі за його каденції, всі чесні і вільні – це признав світ. Саме за Свободу і стояли на Майдані. 
 Свобода слова вже потроху зникає, через те, що Ющенко сам привів до влади ворогів свободи слова. Як кажуть, сам дав - сам взяв.
Вільні вибори були лише одні, коли переголосовували другий  тур при обиранняі Ющенка. Наступні вибори були вже все більше і більше фальшованими, з задіянням адмінресурсу, так і відвертих маніпуляцій з бюлетенями...
9. Президент Ющенко вивів війська з Іраку.
 Так дійсно вивів, Але практика направляння наших військ під виглядом від ООН ври ньому закріпиламь. Та і позаблоковість держави зникла, бо то бази Чорноморського флоту, де маяки українцям так і не віддали, тоучасть в натовських формуваннях під виглядом навчань спільних.
10. Надання матеріальної допомоги матерям при народженні дитини. Це призвело вперше за часів незалежності до переважання народжуваності над смертністю. Нація почала відроджуватись. 
 Оце єдине, чого не відняти, він започаткував це підвищення і зараз дійсно почали народжувати...Цим самим може похвалитись і Тимошенко і Янукович, які по черзі виконували обов'язки прем'єра в уряді за часів Ющенка
11. Тривалість служби в армії стала один рік, замість двох. 

12. За час президентства Віктора Ющенка Україна внесена до списку країн зі статусом вільна країна.

13. З,5 мільйонів нових робочих місць до початку кризи.

14. Одним з героїчних поступків Президента Ющенка - це організація поїздки п’яти президентів в Тбілісі, що, власне, і зупинило окупацію Грузії. Це був дуже ризикований переліт. Віктор Ющенко розумів, що братньому народу потрібна допомога. Крім цього по території Грузії проляжуть транзитні шляхи до каспійських родовищ газу та нафти. На моє тверде переконання незалежної України не може бути без незалежної Грузії. Ющенко поступив, як великий стратег, великий політик і великий Президент.

15. Незалежне тестування при здачі іспитів, що різко знизило корупцію в галузі освіти.

16. Великий внесок Віктора Ющенка в об’єднавчі процеси по створенню Єдиної Помісної Української Церкви.
 Якби була така церква, а так як було до нього так залишилось і зараз, лише спільний є форум церков, єдине що ще залишилось і на який іноді ще ходить УПЦ МП.
Ще багато позитивного можна перераховувати, але навіть частини цього, що я тут написав достатньо для того, щоб зробити висновки, хто насправді був і є справжнім лідером нації. Ним є Віктор Ющенко. А тепер я би хотів запитати у тих, хто голосує в інтернеті за так званих “лідерів”, так званої “опозиції”: ” Скажіть мені, будь-ласка, хто з тих за кого ви тепер віддаєте голос зробив для України хоча би одну соту того, що тут написано?" НІХТО! То чи не варто нам зараз напередодні виборів усвідомити і зрозуміти, що без такої особистості в українській політиці, яким є Віктор Ющенко, Україні буде дуже тяжко протистояти тим викликам, які знову постали перед нами. 

 Як бачимо в нього дійсно були визначні здобутки, але більшість його шанувальників не хочуть бачити того, або не знають, що було не все так весело, як їм здається...

4 коментарі:

  1. А би в роті росли гриби...Я думаю Ющенко самий Український політик.Просто багато кому не подобається Українізація от і пруть на Ющенко

    ВідповістиВидалити
  2. Марія Олійник

    Боже правий! Яка УКРАЇНІЗАЦІЯ при Ющенку. Всі 21 рік на Донеччині правлять АНТИУКРАЇНЦІ. Нам Ющенко призначив в 2005 році головою Донецької ОДА Вадима Чупруна, на той час комуніста, а після зняття члена ПР. Потім був Регіонал Логвіненко, потім циркач Близнюк, який 18 травня 2006 року ввів на території Донеччини другу державну РОСІЙСЬКУ мову!!! І що??? Українські школи не відкривались, книги не друкувались, ЗМІ як були російські так і залишились.

    ВідповістиВидалити
  3. Від себе добавлю, що в Дніпрі теж призначив невідому тут доти людину, жодного проукраїнського кроку не було зроблене. Кажуть :"Політика - це компроміси і домомвленості" Компроміси і домовленості можуть бути лише в торгівлі. Такі слова почув сьогодні на відзначенні 105 річчя Ольжича, та обговоренні 75 річчя початку репресій. Звісно вони почались раніше, але не суть важно, коли. Важливо те, що вони можуть і вже ідуть в деяких містах України від цієї влади...Слова про неможливість компромісу при якому здаються інтереси українців почув з вуст колишньої засудженої на 25 років бандерівки зв'язкової, що живе в нашому місті. Їй гірко дивитись на дійсно першого українського президента, який здає українські інтереси. Згадуючи Бандеру вона сказала, що в такому питанні Бандера компромісів не допускав. Згадалось, що дійсно в 1941 він міг піти на компроміс і відмовитись від проголошеної України і всі інші, але вони того не зробили...

    ВідповістиВидалити